Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben!

Allergiás tünetek és légúti problémák enyhítésére, immunerősítésre, bőrproblémák kezelésére, valamint a stressz csökkentésére is megoldást kínálnak a sóbarlangok, amik remekül kiegészítenek egy frissítő wellnessezést. Lélegezz fel, és lépj a harmónia útjára a felhőtlen pihenés közben!

 

Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)

Mély harmónia járja át a tapolcai Hunguest Hotel Pelion vendégeit, akik egyszerre tapasztalhatják meg a csodálatos wellnessrészleget, a páratlan kulináris kalandokat, valamint a szuper programokat is. Ám, ez még nem minden, mert a szálloda közvetlen összeköttetésben áll híres Gyógybarlanggal! A különleges klímájú karsztbarlang tiszta, valamint por- és allergénmentes környezetet nyújt.

Tovább a Hunguest Hotel Pelion szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)

 

 

Caramell Premium Resort****sup (Bükfürdő)

Lazíts gondtalanul a Caramell Premium Resortban, ahol modern környezet és fantasztikus pillanatok várnak rád! Az exkluzív wellnessben rejtőző medencékben a fények és az élményelemek játéka mellett pihenheted ki magad. Bár nem elhanyagolható a ragyogó szaunavilág sem, ahol egy nyugtató sószoba is helyet kapott. Csak dőlj hátra, és lélegezd be az ásványi anyagokkal telített levegőt!

Tovább a Caramell Premium Resort szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Caramell Premium Resort****sup (Bük, Bükfürdő)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Caramell Premium Resort****sup (Bük, Bükfürdő)

 

 

Aurora Hotel**** (Miskolctapolca)

Gyorsan parkold le a bőröndöket az ízléses szobádba és bújj fürdőköntösbe, mert az Aurora Hotel kellemes wellnessoázisát ki kell próbálnod! Csobbanj a feszített víztükrű medencében, helyezkedj el a jakuzziban vagy nyújtózz el a szaunák padjain és már indulhat is a lazítás! Ha behunyod a szemed és belélegzed a gyulladáscsökkentő hatású levegőt a sókabinban, az olyan lesz, mintha csak a tenger partján vennél egy mély levegőt!

Tovább az Aurora Hotel szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Aurora Hotel**** (Miskolctapolca)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Aurora Hotel**** (Miskolctapolca)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Felfedezni sosincs késő! Magyarország kincsei a szépkorúakat is várják
„Nem csak a húszéveseké a világ!” – énekelte egykor Aradszky László, hiszen mindig van lehetőség új élményeket, emlékeket szerezni. Megmártózni Magyarország mesés fürdőiben? Felfedezni a hatalmas birtokon elterülő, titokzatos kastélyokat? Utazni a nosztalgia hullámain a jobbnál jobb múzeumokban? Gondosan összeállított programjaink után a Balaton-felvidék magyaros, házias konyháiba is betérünk. Szépkorúak, útra fel!

 

 

Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)

Az egészség völgyének is szokták nevezni a Mecsekben megbújó Sikondát, ahol kiemelkedően tiszta a levegő. Tölts el egy kényeztető vakációt az Ambient Hotel & AromaSPA szálláshelyen! Hagyd, hogy körülöleljen a medencék kristálytiszta termálvize és add át magad a szaunapark, valamint a relax terasz békéjének! A 25-30 fokos hőmérséklettel bíró, kellemes sószobát ráadásul himalájai sótéglákkal bélelték ki.

Tovább az Ambient Hotel szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)

 

 

Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference**** (Hajdúszoboszló)

Remek elhelyezkedés, gyönyörű szobák és nagyszerű étterem színesíti a Hotel Atlantisban tett látogatást. A családbarát szállodában közel 900 m2-es wellness részleg rejtőzik, melyen kül- és beltéri medencék osztoznak. Lazulj el a gyógyvizes medencében, majd ejtőzz a szaunákban, masszázsszobában, illetve a sóbarlangban is!

Tovább a Hotel Atlantis szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference**** (Hajdúszoboszló)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference**** (Hajdúszoboszló)

 

 

Hotel Narád**** (Mátraszentimre)

Még egy mini szabin is teljeskörű kikapcsolódásban lehet részed a mátraszentimrei Hotel Narád & Parkban, mely hegyvidéki szállásként eszméletlen panorámát kínál. Egy kis túrázás után felfrissülhetsz a komfortos szobádban, majd az éttermi kitérőt követően belevetheted magad a wellness örömeibe. A medencék közül az egyik legkülönlegesebb a sókád, ahol 34 fokos vízben vehetsz ülőfürdőt, amit a sóbarlang jótékony klímájával egészíthetsz ki.

Tovább a Hotel Narád szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Hotel Narád & Park**** (Mátraszentimre)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Hotel Narád & Park**** (Mátraszentimre)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz!
A szaunázás igazi orvosságként hat szervezetünkre, javítja a vérkeringést és az immunrendszert, miközben a méreganyagok távoznak. A naturista szaunákban meztelenül élvezhetjük a forró levegő jótékony hatását, azonban fontos felhívni a figyelmet arra, hogy minden hely különböző szabályokhoz köti a kabinok textilmentes használatát, ahogy a kukkolás és a másik méregetése is szembe megy az etikettel. Lássuk, hogy idehaza hol van lehetőségünk fürdőruha nélküli szaunázásra!

 

 

Avar Hotel****sup (Mátrafüred)

Ébredj az erdő látványára az Avar Hotel elegáns szobáiban! Az impozáns étterem a finom ételeken túl zseniális bor- és koktélkülönlegességekkel kápráztat el. Bowlingozz egyet, majd irány a kétszintes wellness! A sodrófolyó, a jakuzzi és az egészséges szaunavilág felfedezésért kiállt. Ismerd meg a súlytalanságot nyújtó Thermo Spa masszázságyat és a Só-Lounge-ot is!

Tovább az Avar Hotel szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Avar Hotel**** (Mátrafüred)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Avar Hotel**** (Mátrafüred)

 

 

Ensana Thermal**** (Hévíz)

Alig 5 perc sétára helyezkedik el az Ensana Thermal a világhírű Hévízi-tó gyógyító vizétől, de a szállodán belül is jócskán akad fürdőzési lehetőség. A lenyűgöző wellnessben valódi testi-lelki felüdülésben lehet részed a bel- és kültéri medencékben, illetve a zseniális szaunavilágban. A 40 különböző kezelőkabin egyike pedig egy egészséges sóbarlangnak is otthont biztosít.

Tovább az Ensana Thermal szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Ensana Thermal**** (Hévíz)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Ensana Thermal**** (Hévíz)

 

 

Dráva Hotel Thermal Resort (Harkány)

A tökéletes fekvéssel rendelkező, kutyabarát Dráva Hotel Thermal Resortot a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában, az ősfák gyűrűjében találod. A kényelmes szobákon és a mennyei gasztronómián túl az élménytoronnyal, pezsgőfürdővel, szaunákkal, valamint sókamrával felruházott wellness is óriási vonzereje a szálláshelynek.

Tovább a Dráva Hotel Thermal Resort szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Dráva Hotel Thermal Resort (Harkány)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Dráva Hotel Thermal Resort (Harkány)

 

 

Sirius Hotel****sup (Keszthely)

Pár lépésre a Balaton tükrétől, az elegáns Sirius Hotelben biztosan lelki békére lelhetsz. A szemet gyönyörködtető panorámát pedig a szobád ablakán kitekintve, az éttermi étkezésnél, illetve wellnessezés közben is kiélvezheted. Lazulj el az infraszauna megnyugtató melegében, ahol a Himalaya sótéglák között valósággal újjászületsz majd!

Tovább a Sirius Hotel szállásajánlataihoz>>

Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Sirius Hotel****sup (Keszthely)Ismerd meg a só gyógyító erejét ebben a 10 csodás wellness hotelben! - Sirius Hotel****sup (Keszthely)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
2023. szeptember 14-n kijött a MICHELIN Guide Hungary 2023-as kiadása. Idén összesen 75 éttermet ajánl a kiadvány, 47 vidékit, 28 budapestit. Továbbra is büszkék lehetünk a 2 kétcsillagos, 7 egycsillagos hazai étteremre. Egy új díjazottal idén 7-re duzzadt a Bib Gourmand minősítéssel rendelkező éttermek száma, de új szereplője Michelin Green Star éttermek listájának is, 14 étterem pedig először szerepel a kiadványban.
Dél-Alföld látnivalóiról több cikkünk is született már, hiszen a környék kifogyhatatlan a természeti és kulturális úti célokból. Most 5 olyan különlegességet válogattunk össze a, amit valószínűleg kevesen ismertek, azonban vétek lenne kihagyni őket, ha az ország déli részének megismerése a célunk.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.