Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
514
324
69
1
4871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Új és egy még újabb -

Új Kínai Büfé Budapest

2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Különös, hogy hogyan él meg kb. 50-100 méteres körzetben három kínai büfé vagy gyorsétterem, sőt, még egy félkínai is. . . Ma itt volt szerencsém elkölteni az ebédet. Közepes kínálat, közepes higiénia, közepes öröm a vendég felé. Ételek pont olyanok, mint bármelyik másik kínai büfében. Valami maradék pirított tészta is akadt, ezt ettem némi kacsahússal, meg a kedvenc csípős káposztás savanyúságommal.
Megosztom
Itt minden összejött -

Gulyás Tunkoló Büfé Budapest

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kétesélyes, gondoltam, de azért próbáljuk meg. Apró büfé a Kazinczy utcában, a Macesz Bisztró meg a Kőleves között. Hogy lehet ilyen óriások árnyékában megélni? Hát így! Hogy kedves vagy, hogy szívesen látsz. . . A választék nem túl bőséges, de azért elégségesnek mondható. Talán nem is kell bővebb, ha bármi másra vágynál, csak néhány lépést teszel balra vagy jobbra és megvan.
Megosztom
Na végre egy más -

Happy Panda Budapest

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 2.
Éppen zajlik a történelem a túloldalon a Vas utcában, az egyetemet elfoglalták a hallgatók, én meg egy szusszanásnyi szünetben átsétálok enni valamit a másik oldalra. Na végre egy nem szokványos kínai büfé! Nem úgy vagy, hogy csak rábökdösöl az unalomig ismert tésztára, rizsre, kacsa- csirke- és marhahúsos egyenkajákra.
Megosztom
Esküvői rokonság -

A Vigadó Étterem Dunaújváros

2020. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 29.
Mivel nem messze innen, a polgármesteri hivatalban voltunk esküvőn, adódott, hogy utána átjöhetnénk ide. A hosszú asztal le volt foglalva, kint kánikula volt, bent kellemes és barátságos hűvös. A szocreál környezetből egy kicsit kilóg az épület, más tónusa van, frissebben van rendbehozva, mint a környékbeli házak.
Megosztom
2020. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 24.
Határozottan az ittjartam. hu ítéletei alapján választottam ezt a helyet ma és bizony, bizony, ennyi ember nem tévedhet. Az étterem elsőrangú, kitűnő hely. Bebotlottunk az utcáról, azonnal szívélyesen fogadtak minket, mit választunk, sivatagot, dzsungelt vagy óceánt, és az óceánra esett végül a választásunk tehát oda ültünk.
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valamikor a káptalantóti Liliomkert piacon találtam rá a Kőróka borokra, sokévvel ezelőtt. Meg is tetszett nem is egy, a család, baráti kör is szívesen issza őket. Szóval, ha hozzájutok, akkor veszem is őket. A járvány időszaka alatt meg csomagban rendeltem.
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 19.
A Katona-kastély, vagy más néven "Kismoszkva", azaz a tüzérlaktanya romjainak felfedezése és megtekintése után nagyon jólesett a nagymelegben rátalálni erre a kedves kis helyre Hajmáskéren. Betelepedtünk, nejem süteményre pályázott én meg elsősorban fagyira, meg némi üdítőre is.
Megosztom
Új kulthely született -

Közért Bár Káptalantóti

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 19.
Káptalantóti centrumában új ok van, amiért ide kell járnunk. Eddig leginkább a Liliomkert piac miatt ismerte a falut a nép, de most mellé nő egy másik csillag is, a Közért Bár. Tüneményesen retró és trendi is, igazi kultúrkörnyezet, egy galéria és egy presszó, meg az innovatív szeretet keveréke.
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kicsit esős, hűvösebb napon úgy tűnt, jó ötlet berándulni Tapolcára ebédelni egyet. Kicsit ténferegtünk a malomtó partján, aztán oda nem ültünk be mégsem, pár lépés a főtér nézzük azt. . . a főtér közepén éppen volt egy pont alkalmatlan hely, én meg emlékeztem rá, hogy az árkádok alatt valahol van egy ilyen, mint ez, odasétáltunk és meg is találtuk a Kolibrit, ami közepesen vonzó helynek tűnt, és az autónk is elég közel parkolt ehhez.
Megosztom
2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 18.
Itt azért rontanom kell az értékelésen. Kerestem a betevő rántott gombámat, hogy sörkorcsolyaként fogyasztva ihassak rá egy jó adag Pilsner Urquellt, és itt leltem meg a szükséges alapanyagot. Kértem is, hogy mutassák meg, hogy mit fogok enni, mert úgy képzeltem, hogy szép, nagy, féltenyérnyi, szaftos gombafejekkel látom el magam. Hmm. .
Megosztom
52 oldalon / 514 találat


TérképX