Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
70
275
190
31
1
2787

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Erények meg nem -

Pick Deli & Gourmet Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez is egy határeset, hogy ajánlom-e másoknak vagy sem. Hááát, attól függ. Régi munkahelyi környezetemben gyakran vezetett errefelé az utam, egy hentes volt itt, azután melegkonyha, a galérián fogyasztási lehetőséggel. Főzelékekre emlékszem. Ma benéztem, van itt mindenféle benyomás, ilyen is, meg olyan is. A belső tér kellemes, barátságos.
Megosztom
Amikor a jó helyre tévedsz -

Dorado Café Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyirkos, kellemetlen este volt már, valahol meg kellene inni egy kávét, gondoltam, mert mégis egy találkozóra megyek, nem illik bambán elálmosodni. . . megnéztem néhányat, csak úgy, az utcáról a környező három utcában. Ide meg bepillantottam és beleszerettem rögtön. Cipővel fékez, csikorog, visszafordul, bemegy. . .
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt nem mondhatnám, hogy valami kirobbanó lelkesedés fogadott, amikor betértem. Olvastam, hogy jó kis hely, hát megkerestem. A hölgy fentről került elő, a lépcsőn jött le némi várakozás után. Valamit pucolhatott, úgy nézett ki. Beszéltünk az ételről, ráállt. , hogy csinál nekem valamit, ha már ez egy étterem. Amúgy rajtunk kívül senki nem volt ott, a falatnyi kis egységben.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régen voltam itt nagyon. Kora délután, sötét van, tök fekete az ég a Moszkva/Széll Kálmán tér felett, eső szitál, hajléktalan didereg. Azt mondja a sorstól vert ember, hogy legalább egy hamburgert. Hát ez a legkevesebb. De ő nem jön be, itt kint fázik tovább. Persze, hogy megveszem neki. Örömmel eszegetve tovább áll.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valaha itt egy étterem-söröző állt. Néptánc-próbák után mennyit iszogattunk itt évtizedekkel ezelőtt. . . Most egy jó ideje, a kor igényének megfelelően "Meki" ez is. Azt teljesen értem, hogy egy nagy pályaudvar előtt mindenhol található Burger King, McDonald's vagy KFC. Pisi, kaki, kéz- és arcmosás, gyors kaja bekapása amolyan utasdolog, ki tudja, hány óra utazás után.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csak felkaptam a fejem, hogy mi már megint ez az új. . de azután rájöttem, hogy csak részben. Ha valami nincs itt, akkor annak a helyén van. Ettem már párszor a Főzelékfalóban, itt is, meg máshol is, de sohasem volt maradandó élmény. Most úgy tűnik, fiatalítottak a kínálaton. Az a hagyományos kínálat, ami főleg főzelékekből állt, mintha háttérbe szorult volna.
Megosztom
A léc egyre lejjebb -

Budapest Döner Kebab Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gondoltam, van még kb. egy fél órám enni, egy óra múlva lesz csak dolgom a környéken. II. János Pál pápa tér. Népszínházon a Teleki felé már végignéztem múltkor, most menjünk a Rákóczi út felé. Semmi. Valaha itt egy japán étterem volt a sarkon, most jehovista imaház. Szemben a kínai bezárt, Rákóczi úton minden bepusztult, por és rozsda.
Megosztom
Azért ez javult -

Auchan Bistro Budaörs

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régen az Auchan belső büféje Budaörsön egy elég bánatos evőhely volt, nem tudom, néha mi vonzotta oda az embereket, amikor kint, 50 méterrel arrébb 10 jobb lehetőség közül választhattak volna. Állni lehetett a piszkos asztaloknál és beszáradt, elég ízelten csirkeszárnyakat rágicsálni.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kedvelem a vietnami éttermeket, meg erről a helyről jót is olvastam, csak elzarándokoltam ide is. . . nos, annyira nem kellett volna törni magam. A szó pejoratív értelmében kis piaci cucc ez, szerény kínálattal, ami nem baj, mert pont a szerényért jöttem és pont a piacra. De ez most valahogy félre ment. A háromféle levesből persze a legdrágábbat kértem, a rákost.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 26.
Na, akkor végigmegyek a Népszínház utcán, lássuk, mit rejteget még. . . semmi érdekes nem volt, a szokásos retró pusztulás, és eszembe jutott az utca végén a Teleki téri piac. . . valamikor, amikor nem messze dolgoztam innen, volt, hogy kijártunk a bódék közé valami igazi piaci lacikonyhást enni. Most meg itt is egy nagyvárosiasodott vásárcsarnok.
Megosztom
28 oldalon / 275 találat


TérképX