Érdekes
2025. július 29.gyerekekkel járt itt 45Évek óta járunk ide,látványos újítást nem tapasztaltunk egy ideje,főleg a kilátás miatt érdemes jönni. Megéri minél hamarabb érkezni,nem csak a parkolás miatt,hanem mert rossz időben jó sokan jönnek - mi 11 30fele indultunk le a várból,akkor majdnem 40 fő állt sorba a kasszánál,egy nem éppen strandidős nyári napon.
2025. július 29.gyerekekkel járt itt 45Az ételek drágának tűnnek (burrito 3200 Ft, hamburger nachosszal 4100 Ft), de tartalmasak az ételek,minőségi alapanyagokból. Hamar tudnak sokan lenni,hiszen a bicikliút mellett helyezkedik el.
2025. július 29.gyerekekkel járt itt 55Látszólag jóval drágabb itt a fagyi mint máshol,hiszen 820 Ft egy adag,de ezért 6 vagy ennél több dkg fagyi jár,így tényleg jó nagyok az adagok. Az ízek sem átlagosak.
2025. július 28.gyerekekkel járt itt 55Bár nem olcsó (családként 1 kisebb és egy nagyobb gyerekkel majdnem 30ezret fizettünk,mert a nagyobb felnőttnek számított), valóban ha ezekre a játékokra külön ülnénk fel,pillanatok alatt többe kerülne. Kell egy kis türelem elviselni a tolakodó embereket,de megéri. Mi egy kellemesen meleg hétköznap voltunk,nem voltak nagyon sokan. 5 percnél többet sehol sem vártunk.
2025. július 28.gyerekekkel járt itt 55Már az elhelyezkedése impozáns,megéri felmenni. Sok program van a látogatók szórakoztatására. A büfé, a kürtöskalács sem teljesen horroráron van,és látni hogy évente költenek a fejlesztésekre.
2025. július 28.gyerekekkel járt itt 55Évente visszajövünk ide. A színvonal változatlan kedves és gyors kiszolgálás,változatos ebédmenü korrekt áron. A cukormentes sütemény is nagyon jó volt. A környezet nagyon kellemes.
2025. július 28.gyerekekkel járt itt 55Telejesen véletlenül találtunk ide. Már az árulkodó volt,hogy a sor végig hosszú volt,de haladt. Korrekt volt a kiszolgálás,nagy a választék,mindegyik fagyi 650 Ft/gombóc. Nekem szimpatikus volt,hogy egy árban volt az összes. Normális méretű az adag,igazi minőségi alapanyagokból. A legfinomabb fagyi amit mostanában ettem.
2025. július 22.barátokkal járt itt 45Csendes helyen van,kicsit odébb a nyüzsgő tóparttól. A reggeli átlagos,megfelelő. A wellness csak délután vehető igénybe,sajnos a nagy medence úszásra,fürdésre csak a nagyon elszántaknak alkalmas annyira hideg a vize. A szoba tágas,de az ágy és a párna is borzalmasan kényelmetlen,emiatt nem sajnáltuk hogy csak 2 éjszakát voltunk itt. A terasz kellemes.
2025. július 22.barátokkal járt itt 45Hangulatos hely,a pizza isteni. Ha nem jó időben megy az ember,hamar jó sokan tudnak lenni. Nem biztos,hogy étkezéshez megfelelőek a napágyak,babzsákok,bár valóban sokat dobnak a hangulaton. Nem láttuk viszont,hogy mikor takarítják az asztalokat.
2025. július 22.barátokkal járt itt 45Évek után tértünk vissza újra, kicsit veszített a varázsából. A kiszolgálás rendben volt,az ételek finomak. Kicsit meglepő volt, hogy fizetéskor a pincér előre jelezte hogy nincs szervízdíj az árban.