Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben!

Allergiás tünetek és légúti problémák enyhítésére, immunerősítésre, bőrproblémák kezelésére, valamint a stressz csökkentésére is megoldást kínálnak a sóbarlangok, amik remekül kiegészítenek egy frissítő wellnessezést. Lélegezz fel, és lépj a harmónia útjára a felhőtlen pihenés közben!

 

Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)

Mély harmónia járja át a tapolcai Hunguest Hotel Pelion vendégeit, akik egyszerre tapasztalhatják meg a csodálatos wellnessrészleget, a páratlan kulináris kalandokat, valamint a szuper programokat is. Ám, ez még nem minden, mert a szálloda közvetlen összeköttetésben áll híres Gyógybarlanggal! A különleges klímájú karsztbarlang tiszta, valamint por- és allergénmentes környezetet nyújt.

Tovább a Hunguest Hotel Pelion szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)

 

 

Caramell Premium Resort****sup (Bükfürdő)

Lazíts gondtalanul a Caramell Premium Resortban, ahol modern környezet és fantasztikus pillanatok várnak rád! Az exkluzív wellnessben rejtőző medencékben a fények és az élményelemek játéka mellett pihenheted ki magad. Bár nem elhanyagolható a ragyogó szaunavilág sem, ahol egy nyugtató sószoba is helyet kapott. Csak dőlj hátra, és lélegezd be az ásványi anyagokkal telített levegőt!

Tovább a Caramell Premium Resort szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Caramell Premium Resort****sup (Bük, Bükfürdő)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Caramell Premium Resort****sup (Bük, Bükfürdő)

 

 

Aurora Hotel**** (Miskolctapolca)

Gyorsan parkold le a bőröndöket az ízléses szobádba és bújj fürdőköntösbe, mert az Aurora Hotel kellemes wellnessoázisát ki kell próbálnod! Csobbanj a feszített víztükrű medencében, helyezkedj el a jakuzziban vagy nyújtózz el a szaunák padjain és már indulhat is a lazítás! Ha behunyod a szemed és belélegzed a gyulladáscsökkentő hatású levegőt a sókabinban, az olyan lesz, mintha csak a tenger partján vennél egy mély levegőt!

Tovább az Aurora Hotel szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Aurora Hotel**** (Miskolctapolca)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Aurora Hotel**** (Miskolctapolca)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Felfedezni sosincs késő! Magyarország kincsei a szépkorúakat is várják
„Nem csak a húszéveseké a világ!” – énekelte egykor Aradszky László, hiszen mindig van lehetőség új élményeket, emlékeket szerezni. Megmártózni Magyarország mesés fürdőiben? Felfedezni a hatalmas birtokon elterülő, titokzatos kastélyokat? Utazni a nosztalgia hullámain a jobbnál jobb múzeumokban? Gondosan összeállított programjaink után a Balaton-felvidék magyaros, házias konyháiba is betérünk. Szépkorúak, útra fel!

 

 

Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)

Az egészség völgyének is szokták nevezni a Mecsekben megbújó Sikondát, ahol kiemelkedően tiszta a levegő. Tölts el egy kényeztető vakációt az Ambient Hotel & AromaSPA szálláshelyen! Hagyd, hogy körülöleljen a medencék kristálytiszta termálvize és add át magad a szaunapark, valamint a relax terasz békéjének! A 25-30 fokos hőmérséklettel bíró, kellemes sószobát ráadásul himalájai sótéglákkal bélelték ki.

Tovább az Ambient Hotel szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)

 

 

Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference**** (Hajdúszoboszló)

Remek elhelyezkedés, gyönyörű szobák és nagyszerű étterem színesíti a Hotel Atlantisban tett látogatást. A családbarát szállodában közel 900 m2-es wellness részleg rejtőzik, melyen kül- és beltéri medencék osztoznak. Lazulj el a gyógyvizes medencében, majd ejtőzz a szaunákban, masszázsszobában, illetve a sóbarlangban is!

Tovább a Hotel Atlantis szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference**** (Hajdúszoboszló)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference**** (Hajdúszoboszló)

 

 

Hotel Narád**** (Mátraszentimre)

Még egy mini szabin is teljeskörű kikapcsolódásban lehet részed a mátraszentimrei Hotel Narád & Parkban, mely hegyvidéki szállásként eszméletlen panorámát kínál. Egy kis túrázás után felfrissülhetsz a komfortos szobádban, majd az éttermi kitérőt követően belevetheted magad a wellness örömeibe. A medencék közül az egyik legkülönlegesebb a sókád, ahol 34 fokos vízben vehetsz ülőfürdőt, amit a sóbarlang jótékony klímájával egészíthetsz ki.

Tovább a Hotel Narád szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Hotel Narád & Park**** (Mátraszentimre)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Hotel Narád & Park**** (Mátraszentimre)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz!
A szaunázás igazi orvosságként hat szervezetünkre, javítja a vérkeringést és az immunrendszert, miközben a méreganyagok távoznak. A naturista szaunákban meztelenül élvezhetjük a forró levegő jótékony hatását, azonban fontos felhívni a figyelmet arra, hogy minden hely különböző szabályokhoz köti a kabinok textilmentes használatát, ahogy a kukkolás és a másik méregetése is szembe megy az etikettel. Lássuk, hogy idehaza hol van lehetőségünk fürdőruha nélküli szaunázásra!

 

 

Avar Hotel****sup (Mátrafüred)

Ébredj az erdő látványára az Avar Hotel elegáns szobáiban! Az impozáns étterem a finom ételeken túl zseniális bor- és koktélkülönlegességekkel kápráztat el. Bowlingozz egyet, majd irány a kétszintes wellness! A sodrófolyó, a jakuzzi és az egészséges szaunavilág felfedezésért kiállt. Ismerd meg a súlytalanságot nyújtó Thermo Spa masszázságyat és a Só-Lounge-ot is!

Tovább az Avar Hotel szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Avar Hotel**** (Mátrafüred)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Avar Hotel**** (Mátrafüred)

 

 

Ensana Thermal**** (Hévíz)

Alig 5 perc sétára helyezkedik el az Ensana Thermal a világhírű Hévízi-tó gyógyító vizétől, de a szállodán belül is jócskán akad fürdőzési lehetőség. A lenyűgöző wellnessben valódi testi-lelki felüdülésben lehet részed a bel- és kültéri medencékben, illetve a zseniális szaunavilágban. A 40 különböző kezelőkabin egyike pedig egy egészséges sóbarlangnak is otthont biztosít.

Tovább az Ensana Thermal szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Ensana Thermal**** (Hévíz)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Ensana Thermal**** (Hévíz)

 

 

Dráva Hotel Thermal Resort (Harkány)

A tökéletes fekvéssel rendelkező, kutyabarát Dráva Hotel Thermal Resortot a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában, az ősfák gyűrűjében találod. A kényelmes szobákon és a mennyei gasztronómián túl az élménytoronnyal, pezsgőfürdővel, szaunákkal, valamint sókamrával felruházott wellness is óriási vonzereje a szálláshelynek.

Tovább a Dráva Hotel Thermal Resort szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Dráva Hotel Thermal Resort (Harkány)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Dráva Hotel Thermal Resort (Harkány)

 

 

Sirius Hotel****sup (Keszthely)

Pár lépésre a Balaton tükrétől, az elegáns Sirius Hotelben biztosan lelki békére lelhetsz. A szemet gyönyörködtető panorámát pedig a szobád ablakán kitekintve, az éttermi étkezésnél, illetve wellnessezés közben is kiélvezheted. Lazulj el az infraszauna megnyugtató melegében, ahol a Himalaya sótéglák között valósággal újjászületsz majd!

Tovább a Sirius Hotel szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Sirius Hotel****sup (Keszthely)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Sirius Hotel****sup (Keszthely)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
2023. szeptember 14-n kijött a MICHELIN Guide Hungary 2023-as kiadása. Idén összesen 75 éttermet ajánl a kiadvány, 47 vidékit, 28 budapestit. Továbbra is büszkék lehetünk a 2 kétcsillagos, 7 egycsillagos hazai étteremre. Egy új díjazottal idén 7-re duzzadt a Bib Gourmand minősítéssel rendelkező éttermek száma, de új szereplője Michelin Green Star éttermek listájának is, 14 étterem pedig először szerepel a kiadványban.
Dél-Alföld látnivalóiról több cikkünk is született már, hiszen a környék kifogyhatatlan a természeti és kulturális úti célokból. Most 5 olyan különlegességet válogattunk össze a, amit valószínűleg kevesen ismertek, azonban vétek lenne kihagyni őket, ha az ország déli részének megismerése a célunk.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!