Böngéssz a legfrissebb szegedi értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 403 városban járt márFelfedező - 2918 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34973 feltöltött kép
Kiváló 2025. november 2. 14:53barátokkal járt itt
A Sörök házába már jó párszor voltam az elmúlt 10 évben meg is lep, hogy még nem írtam róla. Ez a Napfény Városának egyik legjobb sörlelőhelye. Sok különlegesség palackban és dobozban, csapon is tartanak vagy hat tételt. Mi egy-egy pohárral kértünk olyan sört, amit még nem kóstoltunk, mindkét főzet hozta a formáját. A galérián ültünk le. Megyünk még.
Sörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, Szeged
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2025. november 2. 14:49barátokkal járt itt
A Monyó szegedi egységébe nem sokkal nyitás után tértem be. Nagyon zavart, hogy csak 4 decit lehetett kérni, ezt meg is írtam a Google Mapsre, amire nem arrogáns választ kaptam, mint több esetben másutt hanem pozitívat. Így amikor múlt hónapban bementünk egy jóbarátommal újra, már volt pohár is.
Monyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, Szeged
Még több kép (7 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4001 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113623 feltöltött kép
Kiváló 2025. október 30. 11:25barátokkal járt itt
Az Emmarozs pékség kb. 5 évvel ezelőtt alakult meg Szegeden egy személyes ötlet és elhatározás alapján, mára hatalmas népszerűségnek és elismertségnek örvendenek, s már 4 egységük működik a Tisza-parti városban. A Mérey utcában lévő kávézójuk csupán pár lépésre volt szegedi szállásunktól, így adta magát, hogy szombaton délelőtt ott kezdjük meg a napot.
Emmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, SzegedEmmarozs, Szeged
Még több kép (23 db) >>
Kiváló 2025. október 29. 16:50barátokkal járt itt
Október elején jelentették be a Michelin Guide Díjátadó Gáláján, hogy a szegedi Tiszavirág étterem új szereplőként Michelin-ajánlott étterem lett. Ezek után nyilván adta magát, hogy Szegeden ebbe az étterembe mindenképpen látogassunk el. Előzetesen foglaltunk asztalt, s bár a vonat késése miatt majdnem egy órát késtünk mi is, ez semmi problémát nem okozott, szeretettel fogadtak bennünket.
Tiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, SzegedTiszavirág Étterem, Szeged
Még több kép (15 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. október 29. 10:01barátokkal járt itt
Szegedi szállásunkról kis sétára indultunk a belváros felé. Ezt a csodálatos épületet fedeztük fel utunk során a Tisza Lajos körúton. A szecesszió mindig levesz a lábamról, pláne, ha egy ilyen csodálatos összkép formájában mutatkozik meg.
REÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, SzegedREÖK - Regionális Összművészeti Központ, Szeged
Még több kép (20 db) >>
2025. október 28. 15:25barátokkal járt itt
A Bookingon foglaltuk a szállást szegedi hétvégi utazásunkhoz. Érdekes, de más utazási platformon nem találtam meg ezt a szállást, illetve saját weboldalukat sem. Tetszett, hogy a valóság egyezett azzal, amit előzetesen a fotókon láttunk, illetve az információk között olvashattunk. Árban kedvező volt. Egy újabb építésű társasház 1.
Érdekes 2025. október 28. 8:39barátokkal járt itt
Már a legutóbbi szegedi látogatásunk idején kinéztem ezt a mutatós épületet, de akkor sajnos nem volt idő bemenni, a másik napon pedig nem voltak nyitva. Nevét korábbi sötétszürke külső vakolata miatt kapta, jelenleg galambszürke. Mayer Ferdinánd kereskedő építtette 1857-ben angol gótikus és romantikus stílusban.
Fekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, SzegedFekete ház, Szeged
Még több kép (23 db) >>
2025. október 28. 8:16barátokkal járt itt
Hétköznapi, fősodratúnak mondható söröző a szűken vett Belvárosban, közel a Tisza-parthoz. A szép, vöröses színű műemlék saroképület földszintjén L alakban vannak elhelyezve az asztalok, elég nagy alapterületen, több kisebb különteremmel. A sport fontos szerepet játszik, hiszen több monitoron is sport közvetítések mentek, ottjártunkkor thai box, de volt csocsóasztal, biliárd és darts is.
Vár söröző, SzegedVár söröző, SzegedVár söröző, SzegedVár söröző, SzegedVár söröző, SzegedVár söröző, SzegedVár söröző, SzegedVár söröző, SzegedVár söröző, SzegedVár söröző, SzegedVár söröző, SzegedVár söröző, SzegedVár söröző, Szeged
Még több kép (10 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. október 27. 22:50barátokkal járt itt
Függetlenül az aktuális értékelések alapján kialakult sorrendtől, szerintem Szeged legfontosabb látnivalója, mondhatjuk, hogy a város szimbóluma a Dóm. Nem is kérdés, hogy minden alkalommal, amikor Szegeden járunk, ide is bemegyünk. A Szegedi Szabadtéri Játékok helyszínéül is szolgáló Dóm tér talán a legtöbb magyar ember számára ismerős, még ha esetleg nem is járt még Szegeden.
Kihagyhatatlan 2025. október 27. 16:41barátokkal járt itt
Talán az ország legszebb zsinagógája, bár nyilván ízlés kérdése, minden esetre méreteit tekintve a 2. legnagyobb hazánkban. Közvetlenül mellette/mögötte a Régi Zsinagóga szinte dísztelen, éles a kontraszt.