Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
434
260
45
1
3868

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Egyszerű eszegető -

Nonno George Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 18.
Az egyik étkezdében lekéstem az ebédidőt a Fehérvári úton, továbbsétálva akadtam erre a helyre. Nem tűnik fel, csak ha már előtte sétálsz. A sarkon van egy kis kínai, oda mentem volna, ez pedig pont előtte volt. Itt is megcsappant már a kínálat, hiszen délután volt, nem is rónám fel nekik. Különösebben nem örült nekem senki, de inkább enni jöttem.
Megosztom
Itt szorulni fogok -

Le Poulet Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bajban leszek, hogy tudnék két ilyen ásznak ellentmondani, alulértékelni, akiknek a nyomdokán jártam itt? Bejártam vagy másfél háztömböt és kerestem a napi szimatomnak megfelelő helyet. És erre akadtam. Grillcsirke van, hát legyen ma ez. Persze, amúgy többet ígért egy sima grillcsirkénél, de lássunk neki. Az étteremben senki, azaz rajtam kívül egy legény a kaja romjaival bíbelődött éppen.
Megosztom
Mibe kötnék bele? -

Punto Gelato Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Semmibe. A Flogában ebédeltem azután átsétáltam a Puntoba, csak pár méter, a desszertért. Meglepően, a kissé pukkant környékhez képest meglepően kulturált hely, két bűbájos lány fogadott, tényleg nagyon kedvesek voltak, sütemény képzeltem meg egy kávét talán, kis türelmet is kértem, mert a választék kissé meghökkentett.
Megosztom
Ma ide görögültem -

Floga Grill Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 9.
Voltam már itt, aztán csak néztem, hogy nem is értékeltem ezt a helyet. Hát akkor majd ma. Olyan sokfélét nem lehet enni, de ami adja magát, hát egy gyros tál mindennel. Igaz, hogy sok dolgot nem lehet választani, nincs ilyen, hogy ezt kérsz vagy azt kérsz, a kaja így komplett, ahogy adják és kész.
Megosztom
2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 8.
Az elfogultságom annak szól, hogy nehéz nem figyelembe venni a Jupiter Food célját, mint nemes ügy támogatóját. Fogyatékkal élők munkáját kiemelten támogatni ritka cselekedet. és mivel megkóstoltam és tényleg finom s volt, nem is érzem magam rosszul, ha ezt a helyet felértékelem. Az Allee mögött áll, a Váli utca felé, és még sokáig ott fog állni.
Megosztom
2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 7.
Hazafelé jöttem ebéd után és éppen azon törtem a fejem, hogy majd otthon iszom valamit, amikor jött ez. Pontosabban én jöttem a Móricz Zsigmond körtéren, ez meg itt állt. Sok cég volt már ebben a házban, hátha ez sikeres lesz. Teát árulnak, de elég érdekeset. Már több helyen van lerakatuk, itt most rábíztam a lányra, hogy mit ajánl, mit ad nekem, hát kitaláltuk a fekete áfonyásat.
Megosztom
Még a jobbik -

Madárfészek Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 7.
Gondolkodtam. Most akkor mit minősítsünk fel, meg le. Jó helyen van, jobb, mint a legtöbb kínai büfé, amit ettem finom volt, ajándékba adtak egy levest, a kiszolgálás rendkívül enervált, a beltér viszonylag tágas, de nem túl kényelmes, tiszta és világos, nincs a nyomasztó kínai konyhaszag, olcsó az ebéd. Ma fafülgombát ettem pirított tésztával, ajándék csípős levessel és csípős káposztával.
Megosztom
A fekete kutya pizzája -

Black Dog Terasz & Pizzéria Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 7.
Sok Black Dog van a neten, ez egy közülük. A Karinthy úton sietve, valami elemózsiát keresvén találtam rá, és beugrott, hogy belül még nem is néztem meg ezt a helyet. A Pilsner Urquell felirat olyan, amire rááll a szemem. De ez ráadásuk egy pizzéria. Pizza = evés. Nagyon régen nem ettem pizzát. Akkor rajta!
Megosztom
Nekem ez megért ma egy négyest -

Bao Box Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 3.
Kínai Street Food, A lány (nem kínai), aki kiszolgált, kedves volt, segítőkész, szívesen beszélgetett is közben, egészen pontosan inkább tájékoztatott, amikor érdeklődtem. Marhahúsos golyócskával kezdtem, hagyományos evőeszközzel. Rendkívül szimpatikus, hogy a nyelükkel kifelé állnak az evőeszközök a tartóban! De pálcikát is kérhetsz, persze. . .
Megosztom
Mai intézménylátogatásom -

Mozsár Kávézó & Étterem Budapest

2019. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. október 3.
Ma itt volt dolgom késő délután, valami fontos megbeszélés, és ha már itt vagyunk, hát használjuk is ki a hely vendéglátó jellegét. Nagyon barátságos a személyzet, néha úgy tűnt, hogy gondolatolvasó is, de nagyon jól el is voltunk ezzel. Ma csak ittam valamit, de közben jól megfigyeltem, hogy a legközelebb mit is ennék mellé. Mert van mit.
Megosztom
44 oldalon / 434 találat


TérképX