JosephinKata étterem értékelései

Értékelései
7
10
7
9
0
0
26

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg JosephinKata értékeléseit!

Olvasd el JosephinKata étterem értékeléseit!

2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 23.
Másodjára jártunk itt. Meglepett, hogy az asztalokon nem volt terítő, a wc fizetős viszont a pénzt visszakaptuk. Az ételek változatosak, de inkább a menzás étkeztetés érzését keltették. Az ételek finomak voltak, bár volt olyan süti ami elég száraz volt. . A pincér azután jött asztalunkhoz felvenni az ital rendelést miután odamentünk hozzá és szóltunk neki.
Megosztom
Jó ide betérni -

Mahagóni Étterem Tata

2017. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 20.
Ha erre visz utunk ebbe az étterembe is szeretünk betérni. Az ételek elfogadható áron, gazdag választékkal, bőséges kivitelben nyújtanak gasztronómiai kalandozást az ízek világában. Kiváló minőségű pizza választékaikon túl, a magyar konyha színe-java is fellelhető étlapjukon. A kiszolgálással is elégedettek voltunk. Legutóbb magvas subába bújtatott pulykamellet ettem.
Megosztom
itt ebédelünk -

Teltház Étkezde Tata

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valóban a környék legolcsóbb étkezési lehetőségét nyújtja. Annak ellenére, hogy volt szabad asztal, nekem székekkel-asztalokkal együtt túlzsúfoltak tűnt. Talán azért mert kis helyiséggel rendelkezik. Betérésünk előtt egy hónappal már jártunk arra. Alig volt szabad asztal. Ha most is ez lett volna az állapot, biztos,hogy nem tértünk volna be.
Megosztom
Finom hamburger -

Vegas Burger Tatabánya

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször jártunk ezen a helyen és biztos vagyok abban, hogy fogunk még menni. Kicsit amerikás hangulatú ,
a normál méretű hamburgerjeik akkorák, hogy alig bírtuk őket megenni. Nagyon finomak,laktatóak és hozzájuk sült krumpli, káposztasaláta és hagymás lekvár is járt. Így elfogyasztva valami mennyei. A kiszolgálás gyors és udvarias.
Megosztom
Betérő egy pizzára -

Ristorante Collegno Sárospatak

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 20.
Az étterembe való lejutás egy kicsit körülményes főleg egy mozgásában akadályozott embernek. Viszont a kerthelyiség hangulatos. A pizzájuk nagyon ízlett, ára elfogadható áron volt. A többi étlapon szereplő étel, egy kicsit borsos árakon volt feltüntetve. A felszolgált limonádé nagyon finom volt. A kiszolgálással is elégedettek voltunk.
Megosztom
Gasztronómia és Szilveszter -

Hotel Kristály & Esterházy Étterem Tata

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az első ottjártunk karácsony másnapjára esett, amikor váratlanul színházból jövet úgy döntöttünk, betérünk egy vacsorára. Nem voltunk szálló vendégek illetve foglalásunk sem volt mégis szívélyesen fogadtak minket. Étlapról választottunk,fogyasztási áraik egy 4 csillagos szállodához mérten volt meghatározva.
Megosztom
svédasztalos ellátás -

Kocsis Vendéglő Komárom

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon sokat járunk a svédasztalos éttermükbe. Van úgy, hogy előre asztalt foglalunk, de a legtöbbször váratlanul jelenünk meg és olyan még nem volt, hogy ne kaptunk volna asztalt vagy elutasításban lett volna részünk! A felszolgálók kedvesek, udvariasok, az ételek finomak ha valami elfogy hamar pótolják.
Megosztom


TérképX