Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom bemutatkozása
Az Abacus Business & Wellness Hotel ****superior egy új, innovatív üzleti és wellness szálloda Budapest közelében, mely a legmodernebb, intelligens konferenciatechnikával, a környéken egyedülálló rendezvénykapacitással és világszínvonalú spa és wellness birodalommal rendelkezik.
A fővároshoz nagyon közel helyezkedik el, könnyű megközelíteni. A szálloda igényes, a személyzet kedves és segítőkész. Nagy a választék az ételekben és nagyon ízletesen voltak elkészítve. A wellness és fitness részleg is minden igényt kielégít.
Párommal jártam a szállodában, egy akciós lehetőséget vettünk igénybe. Nagyon tetszik a modern stílusú szálloda, kényelmes, közel van a lakóhelyünkhöz, hiszen Tatabányáról érkeztünk. Az ételek nagyon finomak voltak, a wellness nagyon hangulatos, habár kicsit zsúfolt. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, bármikor szívesen visszajönnénk.
Konferencián voltam itt már nem először. Könnyen megközelíthető, jó táblák segítségével. Most is feltűnt a környékbeli utcák rendezettsége, a sok fa, park. /Este sétáltunk vacsora után/ Minden étkezés választékos, jó minőségű volt, udvarias a kiszolgálás. A wellnesst csúcsidőn kívül lehet élvezni, bár az úszómedence elég nagy.
A szobám nem volt túl szerencsés fekvésű, de van sok erkélyes szoba is. Kényelmes ágy, nem nagy tv. Érdekes, miért nem lehetett a Duna TV-t és TV 2-t nézni. /Az egyik kollégám szobájában semmilyen adás nem jött be, bár nem is szólt emiatt. / Wellnesspihenésre és konferenciára alkalmas, kellemes hotel.
Kuponos akcióval érkeztünk párommal a szállodába. Már a parkolás sem volt a legideálisabb a tavaszias napon, mivel a szálloda előtt max 8 autó fér el, valamint 4 busz, így a szállodával szemben kialakított parkolónak nevezett burkolatlan földúton kellett megállnunk. A szoba elfoglalása volt a következő kihívás, ugyanis az ajtón bejutni 10 percbe tellett.
( A műszaki kolléga elmondása szerint ez azért volt mert tűzzárasak az ajtók. ) A szemben lévő szobába a 70 éves bácsi 2 mp alatt jutott be minden erőfeszítés nélkül, de mindegy. A szobában a a tv olyan kicsi, hogy az ágyból alig látni. Az ágyak szét voltak tolva és különböző magasságúak voltak. . . Az IP tv nem működött, mert nem volt jó a távirányító. Más probléma nem volt. A wellness rész elég nagy és sok szauna van, de a fürdő részleg nagyját egy úszómedence foglalja el. Ahhoz képest az élményelemekkel ellátott medence kisebb. A reggeli nagyon jó volt, a vacsora is megfelelő, de összességében a kellemetlenségek miatt én nem értékelném a szállodát igazi 4 csillagra.
A szálloda elhelyezkedése kiváló, egyből megtaláltuk cím alapján. A személyzet kedvesen fogadott minket, egyből a szobánkhoz vezettek minket. A wellness részleg tiszta és igényes volt, bár több kisebb és melegebb medence lehetne.
Jól éreztem magam, mert rólam is szólt. Többet kaptam, mit vártam, minden belefért, egyéb kérések is, pedig a személyzetnek volt bőven teendője. Nem volt " kiszámolva" semmi! A személyzet többségét évek óta viszontlátom, ez állandóságot sugall! Ez sem magától van!
Nem utolsó sorban az Igazgató is köztünk volt, Újév reggelén is, mintha ismertük volna, bontotta a pezsgőt és töltött is nekünk, saját maga! Nem személyzet után kiáltott, ez jó, ezt felejtik el az emberek! Élményt adni, a legfontosabb! Megkaptuk, köszönjük!
A Szilveszteri gálavacsora kiváló volt. A meghirdetett gyerek animáció nagyon gyenge volt. A wellness elèg kicsi, a gyerek nèlkül èrkezöket zavarják a gyerekek...Ami senkinek sem jó. A tisztaság nem megfelelő.
Azt hiszem a párommal egy nagyon kellemes pár napot töltöttünk el. Figyelemre méltó hogy a személyzet minden Dolgozója végtelenül kedves volt,és készséges,udvarias,és fantasztikus rugalmas.GRATULÁLUNK és visszatérünk hamarosan! BUÉK Almásiék
Egy éjszakás csomagot választottunk, ami azt jelentette, hogy másnap este 5 óráig kellett elhagyni a szobát. Minden szép volt, csak hétvégén a wellness medence nagyon kevés volt ennyi embernek. A gyermek medencét is hiányoltuk. Az ellátás viszont kifogástalan minőségü és mennyiségü volt.
Idén novemberben választottuk az Abacus Hotelt szálláshelyünknek egy pár napos wellness-pihenésre, összekötve azt egy egy napos etyeki bortúrával. A hotel szolgáltatási minden szempontból kielégítőek, a szoba, az ételek, illetve a wellness részleg is csodás pihenést biztosított számunkra.
Külön öröm, hogy a szálloda transzfer szolgáltatást is szervezett részünkre Etyekre, levéve ennek terhét is a vállunkról. Csak pozitív élményekkel gazdagodva tértünk haza Herceghalomról!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 10 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár