Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
70
273
188
31
1
2778

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ne várj valami nagyon kényelmes étkezést, ez csak egy bisztró. De annak nagyon jó! Belül van az Auchanban, a vásárlótérben, a halak mellett. Meglepően érdekes hely, viszonylag szűk kínálat, de ami van, a kitűnő! Én 2. 000,- forintért ettem garnélás tészták, elsőrangú volt és bőséges adag. Ott készítik kedélyesen a szemed láttára.
Megosztom
Véletlen találat -

Kassai Fogadó Kaposmérő

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Úgy kerültünk az étterembe, hogy tanakodtunk Bőszénfán, hogy ebédeljünk vagy sem a vadétteremben, de azt mondták, hogy tele van, csak kint, a teraszon lehetne, ahhoz egy kicsit szeles volt az idő, meg nem is voltunk nagyon éhesek a bőséges szállodai reggeli után. Így aztán elindultunk Lábos felé a Vidraparkba, és elképzeltük, hogy útközben csak akad egy étterem.
Megosztom
Abszolút alkalmas -

Wikinger Étterem Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely teljesen megfelel az elvárásoknak, hogy bemenj ide és egyél valamit. Egy bisztrónak ez a funkciója. Szóval, sokkal inkább kifejezné a lényeget, ha itt is bisztró lenne a neve és nem étterem. Ma 'A" és "B" menü volt, lehetett kérni un. 3 ill. 2 fogásos változatban is, én a három fogásra szavaztam.
Megosztom
Még mindig öregszik a halász -

Öreghalász Étterem Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nálunk családi legenda volt az Öreghalász. Atyám Újpesten volt kerültei főorvos, azt hiszem, az ő idejében nyitott ez a hely, és hamar bekerült a házi szókincsünkbe is. Nagyon jó halászlevekre emlékszem. De valahogy 30 éve nemigen jártam errefelé. Egyszer, mintha jött volna egy kanadai rokon, és nagyon szeretett volna igazi, jó halászlevet enni Budapesten, akkor ezt találtuk ki és valami edénnyel el is jöttem ide és hoztam.
Megosztom
A VakVarjú fészkén -

Vakvarjú Étterem - Pest Budapest

2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma vendéget vittünk ide, aki bár magyar, de külhonból érkezett és ritkán jár errefelé. Mi meg ezt a helyet találtuk alkalmasnak erre a célra. De teljesen jó ötlet volt, igaz, a Paulay Ede utcában vagy környékén elég nehéz parkolni, de ennyi bosszúságot megér, bőven! Már az egy programpont, hogy elkezdünk beszélgetni az érdekes ételekről, amik az étlapon vannak.
Megosztom
Ha már ma ott voltam -

IKEA Budapest Étterem Budapest

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ARC kiállítás után, kicsit fázósan rájöttünk, hogy régen voltunk ebben az IKEA-ban. Este volt, vacsoraidő, nézzünk húsgombócot. De tényleg, miért mindig a húsgombóc jut az ember eszébe az IKEA-ról? De mindegy is, mert ebből bizony megint az lett. Kicsit változott a helyzet, de ezt nem róhatom az IKEA rovására, hogy éppen átépítés alatt van az étterem, a pult eladótere rendkívül összeszűkült, de így is állják a sarat!
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fényképezőgépeimmel mászkáltam, szervizt kerestem éppen, megtaláltam a Nikon boltot a Nádorliget utcában, nem tudtam velük elintézni semmit, és továbbsétáltam, hogy csak van erre valami evési lehetőség a környéken… találkoztam egy kora délután enyhén részeg figurával, aki megkérdezte, hogy ismerős vagy ok errefelé vagy sem?
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 18.
Szerintem ide nem jön senki, aki nem helyi erő, csak ezért, hogy ezt a kocsmát látogassa. Tipikus helyi nevezetesség, úgy gondolom, egy alapvetően szlovák falu a hegyekben, és hát persze, miért is ne lenne itt egy Jánosik-kocsma. . . éppen ide való. Amúgy nem tudom, más időpontokban ki szokott idejárni. Most a tulajdonos (? ) vagy pultos (?
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az út másik oldalán lévő kínai étteremben ettem a késői vacsorát színház után, nem volt egy szívderítő élmény, inni sem ittam hozzá semmit, de majd otthon. Már nem lakom messze. . . átsétáltam a már nem túl forgalmas Bocskai úton és megtorpantam egy pillanatra a Zacc nyitott, hívogató ajtajában. - Gyere be! - rikkantotta vidáman a nő a pult mögül.
Megosztom
Érdekes, megosztó hely -

Plintenburg Étterem Visegrád

2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 17.
Kifejezetten csodálkozom a sok, nagyon eltérő tapasztalaton, eltérő értékelésen. Nem először járok ezen a helyen, és még soha nem hagyott maga után rossz szájízt. Ma például azért mentünk idáig, mert Leányfaluban be van zárva az Útonálló, tatarozzák, oda készültünk, hát akkor hajrá tovább. Két falun átgurulva máris itt van Visegrád, a parton az étteremmel.
Megosztom
28 oldalon / 273 találat


TérképX