Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
116
449
275
51
1
4066

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

A libák miatt -

Pikant Étterem Tata

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma a libák miatt, amelyek ilyenkor gyülekeznek Tatán a tóban, erre a helyre találtunk. Én nem ismertem korábban, és sétálva a többféle vendéglátóhely előtt, még ez volt valamennyire szimpatikus. Gondoltam, amolyan turista-etető. De nem! Ismerjük el, kellemes meglepetés volt, belül sokkal igényesebb, tartalmasabb a hely a vártnál.
Megosztom
Erről is szóljunk -

Puskin Kávéház Budapest

2019. novemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. november 30.
Ma délután egy filmes beszélgetésen vettem részt a Puskin kávézóban, és közben beugrott, hogy talán még nem is jegyeztem meg erről itt semmit, pedig évente egyszer-kétszer azért benézek ide. A mozi felől jöttem, tudniillik, hogy két bejárat/kijárata van, talán ezért is van, hogy azonnal fizetni is kell a pultnál.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 30.
Vándoroltam az országúton és közben az jutott eszembe, hogy milyen nehéz próbának tettem ki a gyomromat Eplényben, és egyre szomjasabb is lettem. Valahol inni kellene, de ráadásul kávézni is ebben a nyomott hangulatú időben. Csetényben megláttam ezt a helyet, és még vissza is fordultam a néptelen úton. Impozáns intézménynek tűnt alulról, pazar terasszal, a környék éke lehet talán.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 30.
Veszprémtől Zirc irányában akad ez a kis országút melletti becsalogató. Már régen is láttam sokszor, nálam a táj része, de valahogy soha nem itt jött rám az ehetnék. Most meg igen. Borús, esős nap volt csütörtökön, beálltam hát egy nagy pocsolyába és szerencsét próbáltam, mint éhes vándorlegény. A helyiség pici, és nyomott konyhaszag van.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 28.
Levittem valami csomagokat este Nyársapátra, és gondolkodtam, hol kéne enni. . . Cegléd? Nagykőrös? Szinte egyforma távolságra vannak. Legyen Nagykőrös! Néha, jobbra vagy balra valami étterembnek tűnő dolog villan fel az esőben. Aztán vagy az volt, vagy nem. Beérve a városba, egy nagy körforgalomnál óriási Étterem felirat, mindenféle kiírások, gyere be, egyél, igyál, stb.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 27.
Gyula Bácsi Piccolo Sörbárja életmentő funkciót látott el tegnap. A Godot Galériában teremőrködtem tegnap egy jótékonysági akció keretében, de arra nem számított, hogy a romos gyárépületbe települt képtárban ennyire hideg lesz. Pokrócokba burkolva vacogtunk a kolléganőmmel és hirtelen eszembe jutott, ami egyébként, más esetben szinte soha, hogy hááá, ha lenne egy kis presszó, csehó, bármi a környéken, jaj, bekapnék egy felest, hogy legalább belülről fűtsem magam.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma valami baleset volt a 17-es villamos vonalán, leszállítottak bennünket valahol a Császár uszodánál, aztán fusson mindenki, ahogy tud. Én meg futás közben arra is gondoltam, hogy nem is ebédeltem még ma. Na, de lássuk, hol is fogok? Olyan nagyon vonzó, biztató betérő nem akadt útközben, eljutottam a Kolosy térre, ott már jobban figyeltem, benéztem ide is, oda is.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valahová a Népszínház utcába igyekeztem és akkor rám talált ez a kifőzde, vagy én találtam rá, tulajdonképpen mindegy is. Ebédidő vége, inkább amolyan koradélután volt, rajtam kívül nem is volt vendég. A kínálat is szerény már, de ez nem a hely hibája, hanem a későnjövőé. Viszont ami maradt, az abszolút rendben is volt!
Megosztom
Óbudai félmúlt -

Kerék Vendéglő Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 19.
A Tímár utcába igyekeztem ma és a tér sarkán találtam a Kerék Vendéglőt, nem ide készültem, de ha már itt voltam, egy óbudai kisvendéglő, az már döfi! Vendég alig, üljek bárhová, érezzem jól magam. Ok. Valamit, ami gyors és van is. . . megbeszéltük, hogy húslevest fogok enni májgombóccal, meg pacalt, igazi pacalt, semmi köröm, csülök, velő, hozzáadott miegymás.
Megosztom
Lehet, hogy én voltam a hibás -

Da Giovanni Pizzeria Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 19.
Vágyódva gondoltam arra, hogy pont szemben, a Karinthy út túloldalán a Black Dogban az utóbbi idők egyik legjobb pizzáját ettem, és most itt ülök a híres-neves Da Giovanniban és eszem ezt a vacakot. . . de hát a pizza részben olyan, amilyenre kérjük. Hogy mit ennék, erre csak mondogattam, hogy legyen benne ez is, meg az is. .
Megosztom
45 oldalon / 449 találat


TérképX