Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
514
324
69
1
4871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

2017. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Néhányszor betértem már ide. Amíg volt csípős csirkerészek, addig persze sokkal többször. Különösebbet ezen kívül nem tudnék a szemükre vetni, erről nem a bolt dolgozói tehetnek, de amiről igen, az sem túl érdekes. Semmi megemlíteni való.
Megosztom
2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 12.
Viszonylag új hely, a régi előtte ittlévő távozása után sokáig üresen állt a placc. Most megint betöltötte egy újabb vállalkozó, kicsit újabb kínálattal, kicsit másképp, mint az elődei vagy a többiek. A raklapos asztalok és székek nagyon jópofák, ötletesek. Az ételek is néha, de nem mindig azonos a nívó. Ettem itt már feledhetőt is, meg érdekeset is.
Megosztom
2017. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Akárhogy is van, lehet a helyet szeretni, meg nem szeretni, akkor is itt a legjobb az étel a Fehérvári úti piacon. Régen kevésbé szerettem, tényleg, barátságtalanok voltak, ingerültek, az ember idejött, bosszankodott a végén jót evett.
Megosztom
2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 11.
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha ez lett volna Budapest egyik legelső KFC-je. Még a Keleti Pu. felé nézett a nagy, széles pult, még dobozos sört is lehetett kapni, a személyzet meg, emlékeim szerint egy kicsit bumfordi volt. De ezek évtizedes emlékek, a homályba vésznek. A hetekben voltam ott újra.
Megosztom
2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 11.
Valahonnan a Mátrából jöttünk lefelé, aztán erre vezetett az út. Nem volt tudatos, hogy éppen ide fogunk bebotlani, de nem bántuk meg. Nincs széleskörű tapasztalatom, csak egy kóla volt, meg kávé, meg a mellékhelyiség, meg persze a rengeteg fantasztikus sütemény, valójában meglepően széles a kínálat.
Megosztom
Se jobb, se rosszabb, pont olyan -

Family Kifőzde Budapest

2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 11.
Ha éhes vagy és erre járnál és ezen kívül nincs semmilyen más igényed, akkor persze, lépj be bátran! Itt minden nem túl szép és nem túl csúnya, nem túl finom, nem túl rossz, nem túl meleg és nem túl hideg, mondjuk azt, hogy kifőzésnek egyszerűen korrekt! Őszinte hely, nem is akar másnak mutatkozni, mint ami. Kértem, kaptam, kifizettem, megettem, ennyi történt.
Megosztom
Valamit javított a sör a helyzeten -

Karaván Udvar Budapest

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután pórul jártam a Nyakleves gulyásával és nem lettem boldogabb a lángosburgertől sem, elmentem bánatomat egy sörbe fojtani és bepróbálkoztam a Karaván Bárba. Két srác szolgált ki, bár nem tudom, hogy kit. . . az egyik kávét főzött, és valamit matatott a gépen, eléggé el volt vele foglalva, tartósan felénk sem nézett, máshová beszélt.
Megosztom
Gyulyásharapást lángossal -

Lángos Burger - Karaván Udvar Budapest

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 9.
Miután megszenvedtem a Nyakleves hideg és ízetlen gulyását, gondoltam egyet, kettő lett belőle és megpróbáltam a Lángos Burgerrel vigasztalódni. Nem sikerült. Nekem ez nem volt ízharmónia, nem állt rá a súlyosan zsíros, széteső húspogácsa a lángosra, még a tejföl dacára sem. De azért legyűrtem valahogy és elkönyveltem magamba még egy helyet, amit nem is fontos meglátogatnom, ha errefelé éhes leszek.
Megosztom
Sivár egy élmény volt -

Nyakleves Soup Truck Budapest

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 9.
Be kell vallanom, többet vártam. Az ember mindig többet vár. Voltak már arrafelé jó gasztrokalandjaim is, most meg ráadásul éhes is voltam, szóval minden esély megvolt arra, hogy körbenyaljam a szám szélét. A széles kínálatból, ami ezen az udvaron parkol, a Nyaklevest választottam először, egy jó gulyás reményében.
Megosztom
2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 6.
Úúú, hol is kezdjem? A jóval vagy a rosszal? Szeretem az egzotikus ízeket, az ázsiai konyhát is általában. Ide is reményekkel tértem be és őszinte kíváncsisággal. Azután, khmmm. . . na jó, az egy dolog, hogy egy ázsiai étteremben a pincérlány inkább legyen karcsú kelet-ázsiai kedves, mint egy amolyan óbudai mosónő a múlt század elejéről.
Megosztom
52 oldalon / 514 találat


TérképX