Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
88
365
227
39
1
3370

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Gasztrobarátkozás -

Kabul Büfé Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
A Népszínház utca már elég internacionális hely. Ettem itt már kínaiban, arabban, pakisztániban, mindenhol, ahol csak lehet. Ez pedig egy afgán büfé. Nem gyros, nem falafel, nem török, hanem afgán. Azt hiszem, a mashpalaw volt a kaja alapja, erre tett a koma valami pörköltfélét egyfelől, valami zöldbabfélét másfelől, harmadrészt valami ismeretlen húst is, aztán rájöttem, hogy kit érdekel, hogy külön-külön miből van, így együtt jó és kész.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 11.
Sok-sok éve ott van. A strandi büfék közül a legszélső az egyik irányban. Néha elmegyek odáig is, de nem szoktak velem olyan sokat beszélgetni, vagy nem jegyeznek meg, másoknak tüntetően mondják hangosan a nevét, nekem nem, az enyémet most is megkérdezték, 60 éve járok oda. Úgy látszik, sikertelenül.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 11.
Van úgy, hogy az emberre éppen Kenesén jön rá, hogy de fagyizna egyet, de ennél több ötlete nincs. Ennek a cukrászdának a szerencséje, meg az enyém is, hogy az országútról látszott, messziről. Lekanyarodtunk és tulajdonképpen nem is bántam meg. A tökmagos fagylalt újdonság volt, ilyent még nem ettem, a sárgadinnyés már nem volt akkora meglepetés, a többire nem is nagyon emlékszem.
Megosztom
Valahol a Balaton felvidékén -

Zsóka Fogadójának Étterme Szentantalfa

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jártukban-keltünkben, faluról falura kerestünk egy éttermet. Ez nem is olyan egyszerű dolog. Elmentünk Balatonhenyére, de ott pl. semmi sincs. Azután Tagyon felé, majd Szentantalfa és akkor a kanyarban ott van ez a hely. Végre! Parkolni nincs hely az udvaron, sokan vannak, valahol a falu egyik mellékutcájában azért megállunk.
Megosztom
A körülményekhez képest -

Íz-Lelő Étkezde Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 7.
Már régóta készülök ide, egyszer. kétszer erre jártam de lekéstem az evést. Ma végre nem. Népszerű a hely, és láthatóan sokan megfordulnak itt. Érdemes is. Nagyon jó ízű az étel. Házias, a kiszolgálás tényleg rendkívül kedves, családias. Az árak a földön járnak, finomat enni olcsón nem mindenhol lehet. Egy kicsit van valami túl egyszerű a környezetben.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 7.
Nyárias este, kihalt Népszínház utca, feketék és ázsiaiak sétálnak erre meg arra, a gyrosos előtt egy-két arab talán. Bent senki. Nem egy kis kuckó, rendes török étterem, azaz a hasonló néven ismert lánc tagja. A kiszolgálás se nem barátságos, se nem barátságtalan. Gyros tál. Mehet bele minden? Mehet. Milyen körettel? Törökrizs.
Megosztom
Mai söröm forrása -

Csiga Café Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 6.
A téren volt dolgom, ott tipródtam a melegben, valami forgatás volt, sokára kerültem sorra. . . persze, hogy megszomjaztam. Majdnem rutinból a Rákócziba mentem be, de aztán eszembe jutott, hogy a tulajdonosváltás után nem volt már annyira felemelő a kaja sem meg a sör sem, hopp, hát itt a Csiga, öt lépés, ráadásul ismerősök is ülnek épp a bejárata előtt.
Megosztom
Korrekt ebéd -

Remíz Bisztró Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 5.
A Karinthy Színház mellett a Bartók Béla út egyik sarkán. Villamossal is igen kényelmesen megközelíthető. Menü már fogyóban volt, ezért összevonták, az egyikből a leves maradt meg, a másikból a második fogás. De jó volt ez így. Az adag menüméret. Nem is kevés, nem is sok. Éppen elég. A májgombóc nem volt eléggé májgombóc-ízű, de a leves így is gazdagon tele volt zöldséggel és finom is volt.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 4.
Tettem egy kört a házak között Újbuda alatt, valami kaját szimatolva, és ezt fedezte fel. Aprócska semmi kintről, bent sem sokkal nagyobb, de azért dicsérjük meg a kínálatot, meg a szolgáltatást. A kínálatban az volt a jó, hogy délután volt, és még mindig volt egy viszonylag széles választék. Nem is volt rossz ízű, az átlagkínainál frissebbnek tűnt.
Megosztom
Egy új találat -

Kantin Falatozó Budaörs

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 4.
Tegnap egy ismert lakókocsi felé indultam az Auchan mögött Budaörsön, amivel idáig sohasem volt szerencsém, bár érdekeseket főzhetnek ott is. Hűlt helye volt, a parkolót éppen erősen építik és be van kerítve. A mellette lévő éttermet felverte a gaz és éppen eladó. Így az ember hirtelen éhesebb lesz, mint szokott.
Megosztom
37 oldalon / 365 találat


TérképX