boogi
Országjáró - 80 városban járt márFelfedező - 14 helyen első értékelőNépszerű író - 32 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Fotói
20 fotó
Itt járt már

boogi adatlapja

144Értékelés
Bemutatkozás
Épp állást keresek: tudsz egyet?
Bármi, ami szervezéssel, ügyintézéssel, kapcsolattartással jár, érdekel.
Ilyen vagyok
Borbarát  •  Sörkedvelő  •  Természetbarát  •  Aktívan pihenő
Regisztráció2015.01.05
Utoljára itt2025.08.20

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. január 12.barátokkal járt itt
. . . hiszen a városban mindig éltek betelepült kereskedők, többek között szerbek is. Így teljesen jogos, hogy a város egyik főterén legyen szerb vendéglő. Ami inkább bisztró jellegű. Nem annyira kicsi, mint belépve gondolnánk, hiszen két galériája is van, ami lehetővé teszi, hogy elkülönüljenek a társaságok.
Felhasználó fényképei:
Classic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged - Classic Café Szerb Étterem & Grillkert Szeged -
Kiváló 2024. szeptember 23.családjával járt itt
Amit eddig sznob blablának gondoltam, az itt értelmet nyert: az ízek harmóniája. Semmi nem túl fűszerezett, minden falat tökéletesen egyensúlyban van és ízbombaként olvad szét. Nem robban, mert semmi nem tolakodó. Ez mit jelent? Előételnek tojás. Főtt tojás, a sárgája pont olyan, amilyennek szeretem: már nem folyik, de még nem kemény.
Szaletly Vendéglő & Kert Budapest -
Kiváló 2025. január 12.barátokkal járt itt
Citromos. Mert van egy ilyen nevű desszertjük. Leírni nem lehet, meg kell kóstolni. De kezdjük az elején. Bájos kis utcákon jutunk el a térre, ahol az étterem található egy régi, talán kereskedő házban. Már a belső dizájn is megfog, a finom elegancia és rusztikusság, némi modernnel ötvözve.
Felhasználó fényképei:
48 Étterem & Bár Kecskemét - 48 Étterem & Bár Kecskemét - 48 Étterem & Bár Kecskemét -