2020. szeptember 26.barátokkal járt itt 55 Sóstói séta közben eleredt az eső, így bemenekültünk az étterembe, egy rég nam látott barátnőmmel sörözni. A teraszon kicsit vizesek voltak az asztalok, ezért bent ültünk le. Csak pihenni,sörözni, beszélgatni szerettünk volna. A pincér rögtön érkezéskor megkérdezte, hozhat e étlapot, nagyon udvarias, kedves volt.
Sörözés közben megéheztünk, és kértünk egy-egy adag csokis-almás palacsintát. Nagyon hamar kihozták, és finom volt. Elég sokáig ültünk és beszélgettünk, jól éreztük magunk. A személyzet nem nézett ki, mint utóbb több helyen tapasztaltam, hogy egy sör után jönnek, zaklatnak, kérünk e még valamit. Itt ez nem szokás, akár egy sör mellett is ülhetünk bármeddig. Többszöt jártam már itt, de mindig jó a tapasztalatom. Kedvesek, udvarisak, és az ételek is finomak. Máskor is jövünk.
2020. július 16.barátokkal járt itt 55Hűsítőre vágytunk, ezért betértünk a fagyizóba. A fagylaltválaszték óriási, ízlésesek, jónak néztek ki, alig tudtunk választani, legszívesebben mindet megkóstoltuk volna. A kiszolgálás teljesen rendben volt, a fagyi is nagyon finom. A fagyizó belül is és a terasz is tiszta, mi a teraszon foglaltunk helyet. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a fagylaltot.
2020. július 16.barátokkal járt itt 35Az étterem teraszán ültünk le. Gyors kiszolgálásban volt részünk, minden finom volt. Azonban a dohányzás megengedett a teraszon és a mellettünk ülő asztalnál egy elektromos cigarettát szívó fiatal férfi ült, aki ontotta az elektromos füstöt mint a gyárkémény. Ez mind ránk szállt, ezért kénytelenek voltunk elköltözni egy távolabb lévő asztalhoz. Természetesen ez nem az étterem hibája, de mi nem éreztük jól magunk.
2020. július 16.barátokkal járt itt 35 Sokat kellett várni a kastélyban az induló csoportra, s mivel épp evédidő volt, addig megebédeltünk az étteremben. Nagyon szép, elegáns az étterem, de a kínálat szegényes, ehhez képest az árak magasak. Összesen 4 féle főétel volt, amiből nem tudtunk választani, ezért ketten "tanyasi tyukhúsleves gazdagon" választottunk.
Aki ezt a levest így nevezi, ő bztos hogy még soha életében nem látott sem tanyát, sem tyukot, de tanyasi tyukhúslevest biztosan nem látott, és nem evett még. Előbb hozták a tányérban a kevés csirekhúst, sárgarépát, tésztát, majd valami olyan levet öntöttek rá, ami még marhahúslevesnek is sötét lenne. Az íze is inkább marhahús ízű volt, de ilyen sötétbarna húslevest még nem láttam. A mennyisége is n evetséges volt, az árához viszonyítva. A kastély viszont nagyon szép volt. :)
2020. július 16.barátokkal járt itt 55Hideg sört inni tértünk be a cukrászdába. A csapolt sör finom és hideg volt, a pincér kedves, udvarias, a kiszolgálás gyors. A sütemények nagyon szépek voltak, nem tudtunk ellenállni, ezért vásároltunk hazavinni belőle. A süteményt kiszolgáló hölgy is kedves volt. Mindegyik sütemény nagyon ízlett. Nagyon jó cukrászda.
2020. július 16.barátokkal járt itt 35 Fél órás sörözéssel összekötött pihenést akartunnk tartani városnézés közben, ezért betértünk a sörözőbe. A kért sört hamar mgkaptuk, finom és hideg volt. Még volt a poharunkban, amikor már odajött a pincérhölgy és megkérdezte kérünk e még valamit. kb 20 perc alatt ez háromszor ismétlődöttt meg. Magyarul kirugtak bennünket.
Nem voltak sokan, velünk együtt 3 asztalnál ültek. Másnap már ide nem akartunk beülni!
2020. július 12.barátokkal járt itt 55 előbb gondolkodtunk, hogy az olasz étterem jó lesz e nekünk, de végignéztük a többi kínálatát, és visszatértünk ide. Kemencében sült csirkemell citromos vajmártással, rozmaringos burgonyával nyert. Nagyon finom volt. Nem bántuk meg hogy ezt az éttermet és ételt választottuk. A pincérek kedvesek, udvariasak voltak.
Az italt hamar megkaptuk, az ételre elég hosszan vártunk, de úgyis pihenni akartunk kicsit a városnézés után, tehát nem zavart a várakozási idő. Jó választás volt.
2020. július 12.barátokkal járt itt 55 A ház nagyon jó helyen, a belvárosban van, minden nevezetességhez közel. Tiszta, kényelmes, csendes hely. Az ágyak kényelmesek, a fürdőszoba tiszta, mintha új lenne, kis hűtőszekrény van a szobában. Recepció és étkezés nincs, de mi ilyen helyet kerestünk. Közvetlenül a tulajdonosnál foglaltuk le a szállást, így az ára is elfogadható volt.
A tulajdonos kedves, udvarias, rugalmas. Kaptunk kapu- és szobakulcsot, így akkor jöttünk-mentünk amikor akartunk, nem zavart senki. Elutazás napján az összepakolt bőröndöt otthagyhattuk a délutáni hazautazásig. Aki nem vellness-es, étkezéses szállást keres, annak nagyon jó, nagyon ajánlom. Szuper volt, jól éreztük magunk.
2020. július 12.barátokkal járt itt 15 Séta közben felfigyeltünk a teraszra, ami nagyon jó helyen van. Egy délutáni sörözés alakalmával szerettünk volna szétnézni a teraszról. Bementünk az étterembe, ami inkább bisztró jellegű vlolt, és személyzet nem volt a földszinten. Felmentünk az emeletre, úgyis oda akartunk ülni a teraszra.
Ott a pultnál volt egy fiatalember, de ügyet sem vetett ránk. Kint a teraszon 2 asztalnál ültek, a többi olyan koszos volt, hogy nem ültünk le. Kicsit ácsorogtunk, nézelődtünk, hátha jön valaki és kérésünkre rendbe tesz egy asztalt. Nem jött senki, így elindultunk lefelé, köszöntünk a pultosnak, aki még csak vissza sem köszönt (nemigen érdekelte mit akartunk ott). Lent aztán láttuk, hogy a személyzet kint az utcán beszélget. Őket sem érdekelte, hogy perceken belül kijöttünk. Máshol söröztünk!
2020. február 9.barátokkal járt itt 55 Idén február elején újra voltunk a disznóvágáson. A program most is változatlanul jó volt, az ételek, italok finomak, a személyzet kedves. Részletesen nem írom le, mert csak ismételni tudnám a tavalyi jó véleményemet. Most tetőtéri szobában voltunk, ami ugyanolyan jól felszerelt és tiszta, elég nagy, mint a földszintiek.
A külömbség szinte csak annyi, hogy itt egyszínűre vannak festve a falak. A kinti terasz fölé (ahol a disznóvágás zajlik) tavaly óta tető került, ami most nagyon jól jött, mert csepergett az eső. Megint nagyon jól éreztük magunk, jövőre újra jövünk. :)