boogi
Országjáró - 80 városban járt márFelfedező - 14 helyen első értékelőNépszerű író - 32 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Fotói
20 fotó
Itt járt már

boogi adatlapja

144Értékelés
Bemutatkozás
Épp állást keresek: tudsz egyet?
Bármi, ami szervezéssel, ügyintézéssel, kapcsolattartással jár, érdekel.
Ilyen vagyok
Borbarát  •  Sörkedvelő  •  Természetbarát  •  Aktívan pihenő
Regisztráció2015.01.05
Utoljára itt2025.06.18

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. január 12.barátokkal járt itt
. . . hiszen a városban mindig éltek betelepült kereskedők, többek között szerbek is. Így teljesen jogos, hogy a város egyik főterén legyen szerb vendéglő. Ami inkább bisztró jellegű. Nem annyira kicsi, mint belépve gondolnánk, hiszen két galériája is van, ami lehetővé teszi, hogy elkülönüljenek a társaságok.
Felhasználó fényképei:
Classic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - Classic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged -
Kiváló 2024. augusztus 22.barátokkal járt itt
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Az augusztusi hosszú hétvégén is tudtak baráti társaságunknak asztalt adni. Először gyanakodtunk, mert máshol már nem szokott ilyen frekventált időszakban helyet kapni, de szerencsénk volt. A gyanakvásunk rögtön elmúlt, ahogy beléptünk: hangulatos kis terasz, másik külső terasz, és belső tér is várja az étkezőket.
Kiváló 2024. szeptember 23.családjával járt itt
Amit eddig sznob blablának gondoltam, az itt értelmet nyert: az ízek harmóniája. Semmi nem túl fűszerezett, minden falat tökéletesen egyensúlyban van és ízbombaként olvad szét. Nem robban, mert semmi nem tolakodó. Ez mit jelent? Előételnek tojás. Főtt tojás, a sárgája pont olyan, amilyennek szeretem: már nem folyik, de még nem kemény.
Felhasználó fényképei:
Szaletly Vendéglő & Kert Budapest -