Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
514
324
69
1
4871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 31.
Nevezzük inkább visszafogott élménynek. Éhesek voltunk, erre jártunk, ezt találtuk. Már Putnok óta tekergettem a nyakam, hogy hol egy étterem. Végül ezt dobta a gép. Udvaron lehet parkolni, bent egy szál vendég sem volt, csak mi, inkább a hűvösebbnek tűnő belső teret választottuk. Feleségem kért egy szénsavmentes ásványvizet, Csak nagyüveg van és az is langyos.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 30.
Tulajdonképpen házigazdánk ajánlotta. Mi meg miért is ne hittünk volna neki? Ok, egy ebédre ez a hely is remek lesz. De nem annyira. . . elég nyomott hangulatú kis udvar, bár az épület maga szép, gondozott a kert is, csak hát nem sült ki ebből semmi vonzó.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 30.
A környéken jártunk és ismerősünk ajánlotta az interneten. Éppen nem volt nyitva az oroszlános étterem Tállyán, hát több se kellett, indultuk ide! Jó időben, jókor, jó helyen. . . szóval, nagyon sikeres találkozás volt, az étterem, meg mi! Kellemes környezet, valami zöldsáv határol is az országúttól, kényelmes, hangulatos terasz, bent kellemesnek mondható belső tér, némi klasszikus építészeti örökséggel.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Még tartoztunk magunknak ezzel a látogatással. Itt volt az ideje. Ahogy kell, e-mailben időben helyet foglaltam, kb. időben meg is érkeztünk, és megállapítottuk, hogy nem adják ingyen a hírnevet nyilván, de itt őrzik is, amennyire lehet. Tiszta, szép asztal várt, nem valami fényes helyen, de éppen megfelelt. A kiszolgálásra semmi panasz nem lehet.
Megosztom
Nagyon kellemes felfedezés -

Pizzéria Söröző Sellye

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. július 24.
Gilvánfára igyekeztünk volna Cserdi felől ma, de egy durva baleset miatt lezárták az utat teljes szélességben. Mit tegyünk, kicsit visszamentünk és elfordultunk Sellye felé, aztán közben még az ebéd is nagyon aktuálissá vált. És Sellye központjában találtuk ezt a helyet. Benéztem óvatosan, aztán behívtam a többieket is, semmi vész, tűrhető a hely ránézésre, a kínálat is elég széles, nem csak pizza.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 13.
Tulajdonképpen közel volt a legjobb értékhez, de majdnem. Az Esterházy-kastélyban ajánlották, hogy oda menjünk ebédelni. Nem bántuk meg. Alig volt vendég, de azért azt nem állítanám, hogy elkapkodták az asztalunk felkeresését. nem volt ez felháborítóan sok idő, de nem is volt egy olyan gyors és kedves vendégfogadás.
Megosztom
Az utolsó látogatás -

Útonálló Vendéglő Leányfalu

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. július 10.
Nem, ez már messze nem ugyanaz. Évekig voltam itt lelkes vendég, most, pár hete még el is vittem ide külföldi vendéget, de ez már csak árnyéka régi önmagának. Már ez sem volt, meg az sem volt. Lepukkadt udvar, igénytelen teríték, mintha egy faluszéli pótasztalnál ültünk volna. A leves már nem volt jóízű, pedig ez volt az egyik zászlóshajó.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 9.
Már pár település óta töprengtem, hogy hol is ehetnék valamit, amikor hirtelen felbukkant az úton a Zsindelyes Csárda felirat, Balatonudvari vége felé. Lássuk! A főúttól a part irányába kell menni, valami zsákutca felé, láthatóan nincs arra semmi más, amiért ide érdemes lenne lejönni. Nyár van, meleg, ebédidő, vendég szinte semmi.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 8.
Valójában ez nem egy csárda, hanem egy falusi kocsma. A vártól lefelé elhatároztuk, hogy iszunk egy üdítőt, egy kávét, meg talán valami süteményt is. Ezt találtuk. Brutális lakodalmas dajdaj bömbölt a hangszóróból, a lány egykedvűen elvolt ezzel, bennünket kiszolgált amúgy, a tonic gyárilag hideg volt, finom, jól is esett, a kávé meg valami olyasmi, amit soha senkinek nem ajánlanék.
Megosztom
Ugyanaz, de mégsem -

Kő fagyi? a Bartókon Budapest

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A mindszentkállai Kő fagyi? egy legendás hely, biztos nem túlzok, ha azt mondom, hogy az ország egyik legjobb fagylaltozója, a recept alapján már jelen voltak Budapesten is, a Kell Fagylalt? formájában a Városmajor mellett, de azok nem ők voltak, hanem csak a lisence.
Megosztom
52 oldalon / 514 találat


TérképX