Daubner Cukrászda Budapest

3,9Kiszolgálás
3,4Hangulat
4,4Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Őszköszöntő -20% - 2 éjszakára
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
Hotel Zena Hévíz - Október 23.
Hotel Zena Hévíz
87.210 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros

Daubner Cukrászda Budapest vélemények

Átlagos 2014. május 20.gyerekekkel járt itt
A süteményeiket, főleg a tortákat nagyon szeretem, a pogácsa féléket kevésbé csinálják jól. Sokszor úgy tűnik, mintha már másnapos lenne. Az üzletnél nehéz parkolni, pedig itt csak elvitelre szabad vásárolni. Viszont mindig tömeg van, amit gyűlölök, inkább sütök, mint sorba álljak. Ezért már nem is megyünk.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 123 városban járt márFelfedező - 72 helyen első értékelőNépszerű író - 1721 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2239 feltöltött kép
Átlagos 2013. december 17.gyerekekkel járt itt
Mi is több alkalommal jártunk itt a fagyi nekünk egyetlen egy alkalommal sem izlett, a sütik a pogácsák és a parfé torták viszont annál inkább. Van minőség esés (a pogácsa nagysága, szerkezeti összetétele) és van áremelkedés,de nem olyan feltűnő, mint egy „másik” cukrászdánál.
Ezüst fokozatú értékelő
2019. augusztus 18.gyerekekkel járt itt
Nagyon finom sütik és fagyi. Árban is megfizethető kategória. A kiszolgálás is kedves volt, bár nap végére kicsit elfogyott a lendület.
2018. november 25.egyedül járt itt
Szeretem a cukrászda termékeit (minden nagyon finom és elég nagy a választék). Budapest legfinomabb süteményei és tortái itt kaphatók. Viszont a kiszolgálás valami rémes. A hatalmas sorok az eladó-személyzet lassúsága miatt van. Mindent nagyon ráérősen csinálnak, nem érdekli őket a vevő. 50-en nem bírnak 10 ember munkáját elvégezni rendesen.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3876 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110136 feltöltött kép
2018. január 13.gyerekekkel járt itt
Évtizedek óta közkedvelt, talán az egyik legnépszerűbb budai cukrászda a Kolosy tér felett. Valahogy a korral nem haladnak. Interneten/online, e-mailben, sms-ben nem lehet rendelni, a telefont viszont nagyon kitartóan kell csörgetni, mire valaki felveszi. Amikor végre sikerült, akkor viszont nagyon kedves volt a hölgy, aki a rendelést felvette.
Daubner Cukrászda Budapest - Étlap/itallapDaubner Cukrászda Budapest - Étlap/itallapDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/ital
Még több kép (4 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagság
2016. augusztus 16.a párjával járt itt
Kirándulásból hazatérve többször elmentünk a cukrászda előtt, és részben a honlapot olvasva, részben más helyről hallva jó hírét kipróbáltuk a cukrászdát. A cukrászdába lépve kisebb tömeget láttunk, több sor is állt. Külön sor a fagylalt kifizetéséhez, majd a blokk alapján a kiméréséhez, külön sor a süteményekhez, külön sor az előre rendelt tortákhoz.
2016. március 28.gyerekekkel járt itt
Évek óta járunk a Daubner Cukrászdába kisebb-nagyobb rendszerességgel. Korábban nem igazán volt értékelhető konkurenciájuk, így többször utaztunk át, akár kizárólag a Daubner miatt is Budára. Családos kirándulásról hazafelé tartva ejtettük útba a Daubnert.
Daubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - BelsőDaubner Cukrászda Budapest - BelsőDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - BelsőDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/italDaubner Cukrászda Budapest - Étel/ital
Még több kép (30 db) >>
2015. augusztus 25.barátokkal járt itt
Sokan sokfélét mondtak erről a cukrászdáról, így engedve a kísértésnek, nemrég mi is kipróbáltuk a barátainkkal. Ár-érték viszonylatban egyszerűen tökéletes, a küszöb átlépése után a házi sütemények összetéveszthetetlen illatkavalkádja fogadott.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 13 városban járt márNépszerű író - 37 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
2014. április 9.a párjával járt itt
Azt hiszem nincs aki ne ismerné a Daubnert. Esküvőm kapcsán rendeltem tőlük tortát, amivel maximálisan meg voltunk elégedve. Hatalmas választék és nagyon jó minőség párosul. Ami zavaró volt nekem, hogy a kiszolgáló hölgyek arcán egy mosolyt nem láttam, ami talán azzal van összefüggésben, hogy annyi kamera van az eladótérben, amennyi a Fehér Házban sincsen szerintem.
2014. április 3.egyedül járt itt
A sütemények,torták íze nagyszerű. Nagyon finom szinte az összes termékük. Az ár-érték arány nem a legjobb,de a véleményem az,hogy aki jót akar az fizesse meg.
Egyetlen dolog van ami nem tetszik és az a futószalag formájú munka. A hely mindig tömött (mert jó) és minden olyan nagyüzem szerűen megy. Ez egy kicsit lehangoló.
Mindenkinek ajánlom,aki finomat akar enni.