Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
78
322
212
34
1
3064

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 17.
Utam arra vitt, hát kerestem valami ehetőt a tájon. Tudom, hogy van itt vagy 6-8 lehetőség. Az ember meg arra gondol jámborul, hogy csak arra kell menni mindig, amerre a tábla mutatja, hogy centrum. Ott aztán összpontosulnak az evőhelyek. Hát nem voltam elég ügyes. Elsuhantam erre is, arra is, és a főútnak látszó valamin ezt találtam.
Megosztom
2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 12.
A hely, ahol már mindenki járt, én is sokszor, tulajdonképpen egy kis legenda. Azt hiszem ma már nem számít akkora különlegességnek, mint egy évtizede, mert ma már vannak hasonló stílusú helyek. Régen egyeduralkodó volt a környéken, most az egyik a több közül. Ma is a Trillázsba igyekeztünk, de valamiért napok óta félig lehúzott redőnnyel él, így megtettük még azt a 10-20 métert a Ponyvaregényig, és nem is bántuk meg.
Megosztom
Nem az első kör -

Fruitisimo - Allee Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 4.
Rám izzadt a pulóver, a kabát, de éppen végeztem, gondoltam, hogy valamit iszom valahol. . . és éppen erre jöttem. Csak jó emlékeim voltak arról, amikor itt eddig megálltam, most sem lett ez igazán másképp. Ma mintha a kiszolgálás egy kicsikét fáradtabb lett volna, persze, nem lehet mindig magas fokon égni, nem is nagyon vetem a szemükre.
Megosztom
Merő véletlen -

Balkán II Gyros Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 2.
Az úgy volt, hogy hazafelé jöttem a villamoson, ünnep délutánja, éhes voltam, egyre kevesebb hely volt nyitva a városban. Hirtelen eszembe jutott a vietnami étterem a Ráday utcában, hogy hátha. . . meg ha nem, hát az a környék csak hemzseg a büféktől. Leugrottak a hídfőnél, röpke séta, de nem, be volt zárva a vietnami, már messziről látszott.
Megosztom
2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
Az volt a hiba, hogy eddig nem jártam ide. Súlyos tévedés! De ma pótoltam és nyilván még máskor is pótolom! mert itt megállsz, megbotlasz az utcán a cukrászda fílingjébe, és akarod vagy nem, bevonz. Na, nem is tiltakoztam nagyon! Tényleg mesebeli kis fészek, tényleg nagyon kedvesek az ott rám várók, és amit kiválasztottam, hmmmm, a zalavári gesztenyés talán az egyik legjobb süti, amire emlékszem mostanában!
Megosztom
Ez is több, mint első látásra -

Anyu Leves & Szendvics Budapest

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Visszaszivárogtam, miután a múltkor jót beszélgettünk, de már nem nagyon kaptam semmit, mert késő volt. Ma még elértem a kaját is. Igaz már csak a maradék volt, a teljes kínálathoz képest, de egy meglepően jóízű kuszkusszal lettem vastagabb. Finom volt, tényleg, Az eredetire is hajazott, meg innovatív is volt. Amúgy is elég sokféle a kuszkusz, országonként változik.
Megosztom
2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tulajdonképpen a Ponyvaregénybe készültem a Bercsényi utcában, amikor a Pho 74-ben elfogyasztott Bun levesemet már valahogy megemésztettem. Azután majdnem belebotlottam a járdán a táblába, amin valami olyan volt, hogy a nap legfontosabb étkezése a kávézás. Ablakon benézés, becsodálkozás, azután már vitt is a lábam befelé meg a kezem indult a kilincsért.
Megosztom
Ázsiai váltás -

Pho 74 Budapest

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezen a helyen egy pici kínai gyorsétterem állt a Hadik hóna alatt, a Gárdonyi téren. Körülbelül egy hónapja a városban zajló gasztronómiai trendváltás hatására kínaiból vietnamira váltott a bolt, ezek az éttermek mostanában nagyon menők, a kínaiakat meg már unja az utca. A lány aki (tulaj? alkalmazott?
Megosztom
A vietnami gyrosos -

Hue Xua Bistro Budapest

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Történt vala, hogy a szélesebb környék éttermei között kutattam, és felfedeztem egy eddig nem ismert vietnami bisztrót. De ez igazából a Gooogle-térképen történt, nem a valóságban. Aztán persze megleptem magam vele, mert az ilyesmi elég kétesélyes, de a jobbik esély szokott bejönni. Valahol a Karinthy és a Budafoki út sarkánál van a hely, kicsi kis kuckó, frontálisan szemben egy kínai kisvendéglővel.
Megosztom
2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Másoktól hallottam, és csodálkoztam is, hogy eddig "sikerült" elkerülnöm ezt a helyet. Nem volt szándékos. De ma pótoltam. Mekkora jó arc ez a tulaj! (Ha ő volt az. . . ) Empatikusan, barátságosan fogadott, a legjobb vendég-megközelítésben. Pár szóból már értettük is egymást, ki is kalkulálta, hogy miért jöttem mit szeretné, nyugodtan akklimatizálódjak, ráér, majd együtt eldöntjük, i iszom.
Megosztom
33 oldalon / 322 találat


TérképX