Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
411
241
43
1
3745

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 16.
Hát ez olyan határeset megint, mármint ajánlás szempontjából. Mert miért is ajánlana az ember egy szendvicsboltot? Na jó, ez egy különleges szendvics. Subway-ek zárnak és nyílnak a városban néha, már többször voltam tanúja felemelkedésüknek és bukásuknak, de valahol bepróbálkoznak megint. A legtöbb tipikus gyorsétterem-hálózat meggyökeresedett, de néhány nem.
Megosztom
Kocsmai kaland -

Rodeo Pub Nemesgulács

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 16.
Balatonra mentem éppen, ronda, esős időben, és közben eszembe jutott, hogy dél körül indultam, étlen-szomjan, valamikor délután fogok leérni, hát közben együnk valahol, ahol még nem jártunk. . . gondoltam, hogy talán Csór. . . a 8-as út már régen kikerüli, talán, ha átmennék rajta, akadna egy falat. Semmi. Bezárt, eladó csárda, bezárt, eladó falatozó.
Megosztom
Valami ehető -

Balkán Grill Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
Hazafelé valahonnan pénteken este, egy tál étel keresése közben. A Mester utca biztos hely, ez a gyrosos meg, ami valójában nem Balkán Grill, hanem Balkán Gyros, rögtön útba is esik a sarok után. Vannak asztalok az utcán is székekkel, de bent sem volt rossz éppen, így hát inkább bementem. Senki nem evett rajtam kívül itt.
Megosztom
Fejest a múltba -

Resti Vendéglő Devecser

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 14.
Amikor éhesen érdeklődtem Devecser közepén, hogy hol lehet itt enni valamit, Ajkát ajánlották. Menjek csak oda, az egy nagy város. De én már három falut végigjártam, nem akartam az egész Dunántúlt beautózni egy ebédért. Na, szóval, mondták, van ez a Resti az állomáson, ott lehet, hogy van menü, (órára néz, du. 13 óra), szóval meg lehet próbálni, de hát az csak egy kocsma.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szép őszi verőfényben (pár napja múlt csak a nyár), gurultam településről településre. De a Balaton puff, bezárt. . . Kánya Zoli halsütője üresen árválkodik Szepezden, Zánkán nézegetve semmi nincs, valami étterem előtt valami tábla meg egy bezárt kapu, aztán végre Akaliban ez. Valami kis bevásárlóközpont van itt, több bolt, parkoló, és akkor még ez az étterem is megbújik hátul.
Megosztom
Felfedező körúton -

Bohém Cukrászda Devecser

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 13.
Valamit enni szerettem volna a vidéken, de vannak körzetek, ahol ez nem is olyan egyszerű. Zalahaláp, Nyirád, semmi. . . na, talán Devecser! Mégis csak egy nagyobb település! És ezt találtam. Először inkább ebédelni szerettem volna, mondták is, hogy a környéken közel s távol sehol, menjek talán Ajkára, láttam a település elején ugyan egy panziót vagy éttermet, de régen bezárt, felverte a gaz.
Megosztom
Mai bebotlásom eredménye -

Kis Parázs 2.0 Leves & Wok Bár Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 8.
Viszonylag gyakran előfordul, hogy nem egy konkrét helyre készülök, hanem megyek valahová és találok valamit útközben. Ma például kulturális fesztivál volt a Csányi utcában és én ide találtam éppen enni valamit. Mondtam, hogy viszonylag sietek, ha gyorsétterem, akkor eszem.
Megosztom
Mozi után -

Roni Hami Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
Ha már későn ért véget a vetítés az Urániában, keres az ember egy helyet a környéken. Egy párban már voltam erre, nem nagyon kívánkoztam vissza, hát akkor fedezzünk fel valamit. Hetes busz megállója Buda felé, busz nem jön sokáig, hát akkor lássuk, mi ez? Egy evő, de nem túl vonzó. Nincs benne senki, tök üres, a vele párhuzamos boltban meg ilyenkor zajos tinik vásárolnak sorban drága italokat.
Megosztom
Inkább csak úgy véletlenül -

Olive Gyorsétterem Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 3.
Mentem a Múzeum körúton a Puskin moziból jövet, valahol enni kellene, hát itt egy McDonald's, ott egy Burger King, emitt meg egy gyrosos. . . nincs valami más? Hopp, itt az van, hogy Sushi! Kint is lóg. . gyerünk! De nem, ez csak egy kis kínai étterem, ilyen kis japán áthallással. Mindegy, ha már itt vagyok. . . pirított tészta meg kacsa.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 2.
Na, most. . . milyen kifogást keressek? Feljöttem enni valamit az emeletre, ténferegtem egy kört és ezt választottam. Nyilván a kínálat hatott rám. Sült, legyen sült hús, valami mártással, meg burgonyákkal. A srác kedves volt, csak pakolta, pakolta, rengeteg krumplit, meg sok húst. Három nagy és vastag szelet. Ilyen bőségesen csak kínai kajáldákban szoktak pakolni.
Megosztom
42 oldalon / 411 találat


TérképX