Böngéssz a legfrissebb szegedi értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 938 városban járt márFelfedező - 2952 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 59337 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. április 17. 1:12egyedül járt itt
Magyarország kiemelkedő tudományos értéke többek között abban rejlik, hogy Szent-György Albert, azt hiszem máig az egyetlen magyarországi magyarként Nobel-díjat kapott. Életem meghatározó személyisége. A világnézet megváltozása. A megértés, a természet, az álltak és a növények elválaszthatatlan egysége, szóval ilyen gondolatokat termett.
Szent-Györgyi Albert-szobor, SzegedSzent-Györgyi Albert-szobor, SzegedSzent-Györgyi Albert-szobor, SzegedSzent-Györgyi Albert-szobor, Szeged
Még több kép (1 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. április 16. 11:05egyedül járt itt
Ez a szobor-Mária a szegedi Dóm mellett ül keservesen a talapzatán, és ha ismerős, hát onnan, hogy Pápán is van egy ugyanilyen, kis időkülönbséggel avatták a kettőt. Mária fenotípusa itt inkább magyar parasztnő, és a mozdulat a halott fiát sirató asszonyé. Hogy a magyarok szabadsága mennyire volt Mária fia, azt ne firtassuk, mert nem ez a lényeg.
Magyar Pieta 1956 szobor, SzegedMagyar Pieta 1956 szobor, SzegedMagyar Pieta 1956 szobor, SzegedMagyar Pieta 1956 szobor, Szeged
Még több kép (1 db) >>