Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
510
322
69
1
4876

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

2020. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 24.
Határozottan az ittjartam. hu ítéletei alapján választottam ezt a helyet ma és bizony, bizony, ennyi ember nem tévedhet. Az étterem elsőrangú, kitűnő hely. Bebotlottunk az utcáról, azonnal szívélyesen fogadtak minket, mit választunk, sivatagot, dzsungelt vagy óceánt, és az óceánra esett végül a választásunk tehát oda ültünk.
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valamikor a káptalantóti Liliomkert piacon találtam rá a Kőróka borokra, sokévvel ezelőtt. Meg is tetszett nem is egy, a család, baráti kör is szívesen issza őket. Szóval, ha hozzájutok, akkor veszem is őket. A járvány időszaka alatt meg csomagban rendeltem.
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 19.
A Katona-kastély, vagy más néven "Kismoszkva", azaz a tüzérlaktanya romjainak felfedezése és megtekintése után nagyon jólesett a nagymelegben rátalálni erre a kedves kis helyre Hajmáskéren. Betelepedtünk, nejem süteményre pályázott én meg elsősorban fagyira, meg némi üdítőre is.
Megosztom
Új kulthely született -

Közért Bár Káptalantóti

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 19.
Káptalantóti centrumában új ok van, amiért ide kell járnunk. Eddig leginkább a Liliomkert piac miatt ismerte a falut a nép, de most mellé nő egy másik csillag is, a Közért Bár. Tüneményesen retró és trendi is, igazi kultúrkörnyezet, egy galéria és egy presszó, meg az innovatív szeretet keveréke.
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kicsit esős, hűvösebb napon úgy tűnt, jó ötlet berándulni Tapolcára ebédelni egyet. Kicsit ténferegtünk a malomtó partján, aztán oda nem ültünk be mégsem, pár lépés a főtér nézzük azt. . . a főtér közepén éppen volt egy pont alkalmatlan hely, én meg emlékeztem rá, hogy az árkádok alatt valahol van egy ilyen, mint ez, odasétáltunk és meg is találtuk a Kolibrit, ami közepesen vonzó helynek tűnt, és az autónk is elég közel parkolt ehhez.
Megosztom
2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 18.
Itt azért rontanom kell az értékelésen. Kerestem a betevő rántott gombámat, hogy sörkorcsolyaként fogyasztva ihassak rá egy jó adag Pilsner Urquellt, és itt leltem meg a szükséges alapanyagot. Kértem is, hogy mutassák meg, hogy mit fogok enni, mert úgy képzeltem, hogy szép, nagy, féltenyérnyi, szaftos gombafejekkel látom el magam. Hmm. .
Megosztom
Idei ábrahámhegyi keszeg -

Papu Büfé Ábrahámhegy

2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 18.
Azért csak muszáj ellátogatni ide minden nyáron. A sült keszeg, az sült keszeg és a Balaton meg Balaton. Mivel kézzel eszem ebben az esetben, ezért az a logisztika, hogy megbeszéljük, hogy mikorra lesz kész és és akkorra érek ide, tisztára mosott kézzel a zuhanyozóból. Ez majdnem sikerült, 5 perc eltéréssel. De nem rovom fel.
Megosztom
Kellemes kiruccanás -

Bab Kávézó Balatonalmádi

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 18.
Feleségem egyik kedvenc tanítványa fellépett egyik este ebben a kávézóban, francia sanzonokat énekel, többet Piaf modorában. Mivel éppen a Balaton mellett voltunk, ez a kis 50 km-es kiruccanás bele is fért, hogy megnézzük És nem is csalódtunk!
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt hiszem, most itt megtöröm a trendet, mert nekünk tetszett. Voltam már itt, de ilyen vagy olyan okból nem sikerült kiélveznem a hely kínálta örömöket. Általában sokan voltak. Most sem voltak kevesen, sőt, zártkörű rendezvény is volt a vízen, a faszigeten, tele volt az összes parkoló, de most három ember is elénk rohant, hogy mivel szolgálhat, az egyik még azt is feltételezte, hogy csak WC-re jövünk be, de nem baj, szívesen látnak így is.
Megosztom
Ráerősítés -

Csiga Café Budapest

2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 12.
A Rákóczi téren, a körúti oldalon be akartam menni a Tiltott Csik Söröző (József körút 35. ) vagy valami ilyen nevű helyre, jó emlékeim voltak, na nem a sörről, hanem a rántott húsról házi burgonyasalátával, arra fájt a fogam. Már nem ez a neve a helynek. Beültem, alig volt valaki, két asztalnál ültek. Három srác volt a pult körül, egy sem jött oda, hogy mit kérek.
Megosztom
51 oldalon / 510 találat


TérképX