Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
510
322
69
1
4876

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Nagyon kellemes felfedezés -

Pizzéria Söröző Sellye

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. július 24.
Gilvánfára igyekeztünk volna Cserdi felől ma, de egy durva baleset miatt lezárták az utat teljes szélességben. Mit tegyünk, kicsit visszamentünk és elfordultunk Sellye felé, aztán közben még az ebéd is nagyon aktuálissá vált. És Sellye központjában találtuk ezt a helyet. Benéztem óvatosan, aztán behívtam a többieket is, semmi vész, tűrhető a hely ránézésre, a kínálat is elég széles, nem csak pizza.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 13.
Tulajdonképpen közel volt a legjobb értékhez, de majdnem. Az Esterházy-kastélyban ajánlották, hogy oda menjünk ebédelni. Nem bántuk meg. Alig volt vendég, de azért azt nem állítanám, hogy elkapkodták az asztalunk felkeresését. nem volt ez felháborítóan sok idő, de nem is volt egy olyan gyors és kedves vendégfogadás.
Megosztom
Az utolsó látogatás -

Útonálló Vendéglő Leányfalu

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. július 10.
Nem, ez már messze nem ugyanaz. Évekig voltam itt lelkes vendég, most, pár hete még el is vittem ide külföldi vendéget, de ez már csak árnyéka régi önmagának. Már ez sem volt, meg az sem volt. Lepukkadt udvar, igénytelen teríték, mintha egy faluszéli pótasztalnál ültünk volna. A leves már nem volt jóízű, pedig ez volt az egyik zászlóshajó.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 9.
Már pár település óta töprengtem, hogy hol is ehetnék valamit, amikor hirtelen felbukkant az úton a Zsindelyes Csárda felirat, Balatonudvari vége felé. Lássuk! A főúttól a part irányába kell menni, valami zsákutca felé, láthatóan nincs arra semmi más, amiért ide érdemes lenne lejönni. Nyár van, meleg, ebédidő, vendég szinte semmi.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 8.
Valójában ez nem egy csárda, hanem egy falusi kocsma. A vártól lefelé elhatároztuk, hogy iszunk egy üdítőt, egy kávét, meg talán valami süteményt is. Ezt találtuk. Brutális lakodalmas dajdaj bömbölt a hangszóróból, a lány egykedvűen elvolt ezzel, bennünket kiszolgált amúgy, a tonic gyárilag hideg volt, finom, jól is esett, a kávé meg valami olyasmi, amit soha senkinek nem ajánlanék.
Megosztom
Ugyanaz, de mégsem -

Kő fagyi? a Bartókon Budapest

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A mindszentkállai Kő fagyi? egy legendás hely, biztos nem túlzok, ha azt mondom, hogy az ország egyik legjobb fagylaltozója, a recept alapján már jelen voltak Budapesten is, a Kell Fagylalt? formájában a Városmajor mellett, de azok nem ők voltak, hanem csak a lisence.
Megosztom
Célzott túra -

Leonidas Gyros Budapest

2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 3.
Meg kellett már nekem is néznem ezt a bizonyos, híres-neves Leonidas Gyrost, különösen azért is, mert a múlt héten jelent meg róla egy dicsérő cikk is. . . Rosszkor indultam, mert éppen megáll a metró a Nagyvárad térnél, onnan pótló buszok, szóval, négy-négy járművel jutottam el oda meg vissza. A hely tényleg falatka, a sor nehezen fordul meg, alig lehet elférni egymás mellett.
Megosztom
2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 3.
Ahogy belép az ember, valami különösen nyomasztós szag csapja meg az orrát. Nem konyhaszag, az más. . talán a dohszaghoz áll közel, de ez nem egy pince, mitől lenen itt az? De mindenesetre nem valami étvágygerjesztő. Egyedül voltam, egy elég kényelmetlen sarokba préseltem be magam, önként eltávolodva a belső élettől, a kirakatból figyeltem közben az esőben szomorkodó Margit körutat.
Megosztom
2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 17.
Olyan régen volt, hogy tán igaz sem volt. . . a Gólyából jöttem kifelé vasárnap, ott még nem főznek, éhes voltam, nem akartam a nagy kínaiba menni az Orczy téren, ahol korábban olyan nyögvenyelős tapasztalatom volt, de előtte, a kettő között van egy benzinkút vagy mi, és ennek az egyik oldalába be van építve ez az Oscar nevű hely.
Megosztom
2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Este a Katona József Színház Kamrájában voltunk, volt még néhány perc és azt gondoltam, hogy bekapok valamit, meg a biztonság kedvéért egy kávét is megiszom, hogy ne lankadjon a figyelmem a benti levegőtlenségben. Így aztán kirohantam és 10 méter után ide tértem be, pont alkalmas volt a hely a terv megvalósítására.
Megosztom
51 oldalon / 510 találat


TérképX