Erus étterem értékelései

Értékelései
12
16
8
8
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Erus értékeléseit!

Olvasd el Erus étterem értékeléseit!

Tökéletes ! -

Graben Étterem Sopron

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 12.
Sokszor voltunk az étteremben a férjemmel és barátokkal is. Nagyon kedvesek a pincérek, hát még a FŐNÖK ÚR, mindent a vendégért ! Nagyon finom ételeket szoktunk itt enni, isteni levest, húsokat és desszerteket. A borokat is csak dicsérni lehet,a kávé is szuper ! Mi nagyon elégedettek vagyunk mindennel, még soha nem csalódtunk ezen a helyen.
Megosztom
ennyire tettszett:jó ! de... -

Huszár Vendéglő Örvényes

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 10.
Baráti társasággal voltunk az étteremben ebédelni így többünk véleményét írom. Általában mindenkinek megfelelő volt a választott étel. De, az aránylag drága étteremben a leves minőségétől sokkal több várható el. Az egyik ételnél a hús kissé " angolosra" sikeredett. Viszont a palacsinta és a kávé tökéletes volt. A pincérek kedvesek, szolgálat készek.
Megosztom
Húsvét hétfői kirándulás, remek ebéddel ! -

Gránátos Étterem Fertőd

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. április 10.
Baráti társasággal voltunk húsvét hétfőn kirándulni a Fertő tónál. Délidőben értünk a Gránátos Étteremhez, ahol már sokan voltak,de még szerencsére volt üres asztal bent az étteremben. Remek kajákat ettünk, nagyon finom volt minden, étel,ital, desszert, isteni jó a kávé is. A sok finomság mellé jött még a tökéletes, udvarias, kedves , közvetlen kiszolgálás, remek pincérek !
Megosztom
Októberi ebéd a kerthelyiségben ! -

Pásztor Csárda Szombathely

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. november 2.
Férjemmel voltunk ezen a szép napsütéses, meleg napon ebédelni a Pásztor Csárdában a kerthelyiségben. Már jártunk itt, ezért gondoltuk, most sem fogunk csalódni az ételek minőségében, mennyiségében. Hát nem is csalódtunk! Minden étel nagyon ízlett, hát az isteni VARGA BÉLES, ilyet máshol nem tudnak produkálni, pedig elég sokfelé jártunk már !
Megosztom
2014. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 29.
Pár napja voltunk az étteremben barátainkkal. Nagyon tettszett az étterem berendezése, a csárda jelleg, ezt a stílust nem mindenhol lehet megtalálni. Nem volt sok vendég ezen a hétköznapon, az ételre mégis sokat kellett várnunk. Az ételek minősége általánosságban jó volt, de mind a négyen találtunk olyat, ami nem tetszett, főleg azt , hogy inkább langyos , mint meleg volt az étel !
Megosztom
Gratulálunk a jó konyhához ! -

Katica Csárda Zalavár

2013. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 14.
Tavaly véletlenül találtunk rá a Katica csárdára, amikor jöttünk hazafelé Orfűi nyaralásunkból. Már akkor nagyon elégedettek voltunk a kiszolgálással, az ételek minőségével és mennyiségével. Az idén már tudatosan kerestük fel a csárdát, Zalakarosról hazafelé. Barátainkkal voltunk, így mind a négyen mást ettünk, de valami fenséges finom volt mindegyik!
Megosztom
Kellemes környezet, isteni kaja ! -

Határmenti Vigadó Bozsok

2013. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. július 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kellemes idő,csodás panoráma, remek ételek, nagyon sok vendég ! Ez volt jellemző a Határcsárdára ezen a pénteki napon. Már többször jártunk itt barátainkkal, most sem bántuk meg, hogy ezt a helyet választottuk. Az étel a szokásos, nagyon ízletes, finom és sok ! A telt ház miatt, talán egy kicsit többet vártunk az ételre, de ez még belefért, főleg az isteni ízek miatt !
Megosztom
2013. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 27. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez az étterem a kedvenceink közé tartozik. Akár a párommal, vagy baráti társasággal, netán nagyobb létszámú csoporttal megyünk ide
mindig nagyon jól érezzük magunkat. Az ételek kiválóak, évek óta járunk ide, de még csalódás nem ért minket. Dicséret illeti a szakácsok mellett,a pincéreket is akik kedvesek, udvariasak.
Megosztom


TérképX