Bajánné Marica

Bajánné Marica adatlapja

34Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász
Regisztráció2014.03.19
Utoljára itt2026.01.06

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2026. január 6.a párjával járt itt
Sok helyen jártunk már. De ami a Fagus Hotelban fogadott bennünket az egyszerűen leírhatatlan. De én megpróbálkozom leírni. Szilveszterezni mentünk, egy kis Soproni sétát belopva a napokba. Számunkra egyszerüen fantasztikus volt, a kedvesség, az odafigyelés amit irányunkban a szálloda tanusított.
Kiváló 2026. január 6.a párjával járt itt
December 5.-én van párom szülinapja és akkor voltunk a szállodában. Kérésemnek eleget tettek, várt a pezsgő a szobában. De!!! a szálloda is meglepett még engem is, hogy egy kis üveg pezsgőt és egy üdvőzlőlapon köszöntötték Ők is páromat. Kedves gesztus. MIndennel meg voltunk elégedve.
Kiváló 2017. április 3.a párjával járt itt
Mint mindig kivàlo es nagyon finom ètelek. Igazi csalàdias hangulat nagyon kedves kiszolgàlàs. Nagyon figyelmes szemèlyzet. Soha nem csalodunk. Mindig szivesen jövünk vagy ha ugy alakul előre rendelünk kajàt es hazavisszük. Minősègre es mennyisègre soha sem volt kifogàs.