rohonyizsuzsa étterem értékelései

Értékelései
8
11
6
15
0
0
14

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg rohonyizsuzsa értékeléseit!

Olvasd el rohonyizsuzsa étterem értékeléseit!

2020. októberben járt itt
Értékelt: 2020. október 14.
A mellette levő hotellel ellentétben ez a hely csodálatos,a hotelban elszenvedett sérelmeket meggyógyította az itt eltöltött idő.Barátságos berendezés,csoda ápolt növényvilág.Szuper kiszolgálás,finom étel,barátságos felszolgáló,aki kompenzálta a hotel vezetőjének botrányos stílusát,csak köszönet jár érte. Visszajövünk,mert élmény ez a hely.
Megosztom
2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 30.
Balfon üdülve az étterembe jártunk étkezni ebéd és vacsora is programunk volt.Csak azt tudom írni,hogy kiváló minden.Finom ételek,bőséges választék és adagok,kedves kiszolgálás,szép tiszta teríték,hangulatos belső berendezés,kényelmes parkolás, rendezett külső tér.Árak kedvezőek.Szóval szuper.
Megosztom
2014. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. április 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrégen jártam a csárdában. Hangulatos cigány zene kiváló prímás, udvarias kiszolgálás. Príma magyaros ételek. A berendezés igazi magyaros hangulatot áraszt. A csárda udvara magyaros látványosság, állataival, kecskék,szamár,kacsák,lovak,órákig lehet nézelődni. Gyermekeknek igazi élmény,de a felnőtteknek is látványos.
Megosztom
2014. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. április 17. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor Harkányban járok mindég felkeresem az éttermet. Berendezése lenyűgöző,hangulata csodás,A vendéglő tulajdonosa kedves, udvarias,figyelmes,ismeri a visszatérő vendégek kedvenc ételét,italát,és pálinkával kedveskedik nekik. Ő a felszolgáló,és kedves felesége a kitűnő szakács,finom ételeket készít. Összességében egy jó hely.
Megosztom
2013. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régen ismert kedves éttermem,több alkalommal jártam ott társasággal. Mindég jól éreztük magunkat. Harkány kedvelt szórakozó helye és étterme. Ajánlom mindenkinek. Az ételek megfelelőek,vannak kiemelkedően ízletesek,mint a halászlé,a zene jó mindég vidám társaságot találtunk,akik jó hangulattal emelték a színvonalat. Sok a visszatérő vendég,ami igazolja,hogy jó hely.
Megosztom
2013. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 17.
Születésnapi vacsorára hívott Kedvesem az grillkertbe,Szuper grillvacsorát ettünk. Kiváló hangulatban,udvarias kiszolgálásban volt részünk. A kert főút melletti elhelyezkedését remekül megoldja a zajt és port felfogó zöld környezet,ami a hely hangulatát is meghatározza.Ajánlani tudom mindenkinek,aki egy nyugalmas nagyon finom vacsorára vágyik.
Megosztom


TérképX