Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
87
362
226
39
1
3346

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Mai végállomásom vacsora szempontjából itt adódott. Igazából mentem végig a Kazinczyn és azt néztem, hogy hol van kevés vendég, hol van több hely. . . most itt volt. Amúgy sincs ellenemre a mexikói kaja. A kiszolgálás szelíden közömbös, de nem barátságtalan. Kissé szakadt körkörösen minden, a mexikói tájjellegű rekvizitumok keverednek a romkocsma fílinggel.
Megosztom
Hát igen, a Bauhaus... -

Dunapark Kávéház Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 5.
Ma úgy volt, hogy a 100 éves házak bemutatójának keretében a Pozsonyi útra kószáltunk és fejest ugrottunk a Bauhausba. Pozsonyi út 38. Egy legendás épület. Sokan ugyanerre gondolhattak, mert délután három felé zsúfolásig megtelt a környék, a hideg meg az eső ellenére, mindenki bele akart kóstolni a stílusba egy kicsit.
Megosztom
Ha valami hibátlan, az fokozható? -

KönyvBár & Restaurant Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 4.
Elképesztően jó élmény! Lehet, hogy én is úgy mentem oda, ki tudja, hogy húú, de húzós árak, na, ez aztán kinek éri meg, stb. Most így azt mondom utólag, hogy minden fillér megérte! ! Az összes belefektetett energia, a felszolgálók rendkívül jól egészítették ki a menüsort, meséltek a könyvről/sorozatról, mi miért van itt, miért éppen a Trónok harca az aktuális kínálat.
Megosztom
Igen, egy négyest nekem is megér -

Eldorádó - Rákóczi téri Vásárcsarnok Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma kb. 15 órakor, tehát úgy ebédidő végeztével bukkantam a helyre. Nem ide készültem, de ma ezt találtam. Elég kihalt már ilyenkor a csarnok. Szimpatikus a közvetlen környezet, ez vonzott oda. Van valami sajátságos piachangulata, meg még valami más is. A kínálat az nem piaci, próbál a környezetnél igényesebb lenni.
Megosztom
A hely önmagát ajánlja -

Uránia Kávéház Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 29.
Ma jöttem rá, miközben egy szabad félórát eltöltöttem itt, a film kezdetére várva, hogy már máskor is ültem itt többször, de ezen a weblapon még nem is említettem. Mindig más egy kicsit, napszakonként vagy alkalmanként. Ha sokan vannak, megint másképp érzed, mint így, hétköznap, koradélután. Most csak lézengett pár ember a gyönyörű oszlopok között.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Friss helycserék vannak a piacon és környékén, meg még a szezonális fagyimérések területén is. Úgy tűnik, hogy az eddig ezen a helyen működő Crudo nem jött be igazán a tulajdonosoknak, már napok óta láttam, hogy bomlik, átalakul, változik a portál. Bent nem nagyon nagy a változás, most nem leves van meg szendvics, hanem ide is betört a Mamo Gelato olasz vagyis.
Megosztom
Új, ha máshol már nem is -

Häagen Dazs - Allee Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 28.
Tehát elérte az Allee-t is a Häagen Dazs, úgy látom, hogy évente nagy fagylaltos cégek sorra váltják egymást, több is volt már itt az épület végén. Most meg ez. Annak tudatában, hogy itt egy gombóc fagylalt közel 1. 000 forint, a tapasztalt és kevésbé tapasztalt jöttment bele-bele kóstol ebbe is. Legfeljebb,, ha a pénztárcája nem nagyon engedi, akkor csak nagyon ritkán.
Megosztom
Kedélyes éhségcsillapítás -

Pesti Pipi - Thököly út Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 25.
Valamikor régen itt nem ez volt, de ritkán járok újabban errefelé. Ezért mindig érdekel, ha valami egyszer csak úgy ott terem, ami eddig nem volt. Ez a Pipi egy éve sem lehet itt, hamburger típusú vacsora kerekedik ebből, a kiszolgálás barátságos, kötetlen, kapok magyarázatokat is a mit-hol-miértre, segítő tájékoztatást.
Megosztom
Kiállta a próbát -

Itt Vagyok Café & Grill Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Lesétáltam idáig, és felfedeztem ezt is. Ahogy a fáradhatatlan ZigZag asszonyság leírta, egy sarkon található, méghozzá egy meglehetősen forgalmas útkereszteződésben. De ebből nem túl sokat érzékel az ember, még ha az utcára ülök ki, akkor sem. Magas bokor teszi bensőségesebbé, elviselhetőbbé a járdát. Ebédidő, menüt is hirdetnek, zellerkrém leves, majd rizseshús ígéretével, és jól döntöttem.
Megosztom
Azért nézd meg ám -

1201-es Ételbolt Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 16.
Ajánlani nem tudom, de mégis azt mondanám, hogy menj be, nézd meg! Nagyon különleges hely, pozitív és negatív élmények keveréke. Már az utcáról izgalmas, becsábít. Éhes voltam arrafelé, találta,m egy kínai pincét a Böszörményi úton, egy darabig szomorúan ácsorogtam a lápcsőn, aztán rájöttem, hogy ez nem kell nekem. Továbbsétálva ütköztem bele a szövetkezeti ételboltba.
Megosztom
37 oldalon / 362 találat


TérképX