Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
69
254
174
31
1
2666

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 27.
Volt itt már több cég is korábban, mozgalmas a környék, valaha a kínai piac a szomszédban, majd egy újabb változat, másik oldalon a Népliget, most éppen egy felújított KFC áll itt e sarkon. Parkolni nem könnyű, elég fura alakok állnak eléggé furán a parkolóban, nyilván nem is ide jöttek, de itt parkolnak most valamiért, a benti forgalom nem indokolja a parkoló foglaltságát.
Megosztom
2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 27.
Bevallom, ritkán eszem pizzát. valaha többször előfordult. De ma már inkább az igénytelen ételek között tartom számon. Ide is, azt hiszem, azért botlottam be, mert a többi étterem már zárva volt. Ehhez képest nem volt rossz, amit kaptam, de az nagyon gyalázatos volt, hogy a műanyag villát vagy a kést nem lehet másképp megfogni, kivenni, csak a fogainál vagy a pengéjénél fogva.
Megosztom
A környék kedvence lehet -

Forgó Étterem Dunabogdány

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jártam már itt valaha, de nem sok emlékem maradt. Se jó, se rossz. Most olvastam itt, hogy milyen jó a sajtója, hát nosza, nézzük! Szombat dél, főidőszak ebéd szempontjából. Parkolásra is alig van hely. Valami rendezvény lehet, mert rengeteg autó van, még a környéken is. Azután csak sikerült találni egy helyet. De még nem az étteremben.
Megosztom
2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
Úgy látom, az előző értékelő kolléga kissé összekavarta a dolgot, nincs hely, nem lehet leülni, aztán hol a benti üzletről van fénykép, hogy a kinti cukrászdáról, ahol viszont van hely. Szerintem meg két eltérő objektumról van szó. Ma az emeleten ettem volna fagylaltot, de meglepetésemre már nem az a cég méri, aki korábban, és elég drágán is.
Megosztom
A kép összetettebb -

Gulyáskantin Budapest

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21.
Igazán magyaros étterem a neve és kínálata alapján, meg egy kicsit trendibb, fiatalosabb is belül. Hogy aztán ebből mi jön ki, hát mindenkinek más. . . remek leveskínálat van, a Jókai bablevest választottam, meg hozzá, kicsit túlméretezve a kalóriaegyveleget, egy rakottkrumplit is. Meglehetősen tekintélyes adag lett mindkettő!
Megosztom
Fejest a felejthető retróba -

Agárden Büfésor Agárd

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 8.
Hazafelé jöttünk Balatonról Budapestre és eszembe jutott, hogy jéé, se egy lángost, se egy sült halat nem ettünk sehol. Na, nem baj, legalább egy ok rá, hogy letérjünk a Velencei-tó felé, nem szoktunk arra járni, ha, akkor majd talán ott valahol. . . sivár keresgélés után kiszálltunk egy parkolóban és valahogy a part felé nyomultunk.
Megosztom
Kellemes bemenekülő -

Angelato Fagyizó és Kávézó Vác

2018. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 8.
Az év legmelegebb napja van. Hová menekülj, ha nem a stranddal szembe, ebbe a vonzó kis kávézóba? Vác hangulatos egyházi negyedét járva, itt az idő egy kis felfrissülésre. Paleo-fagylalt is van, kicsit drágább, de korrekt ár. Én különlegesen finomakat, narancsos, kókuszos, csokis, sárgadinnyés fantáziákat kértem, nagyon jól is esett.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Főidény idegenforgalmi szempontból, főidény kora délután ebéd szempontjából, beléptünk és senki nem volt itt. Se vendég, se személyzet. Egy darabig szerencsétlenkedtünk, a konyhaajtó nyitva, néha ki-ki néznek onnan, de nem szól senki, csak bent serénykedik valamit. Öt perc múlva valaki köszönt is. . . mi is.
Megosztom
Öröm idejönni -

Guruló Mokka Ábrahámhegy

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Néhány éve nem jártam erre. . . de emlékeztem a helyre, és kíváncsivá tett, milyen lehet most. Hát. . . tüneményes! Séta a parttal párhuzamosan a strandtól vagy az állomástól az alsó úton, és egyszer csak ott van. Ahol már nem is várnád, a község széle felé. Persze, nem egy rossz hely ám ez itt, a tavat kerülő bicikliút nyomvonala is egyben.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először volt szerencsém a helyhez, csak még - úgy látszik - nem írtam róla. Nem volt igazam. Ez egy egészen remek hely, megérdemli, hogy meg is dicsérjem. Millió és egy igénytelen büfé, bódé lepi körbe a Balatont, a kulturált jelző viszont alig-alig illene a legtöbbre. Erre a teázóra viszont az első lenne, ami eszembe jutna.
Megosztom
26 oldalon / 254 találat


TérképX