Ócsa - Ócsai TájházÓcsa - Ócsa Öreghegyi pincesor
Ócsa - Selyem-réti tanösvényÓcsa - Ócsai református templom

Ócsa bemutatása

Ócsa város Pest megyében, a Gyáli járásban, a fővárostól déli irányban 30 kilométerre található.
Ócsa mellett terül el a Turjánvidék, Turjános vagy Öregturján nevű ősi tőzegláp. Ritka fajok, mint a rákosi vipera, a fekete gólya, a kerecsensólyom, a jégmadár, az ezüst sávos szénalepke élőhelye.

Ócsa és környéke legfrissebb értékelései

2025.02.10barátokkal
A Borháló bárjában 2021-ben jártam először, meg is lep, hogy akkor nem írtam meg az élményt, mely egyébként remek volt, egyértelmű 5 pont. Minőségi borokat ittunk. Utána még betértem egy kolleganővel rá egy évre, akkor sörözni, merthogy Borháló név ide vagy oda, tartanak itt még csapon is...
2025.02.09a párjával
Maximálisan elégedettek voltunk mindennel! A személyzet rendkívül kedves, rugalmas és segítőkész volt. Az étterem kínálata is mindent kielégítő volt számunkra. A felszolgaló személyzet is nagyon figyelmes és kedves volt. Az ételek finomak. Biztosan visszatérünk még!
2025.02.09egyedül
2024 végén nyitott japán ramen levesező a Dohány utcában, a Nagykörút és a Blaha Lujza tér közelében. A felszolgáló két magyar hölgy, a konyhában a szakács viszont ázsiai, de hogy japán-e, arra nem vennék mérget. A berendezés egyszerű, puritán, japán feliratos dekorációval, színes manga képekkel....

Ócsa és környéke kedvelt szállásai

Bodrogi Kúria Inárcs - Napi árak félpanziós ellátással
Thermal Hotel Visegrád

Ócsai látnivalók (4)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Ócsa és környékén

Libra Hotel VeresegyházLibra Hotel, VeresegyházCsomagok már 16.500 Ft/fő/éj ártól
52 értékelés
Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 21.320 Ft/fő/éj ártól
162 értékelés
Thermal Hotel Visegrád VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 23.499 Ft/fő/éj ártól
485 értékelés
Vital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis, GárdonyCsomagok már 27.500 Ft/fő/éj ártól
114 értékelés
Ócsa a térképen