Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
142
504
313
66
1
4795

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Idei ábrahámhegyi keszeg -

Papu Büfé Ábrahámhegy

2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 18.
Azért csak muszáj ellátogatni ide minden nyáron. A sült keszeg, az sült keszeg és a Balaton meg Balaton. Mivel kézzel eszem ebben az esetben, ezért az a logisztika, hogy megbeszéljük, hogy mikorra lesz kész és és akkorra érek ide, tisztára mosott kézzel a zuhanyozóból. Ez majdnem sikerült, 5 perc eltéréssel. De nem rovom fel.
Megosztom
Kellemes kiruccanás -

Bab Kávézó Balatonalmádi

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 18.
Feleségem egyik kedvenc tanítványa fellépett egyik este ebben a kávézóban, francia sanzonokat énekel, többet Piaf modorában. Mivel éppen a Balaton mellett voltunk, ez a kis 50 km-es kiruccanás bele is fért, hogy megnézzük És nem is csalódtunk!
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt hiszem, most itt megtöröm a trendet, mert nekünk tetszett. Voltam már itt, de ilyen vagy olyan okból nem sikerült kiélveznem a hely kínálta örömöket. Általában sokan voltak. Most sem voltak kevesen, sőt, zártkörű rendezvény is volt a vízen, a faszigeten, tele volt az összes parkoló, de most három ember is elénk rohant, hogy mivel szolgálhat, az egyik még azt is feltételezte, hogy csak WC-re jövünk be, de nem baj, szívesen látnak így is.
Megosztom
Ráerősítés -

Csiga Café Budapest

2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 12.
A Rákóczi téren, a körúti oldalon be akartam menni a Tiltott Csik Söröző (József körút 35. ) vagy valami ilyen nevű helyre, jó emlékeim voltak, na nem a sörről, hanem a rántott húsról házi burgonyasalátával, arra fájt a fogam. Már nem ez a neve a helynek. Beültem, alig volt valaki, két asztalnál ültek. Három srác volt a pult körül, egy sem jött oda, hogy mit kérek.
Megosztom
Példa a vendéglátásra -

Pubi Caffe Mezőkövesd

2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rendkívüli kaland. Mondnom magamnak valahol az M3-ason Miskolc felől hazafelé, hogy enni kéne valamit. Nézzük, mi van itt, talán Mezőkövesd, lehet, hogy ott még nem ettem. Menjünk az első étteremig és amit dob a sors. Városközpont, körforgalom, étterem még semmi. . . akkor jobbra tovább, talán arra van a centrum. Egyszer csak hopp, ide van írva, hogy Étterem!
Megosztom
2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 8.
Ebéd után, mivel Mezőkövesden nem kaptam kávét az ebédnél, gondoltam, talán Zsórifürdőn lesz valami hely. . . de annyira lepattant volt ott minden, annyira nem látszott vonzónak semmi, hogy inkább csak tettem egy kört és továbbálltak a 3-ason Budapest felé. Azt hiszem így találtam ide. Ez sem volt különösebben vonzó helyszín, de az idő haladtával az ember egyre alacsonyabbra teszi a mércét.
Megosztom
Most jutott eszembe -

Illés Pince Erdőbénye

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 2.
Nem is értem, többször jártam már itt, képet is raktam fel évekkel ezelőtt, de még nem értékeltem? Nahát. . . szóval, utoljára egy hete lehettem itt, nem véletlenül járok ide, először volt csak véletlen, de az évekkel ezelőtt volt már. Ráakadni a nagy útelágazásnál nem nehéz. Kívülről nem látszik, hogy mit is rejt a föld mélye.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 1.
Úgy alakult, hogy a hutákat jártuk éppen, Óhuta, Újhuta, Háromhuta. . . és felmerült persze, hogy hol is lehet itt kávét inni? Hát itt, Háromhután! Egy kis többcélú bolt, a fele mindenféle egyebet árul, a fele meg valamiféle vendéglátóhely. Egy hölgy sürög mindkettőben, és van valami mozgásérzékelő, ami jelez neki, ha valahol valaki van, azt hiszem.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 1.
A tarcali Jézus-szobor ott magasodik a város felett kánikulában is, szóval, az istenek ajándéka, ha a hozzá felvezető úton vagy a lejövetel után találsz egy ilyen üdítő pihenőhelyet. Pont útba esik és pont a legjobbkor. Nagyon jó ízléssel megalkotott hely, egy borászathoz tartozik, abból nőtt ki, a francia borászlány, akinek az egészet köszönhetjük, bájosan használja a nyelvünket.
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valamikor egy nagyon kellemes internetes csoporttalálkozót tartottuk itt, valami nagy hekk-evés volt, valaki nagyon dicsérte, ezért idejöttünk. Régen volt. Ma megéheztünk, hát kerestünk valami helyet a Rómain és közben eszembe jutott ez, amikor megláttam. Fura. . . fogalmam sincs, mi volt ebben a jó? Talán a társaság akkor, a beszélgetés.
Megosztom
51 oldalon / 504 találat


TérképX