Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
88
365
227
39
1
3370

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Töltekezés a bevásárlóközpontnál -

Belfrit - Allee Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1.
Nem erre gondoltam, de ez volt közelebb. Az Allee mögött, a hátsó kijáratnál állnak ilyen gasztovagonok, a Belfrittel nem rémlett, hogy már kapcsolatba kerültünk itt. Legyen. Nem hamburgerre voltam éhes, de néha elmegy az is. Csirkés legyen, menüben, krumplival. Kis várakozás után, ami olyan kötelező ácsorgás, lődörgés a vagon előtt, meg is kaptam.
Megosztom
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 30.
Kifejezetten pocsék ötlet volt ma tőlem, hogy ide bementem. nem is nagyon látszik kívülről, hogy kínai gyorsétterem, csak annyit olvastam, hogy Rondo. . . nem figyeltem, Kiderült, hogy nem is Rondo, hanem Arany Liliom, de ez a kínai éttermeknél gyakran előfordul. De ha már bent voltam, nem fordultam vissza, kétesélyes, gondoltam.
Megosztom
Érdekes evőhely -

PeP Burger Újbuda Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 29.
Éhséget csillapítani jártam a várost, a Budafoki úton találtam ezt a helyet ma. Nem rémlett, hogy ismerném, hát akkor rajta! Rajtam kívül senki nem volt bent, csak a pultban a legény. Mondtam, mijáratban vagyok. A legjobb helyre jöttem, biztosított. Nem nagyon vágytam hamburgerre, de láttam, hogy itt ez van, hát már a nevéből is rájöhettem volna kínt is.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 29.
A véletlen hozott ide, már kicsit nyomott voltam egy mozgalmas nap után és errefelé jött rám, hogy na, igyunk meg gyorsan bárhol egy kávét! Büfé, fék, na, parkoló van, na, akkor itt! Ez a balatoni országút mellett történt. nem vártam semmi különöset. De a tulaj (azt hiszem Márta) elbűvölő személyiség!
Megosztom
Egy a több közül -

Papu Büfé Ábrahámhegy

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 29.
Évek óta járok ide, igaz, nem rendszeresen. A többi büfénél valahogy jobban megismernek ugyanezen a strandon, és jobban örülnek nekem. A kiszolgálás azért vegyes, mert változnak az arcok. Most, legutóbb a fagylaltért tértem ide, sok érdekes nevű fagylalt akad, de nem valami világraszóló készítmény.
Megosztom
Itt nem hibázhatsz -

Kő Fagyi? Mindszentkálla

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Most, hogy az "Északipart"-ban is megjelent, még jobban kíváncsiak voltunk, és egy Szentbékkállán elköltött vacak ebéd után az autót inaszakadtáig hajszoltuk, hogy minél hamarabb valami jót is együnk. És igen! Ez telitalálat! A Tapolca-Ábrahámhegy felől bejövő út mentén meg is van, egy nagy sárkány vagy mi nyal valami nagy fagylaltot. Jól is teszi!
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 27.
Kissé nagyobb volt a várakozás, mint az eredmény, azt hiszem. Úgy emlékeztem, hogy egy kedves, zöld lugas, valami házias fílinggel. Betértünk egy ebédre, mit mondjak, nem volt igazán jó ötlet. Még mindig kedves, családias, zöld a környezet, a kiszolgálás is kedvesnek mondható, de az ebéd. . . először is nagyon szűk a választék.
Megosztom
Totálkáosz -

Rizsvirág Budapest

2019. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. július 5.
Az utóbbi idők egyik legpocsékabb éttermi élménye. Napok óta hivatalosak voltunk ide, nagyobb csoport, asztalfoglalás, és én nagy várakozással mentem este, hogy na, végre nem egy kínai gyorsbüfé a megszokott átlagkínálattal, hanem egy autentikus hely, ide nem nagyon járnak magyarok, abszolút a kínaiaknak van fenntartva, ők vannak otthon, és ős esznek igazi hazai ízeket itt.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 27.
Tegnap súlyosan vegán napot tartottam, mert mielőtt a Vegán Sweet nevű cukrászdába mentem volna, az Allee mögötti Las Vegan's-ban abrakoltam alá. Ugyebár, ilyen máshol is van, talán a Kazinczy utcából ismeri mindenki, a Karaván udvarból. Tehát szójafalatkák a kánikulában, steak-burgonyával és fokhagymás szósszal.
Megosztom
Megvett a hely -

Vegan Sweet Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 26.
Szóval, a simán az "odavagyok érte" kategória. Egy hónapja nyílt, már egy ideje vadászom is, de pl. hétfőn-kedden zárva is van, ilyenkor rendre elfutok mellette. Ma ügyes voltam és nyitva is találtam. Kis tünemény. Láthatóan rövid időn belül népszerű lett, szinte nem volt üresjárat, amíg ott ettem, jöttek-mentek az emberek.
Megosztom
37 oldalon / 365 találat


TérképX