chill-ista
Országjáró - 49 városban járt márNépszerű író - 53 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Itt járt már

chill-ista adatlapja

80Értékelés
Bemutatkozás
Nagy wellness és főleg gyógyfürdő rajongó vagyok, párommal szoktunk wellness hétvégékre járni, amikor tehetjük.
Regisztráció2014.05.28
Utoljára itt2026.07.08

Néhány kiemelt értékelés

2025. augusztus 12.a párjával járt itt
Egy hírlevélben olvastam, hogy elkészült a felújítása a hotelnek, illetve nem voltunk még az egri fürdőben, így választottuk ezúttal ezt a célt. A hotel a városon belül található, könnyen megközelíthető. Parkolni egy elkülönített parkolóban meglehetősen borsos díj ellenében lehetséges.
Átlagos 2025. szeptember 17.a párjával járt itt
Már készültünk egy ideje, hogy elmegyünk megnézni a ceglédi fürdőt és a honlapjukon található lehetőségek (mobilház, apartman, kemping) közül az apartmant választottuk. A szálláskomplexum a fürdőtől 6-7 perc sétára található, az épületeknél parkolási lehetőség is van.
2025. október 1.a párjával járt itt
Már több ismerős említette, milyen jó kis fürdő van Cserkeszőlőn, ezért jöttünk ezúttal ide. Parkoló a szálloda udvarán van, de ahogy láttam, csak korlátozott számban, viszont ingyenesen. Mi még elfértünk, de akinek már nem jut hely, az szemben egy nagy parkolóban napi 1000 forintért tud megállni.