Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
137
498
310
64
1
4709

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezen a helyen viszonylag gyorsan változnak a vendéglátóipari-egységek, most is jött egy új, és feltétlenül érdemes a kipróbálásra! A Crunchy csirkéiről mindenféle legendák keringenek a falon, nem úgy tartják őket, mint máshol más csirkéket, tudjuk, a japán marhát még masszírozzák is, meg sör, máshol meg Mozartot hallgatnak a malacok. . . de!
Megosztom
Erdélyi boszorkány -

Erdélyi Ízek Konyhája Budaörs

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár hete történt. . . nem túl friss az emlék, de valami még rémlik. Sokszor az határozza meg az étkezés helyét, hogy az ember hol tud parkolni. Például Budaörs közepén, a főúttal párhuzamosan akadnak kialakított parkolóhelyet, oda felgurultam hát, aztán lesz, ami lesz. . . és éppen ennek az üzletnek a kapuja előtt volt egy szabad hely, gondoltam is, hogy talán a gondviselés.
Megosztom
Hely a város szélén -

Rezgő Szombathely

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. február 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tulajdonképpen nem egészen jogos ez az étterem-értékelés, mert nem beülni, rendelni, enni, fizetni voltam itt, hanem egy nagy családi buli, pontosabban születésnap keretében, arra viszont több szempontból is jó. Szeparált viszonylag a várostól, nagy parkolója van, nagy, fedett kinti tér, belül meg egy viszonylag puritánul berendezett rendezvényterem, vagy talán több is.
Megosztom
Nem érdemes hibát keresni -

Fülemüle Étterem Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 21.
Hideg, borongós téli napon bemenni ide, egy jó maceszgombócos levesre, meg egy sóletre. . . hát mit is mondjak, pont az, amire vágytam! Hétköznap, ebédidő kellős közepén, és láss csodát, üres volt a hely. Pedig már vagy kétszer jártam itt, benéztem és mindenki azt ajánlotta, hogy telefon, asztalrendelés, mert különben baj lesz. Ma én voltam egyedül itt.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 16.
Ide is be kéne mennem egyszer. . . hát akkor ma. Nincs fali nyomkodás ujjaddal meg orroddal, lehet szóban rendelni. Kis zsinóros ösvény vezet oda. Itt állj meg és várj a sorodra. Nincs túl sok turista ebben az évszakban, hamar odajutok. Kis hagymakarika, kis krumpli, valami kis burger meg talán egy narancslé. . . nem nagy ebéd, kis ebéd van, dolgom van, megyek valahová.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 15.
Didergős zimankó van, gondoltam, benyitok ide, ahol nem szitál a dér, világítanak, meg még meleg is van talán. A temetők felől jövet a sötétben ez egy üdítő sárga folt a késői estében. Különleges megjelenésű hölgy simán letegez, a magam közel 68 évével, hát legyen. Kiválasztom kis okosan a legdrágább kaját, ez kb. 2000 forint, és Sza-Sa tálnak hívják.
Megosztom
Nemzetközi buli -

Teherán Büfé Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 14.
Betértem valamikor a József körúton ide, szóba is elegyedtünk a sráccal, és annyira jól vitt a kommunikáció, hogy pár perc múlva már azon merengtünk, hogy az iráni az nem arab ám! Mert, hogy sokan azt hiszik. Én meg mondtam, hogy magyar vagyok, de azért nem hülye ám, nagyon jól tudom, hogy az irániak nem arabok.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 8.
Nem ide készültem, jöttem az Andrássy út felől és gondoltam, hogy eszem valamit errefelé. Kapóra jött. Majdnem üres volt, két-három vendég lézengett benne. Nem baj, egy tésztára jó lesz. Mondtam, hogy valami sonkást, tejszínest. Így könnyen rájöttünk, hogy carbonarat fogok enni. A pincér azt mondta, hogy tessék, üljek bárhová, ahová csak tetszik.
Megosztom
Mert ez azért elég jó -

Adler Étterem Budaörs

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kérdés csak az, hogy négyesek, vagy az ötösök sorát gyarapítsam? A kérdés egy kérdésen dőlt el: az ebéd végénél a felszolgáló megkérdezte, hogy "kedveskedhetnek még valami desszerttel vagy kávéval? " Nem azt kérdezte, hogy hozhatok-e vagy kér-e stb. hanem azt, hogy kedveskedhetnek-e? Hopp, és akkor itt az ötös! Szóval, abszolút megfelel a hely az elvárásoknak.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 30.
Éppen egy szezonális gasztroélmény után voltam, a karácsonyi forraltborozást meg a bódékban a turistásított brutális árakat nem írja ide az ember, mert nem állandó létesítmények, szóval, egy-két óra múlva visszatérve a mindennapok kínálatába itt nézegettem valamit, az Arany János utcánál. Ezek kis boltok folyton gazdát cserélnek, gondolom.
Megosztom
50 oldalon / 498 találat


TérképX