Bambara Hotel Felsőtárkány - Vendégvélemények összefoglalója
A Bambara Hotel Felsőtárkány egzotikus hangulatú szálloda a Bükk-hegység lábánál, amely az afrikai stílus és a természetközeli környezet ötvözetét kínálja. A szobák kényelmesek és tiszták, belső tereik stílusosak, a falakon afrikai motívumok idézik a hely karakterét. A wellness részleg sokrétű: külső és belső medencék, szauna szeánszok és barlangfürdő együttesével a teljes kikapcsolódás elérhető, a tetőterasz pedig a felnőtteknek nyújt nyugalmat.
A környezeti adottságok különlegesek, a környező erdő és a panoráma a pihenést fokozza. A gyerekes vendégek számára játszóház, gyerekmedence és a szurikáták etetése biztosít számos programot. Az étterem változatos kínálata és ízletes ételei mellett a desszertek különlegessége is gyakori pozitív értékelés. A környezet és a Rejtélypark, a majomváros jellegű elemek gazdagítják az élményt. A személyzet udvarias és segítőkész, a szolgáltatások igény szerinti testreszabását is támogatja. A szálloda megoldásai között érdemes kiemelni a csendes elvonulási lehetőségeket a gyerekzsivajtól, valamint a felnőtt wellness szakaszokat. A Bambara Hotel Felsőtárkány magas színvonalú, gondosan kidolgozott szolgáltatásokat kínál, különösen a wellness programok és az éttermi kínálat tekintetében. Összegzésként a Bambara Hotel Felsőtárkány ideális célpont afrikai hangulatú környezet, családi programok és minőségi wellness-szolgáltatások keresőinek.
Ajéndékutalványt kapott férjem a szállodába! Elég drága a szálloda de minden pillanata egy élmény volt! Fás környezetben elhelyezkedő elegáns létesítmény! Wellnese maga a csoda gyereknek,felnőttnek egyaránt a barlangfűrdő kialakításával! A szálloda parkja sétauttal bejárható gyerekeknek játszó házikókkal övezve!
Bungallók is tartoznak a szállodához,az most télen talán nem volt használatban! Az ételek mind választékban mind ízhatásban kiválló egy elegáns étteremben elfogyasztva! A szobák tágasak,tiszták,különleges hangulattal rendelkeznek! Az árak igen magasak de aki ideutazik szép élményekkel lesz gazdagabb! Csodálatos volt!
Ahogy a címben is utaltam rá. Nem tökéletes,mint régen. Egészen jó. Iszonyatos zsivaj. A csendes wellnessbe csak sok lépcsőn lehet feljutni,lift nincs. Sajnos mi egészségügyi problémák miatt nem tudtuk megközelíteni, A külső medence viszont fantasztikus volt. Bentről menekültünk. Levegőtlen,hangos. Napközben nem takarítanak.
A szeánszok átlagosak. Semmi extra. A wc gusztustalan. A szobák nagyon kényelmesek,tiszták. Az étteremben fáradt,mogorva pincérek. Az ételek választéka,íze pazar! A koktélok nagyon különlegesek,finomak,de iszonyat drágák. Harmadjára voltam itt,de nem gondolom,hogy mégegyszer fizetek ezért.
Nagyon szép környezetben van. Kényelmes, tiszta szoba. Kedves, segítőkész személyzet. Az étteremben az ételek fantasztikusan finomak és óriási a választék.
A hotel hangulata különleges. A személyzet segítőkész, kedves, mosolygós. A szoba tiszta, kényelmes. Az ételek különlegesek és bőségesek. A kinti és benti medencék pihenésre kiválóan alkalmasak. A wellness részlegnél mindenki megtalálja a kedvére valót. Naponta többször szauna szeánsz van. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Régóta vágytunk ide, végre sikerült eljutnunk. Gyönyörű környezet, csodás park, vízesés, rengeteg játszási lehetőség. Finom ételek, nagy választék, kényelmes, nagy szoba, kedves, figyelmes személyzet, aranyos szurikáták, kenguruk, szóval csak pozitívat tudok írni. Fantasztikus medencék, remek szaunák, isteni illat terjed a szállodán belül.
Ami a legjobban tetszik a szállodában, hogy nagyon ki van találva. Az egész design, a hangulat, de ami a legfontosabb, hogy ne zavarjuk egymást. Sok kisgyerekes jön ide, számtalan program közül választhatnak, játszószobák, gyerekmedence, Bizsu, de vannak felnőtt részlegek is, ahova el lehet vonulni pihenni.
A hellyel nem takarékoskodtak, nagy a wellness részleg, az étterem, és hatalmas parkban fekszik a szálloda. Csak a hídra hogy jutok fel a labirintusban?
A Covid miatt döntöttünk úgy, hogy 2020 évben nem megyünk külföldre, helyette már csak a hangulat miatt is a Bambarában fogunk nyaralni. Augusztus végén, - szeptember elején telt házas volt a szálloda! Rengeteg kisgyermekes család nyaralt itt, amit nem is csodálok, hiszen ez egy igazi gyermek paradicsom!
Mire nyugdíjas létünkre kezdtük volna kicsit kényelmetlenül érezni magunkat, akkorára felfedeztük, hogy a felnőttekre is gondoltak a hotelben! A Csillag étterem, a kinti nagy pezsgőfürdő és a legfelső szinten lévő wellness mind csak a felnőtteknek részér volt fenntartva. Az ételek kitűnőek voltak a modern konyhától a magyarosig minden megtalálható volt, az uborkazselétől a májas hurkáig szinte minden! A sütik meg egyszerűen mennyeiek! Nagy gratula a konyhai személyzetnek!
Gyerekbarát hely, viszont van a felnőtteknek is elvonulási hely, ahol csend van. A szoba tiszta, praktikus, jól felszerelt. A személyzet kiemelkedően kedves a takarítónőtől kezdve a pincérekig. Az étel csillagos 5-ös, mindenki talál magának valamit és figyelnek az ételintoleranciára is. Csak ajánlani tudom.