Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
424
245
43
1
3807

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Ott van a csomópontban -

Kentucky Fried Chicken Solymár

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 24.
Már nézegettem egy ideje a kajáldákat, amikor jöttem hazafelé, de mindig későn vettem észre, nagy volt a forgalom, nem lehetett csak úgy átmenni a túloldalra, szóval, csak kerestem, kerestem. . . ez meg időben ki volt táblázva Budapest felé, jött a körforgalom, és kimentem a bevásárlóközpont felé nehézség nélkül. Valahol Solymár határában.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bajna. . . nem biztos, de lehet, hogy életemben nem jártam még itt. Keressünk központot vagy valami főteret, ott talán valami lesz. És lett is! Egy nagyon bevásárló szépen rendezett, kulturált parkolójába beállva, éppen szemben az ivóval, be is tévedtem. Pár helyi jelentőségű erő üldögélt a bokszokban, a lány a pult mögött egyik kezével pizza-szeletet evett, a másikkal a telefonját nyomkodta.
Megosztom
Ázsiai középszer -

Jiale Kínai Gyorsbüfé Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 18.
Na, most jól lebuktam, hogy ebben a valamilyen ázsiaiban nem jártam még. . . de lehet, hogy jártam de annyira nem emlékszem rá. Miről is lehetne ez emlékezetesebb, mint a többi? Kínai kínálat, aztán ramen levesek, meg még thai csirke is. . . fél Ázsia együtt. Akkor ma itt thai csirkét ettem, kínai pirított tésztával, meg valami meghatározhatatlan ázsiai teával, ami tulajdonképpen tejes ital.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 16.
Hát ez olyan határeset megint, mármint ajánlás szempontjából. Mert miért is ajánlana az ember egy szendvicsboltot? Na jó, ez egy különleges szendvics. Subway-ek zárnak és nyílnak a városban néha, már többször voltam tanúja felemelkedésüknek és bukásuknak, de valahol bepróbálkoznak megint. A legtöbb tipikus gyorsétterem-hálózat meggyökeresedett, de néhány nem.
Megosztom
Kocsmai kaland -

Rodeo Pub Nemesgulács

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 16.
Balatonra mentem éppen, ronda, esős időben, és közben eszembe jutott, hogy dél körül indultam, étlen-szomjan, valamikor délután fogok leérni, hát közben együnk valahol, ahol még nem jártunk. . . gondoltam, hogy talán Csór. . . a 8-as út már régen kikerüli, talán, ha átmennék rajta, akadna egy falat. Semmi. Bezárt, eladó csárda, bezárt, eladó falatozó.
Megosztom
Valami ehető -

Balkán Grill Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
Hazafelé valahonnan pénteken este, egy tál étel keresése közben. A Mester utca biztos hely, ez a gyrosos meg, ami valójában nem Balkán Grill, hanem Balkán Gyros, rögtön útba is esik a sarok után. Vannak asztalok az utcán is székekkel, de bent sem volt rossz éppen, így hát inkább bementem. Senki nem evett rajtam kívül itt.
Megosztom
Fejest a múltba -

Resti Vendéglő Devecser

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 14.
Amikor éhesen érdeklődtem Devecser közepén, hogy hol lehet itt enni valamit, Ajkát ajánlották. Menjek csak oda, az egy nagy város. De én már három falut végigjártam, nem akartam az egész Dunántúlt beautózni egy ebédért. Na, szóval, mondták, van ez a Resti az állomáson, ott lehet, hogy van menü, (órára néz, du. 13 óra), szóval meg lehet próbálni, de hát az csak egy kocsma.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szép őszi verőfényben (pár napja múlt csak a nyár), gurultam településről településre. De a Balaton puff, bezárt. . . Kánya Zoli halsütője üresen árválkodik Szepezden, Zánkán nézegetve semmi nincs, valami étterem előtt valami tábla meg egy bezárt kapu, aztán végre Akaliban ez. Valami kis bevásárlóközpont van itt, több bolt, parkoló, és akkor még ez az étterem is megbújik hátul.
Megosztom
Felfedező körúton -

Bohém Cukrászda Devecser

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 13.
Valamit enni szerettem volna a vidéken, de vannak körzetek, ahol ez nem is olyan egyszerű. Zalahaláp, Nyirád, semmi. . . na, talán Devecser! Mégis csak egy nagyobb település! És ezt találtam. Először inkább ebédelni szerettem volna, mondták is, hogy a környéken közel s távol sehol, menjek talán Ajkára, láttam a település elején ugyan egy panziót vagy éttermet, de régen bezárt, felverte a gaz.
Megosztom
Mai bebotlásom eredménye -

Kis Parázs 2.0 Leves & Wok Bár Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 8.
Viszonylag gyakran előfordul, hogy nem egy konkrét helyre készülök, hanem megyek valahová és találok valamit útközben. Ma például kulturális fesztivál volt a Csányi utcában és én ide találtam éppen enni valamit. Mondtam, hogy viszonylag sietek, ha gyorsétterem, akkor eszem.
Megosztom
43 oldalon / 424 találat


TérképX