Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
117
451
275
51
1
4091

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

De most miért bántanánk? -

Kelly's Wok Food Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 8.
Ha enni van kedvetek, és éppen valami gyorsat, akkor itt is lehet. Kifejezetten nem ajánlom, nincs miért, de ha itt tör rád a tűrhetetlen éhség, ne tartsd vissza magad! A szisztémán nem érdemes rágódni, az ételen inkább, szóval, nem kell sokat töprengeni, szabadpultos, önkiszolgáló, veszed a tálcát, tányért, aztán hajrá.
Megosztom
Még mindig Cegléd -

Röfi Csárda Cegléd

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 7.
Ne legyen most Cegléd, legyen valami más, kiáltottam, és elkezdtem hajtani az autót a városból kifelé, Abony irányába. Elhagytuk a lakott vidéket, mezők és erdők sokáig, és egyszer csak egy kanyarban ott van ez, szembejön a Röfi Csárda. Bevallom, nem volt túlvonzó így kívülről. Egy kicsit leharcolnak látszott, vagy inkább használaton kívülinek, vagy bezártnak.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jól meg is lepődtem magamon, milyen sűrűn járok én mostanában Zing burgerbe, de régen ez nem lehetett, miután nem volt. Most meg pl. a múltkori jó tapasztalat azt súgta, hogy jöjjek be ide, amikor nyolc másik evőhely is volt a környezetében. Ez azért nagyobb barlang itt a Széll Kálmán téren, mint a múltkori, emlékeztem rá, hogy ott mit ettem, ma kértem egy másik nevűt, nagyon nagy különbség nem volt.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tulajdonképpen már készültem rá egy ideje, ma bementem valahová máshová, ott nem volt hely, hát átsétáltam ide. Itt meg volt hely bőven. Az eljárás az, hogy kifantáziálsz egy valamilyen nevű burgert bizonyos étlapról, azután még azt is eldöntöd, hogy felárért Angus marha legyen vagy sem, és kérhetsz szószt vagy egyéb sültkrumplit is, ekkor kapsz egy fahasábot egy számmal, azt kitűzöd magad elé, mint egy fejfát, és be kell diktálnod a nevedet is, azt nem tudom, hogy miért, mert ezt nem használta senki semmire.
Megosztom
Egy kávé, meg ital -

Hot’s Caffe - Allee Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 5.
Gondoltam, iszom egy kávét a Cafe Freiben, de tömve volt, hétköznap dél körül, így elkullogtam valahová máshová. Nem emlékszem, hogy korábban beültem volna ide, az Allee első emeletén félkörű terasszal bíró kávézóba. Most akkor igen. Egy kis üveg Pilsner (Carlsberg-es pohárból) éppen jól jött ebéd után, meg a kávé is.
Megosztom
Hááát izé.... -

Karimi Gyros Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 4.
Szóval, hogy is fejezzem ki magam. . . igazi kiskoszos. De ez így nem pontosan határozza meg a lényeget, mert amúgy barátságos hely, a kiszolgálás emberi, szerethető arcok ezek, én meg különösen kedvelem a mást, az eltérőt, a szokatlant, de ez már szokott, és igénytelen is. Egy tányér borsós csirkét választottam, egyébként a hely főspecialitása a gyros vagy a falafel, de amúgy a higiénia az nem ezen a vidéken lakik.
Megosztom
Ha más nincs, ez is egy -

Pizza Hut Express - Astoria Budapest

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 4.
Azt hiszem, a Subway-be akartam menni egy mozi után, de mintha zárva lett volna, sötét volt bent és nem volt vendég, akkor így kerültem a mellette lévő ajtóhoz, és ez a Pizza Hut volt éppen. Kicsi bolt, nem tudom, mitől Express, talán itt gyártanak megrendelésre, de nem láttam a szokásos futáros robogókat a járdán.
Megosztom
Nos, hát nem is tudom -

Starbucks - Auchan Budaörs

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 28.
Egyszer élünk - kiáltottam és berontottam a Starbucks-ba. Jó, persze, tudom, hogy nem egy tipikus kajálda, de mégis az volt kiírva, hogy "ebéd". . . hát legyen ez. Az "ebéd" nevű táblán három szendvics látható, kisebb, meg nagyobb is. Kérdeztem a lányt, hogy ennék és mi van benne? Hát ott van lent, ott lehet megnézni a pultban alul.
Megosztom
2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 25.
A múltkor lekéstem a helyet ("Puskás Gábor későn futott, neki csak a füle jutott", zimme zumm"), most is éppen csak a zárás előtt botlottam be. . . talán én voltam a nap utolsó ebédvendége. Az ilyeneknek a maradék jut, ebből messzemenő következtetéseket levonni nem nagyon lehet. De azért ettem egy adag gulyást, meg pulykaragut hasábburgonyával.
Megosztom
Visszatérés a tett színhelyére -

Építész Pince Étterem Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 24.
Valamikor, még az internet korai hőskorában az index fórumain szaggattuk egymás idegeit és a politikai banda többször összejött itt személyes találkozóra, de akkor még nem ilyen volt a hely. Hosszú, kecskelábú asztalok voltak, ott ültünk kép oldat a padokon és politizáltunk. Meg ettünk és ittunk. Ma már másképp néz ki egy ideje.
Megosztom
46 oldalon / 451 találat


TérképX