Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
70
275
190
31
1
2787

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az út másik oldalán lévő kínai étteremben ettem a késői vacsorát színház után, nem volt egy szívderítő élmény, inni sem ittam hozzá semmit, de majd otthon. Már nem lakom messze. . . átsétáltam a már nem túl forgalmas Bocskai úton és megtorpantam egy pillanatra a Zacc nyitott, hívogató ajtajában. - Gyere be! - rikkantotta vidáman a nő a pult mögül.
Megosztom
Érdekes, megosztó hely -

Plintenburg Étterem Visegrád

2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 17.
Kifejezetten csodálkozom a sok, nagyon eltérő tapasztalaton, eltérő értékelésen. Nem először járok ezen a helyen, és még soha nem hagyott maga után rossz szájízt. Ma például azért mentünk idáig, mert Leányfaluban be van zárva az Útonálló, tatarozzák, oda készültünk, hát akkor hajrá tovább. Két falun átgurulva máris itt van Visegrád, a parton az étteremmel.
Megosztom
Érdekes, többértékű hely -

Soupjektív Leves-S Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször próbálkoztam, aztán vagy lekéstem, bezárt, elfogyott, de most, szerdán aztán megpróbáltam még időben megjelenni! Így is elfogyott a java, de legalább nekem is jutott valami. Először is, a hangulat, a kiszolgálás. Két-három mondat után zavartalanul tegeződünk a lánnyal, a köztünk lévő 30-40 korkülönbség dacára.
Megosztom
Ma úgy alakult -

Diana Restaurant Siófok

2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 13.
Régen jártam erre. Évekkel ezelőtt remek emlékek maradtak erről a helyről. Ma úgy alakult, hogy ismét itt, a család egy részével, nagy vacsorán. Nem törlődtek a jó emlékeim, inkább megerősödtek. Kellemes, langyos este a Balaton felett, fogyó Holdnál. . . sarokasztal, ami kinéz a környék nyárutós csendjére. Békebeli, meghitt estékre alkalmas környezet.
Megosztom
Igenek meg nemek -

Húspalota Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 12.
Nem ide készültem megint. A leveses bolt a Bartók Béla úton már megint ki volt fosztva, későn értem és nekem "csak a füle jutott", szóval egy kis pörköltmaradék és semmi más. Megint keresgélni kezdtem, és így jutottam a Húspalotához. Tulajdonképpen hentesbolt a Karinthy út elején a Móricz Zsigmond körtérnél, de sokkal több annál.
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Erre jártam, rájöttem, hogy lefényképeztem ezt a helyet, de nem írtam róla semmit annak idején. Na,, akkor együnk egy ugyanazt. A parkolóban, ahogy az ilyen helyen szokás, mindig áll néhány különleges küldetésű autó, különleges utasaival. Ilyen helyeken beszélnek meg találkát, nem enni jönnek. A nagyarcok több autó helyét is átlósan elfoglalják laza pökhendiséggel.
Megosztom
Mai betevő falat -

El Mariachi Szentendre

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 10.
Évek óta mindig csak átutazom Szentendrén, régen volt már okom megállni valahol. Most déltájt jártam erre, nézzünk be. . . útról látszik egy nagy kínai étterem mindig, nem kell nagyon kitérni, hát hajrá! Nehezen le is parkolok valahol, mert azért az nem egyszerű errefelé. Kínai étterem körüljárás, hát, eléggé úgy tűnik, hogy zárva van. . . hmmm. .
Megosztom
De miért is ne -

Il Treno - Allee Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 8.
Mindent ki kell próbálni, hát akkor ezt is. Látom, itt rossz a sajtója. Hát akkor a jó vagy a rossz tapasztalat megszerzéséért előre! Tésztát kértem, a pizza általában nem vonz igazán. Választottam, legyen penne. Majd választottam maszatot is hozzá, legyen carbonara! Pénztárosnő kedves, mosolyog, sőt, még segített is, megbeszéltük, hogy mi legyen a kaja, közösen.
Megosztom
Egy esős ebéd -

Mi A Kő Köveskál

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Országos eső volt kedden. . . én meg éttermet kerestem, valahol a vidéken. Erre csak úgy rábukkantam. Az elágazásnál van, jól látható helyen, közepes külalak, de biztató lehetőség. Külön parkoló, megjelölve. Remek. Kapu alatt tábla, napi ajánlatokkal, remek. Terem szép, alig vannak, talán két asztal, ha foglalt. Pompás. Nézzük a meghirdetett szalontüdőt!
Megosztom
2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 29.
Ma célzottan ide mentem, de nem az itteni ajánlások, hanem az elég jó emlékek miatt. Évekig dolgoztam az utca túloldalán, gyakran voltam itt látogató valaha. Akár ebéd, akár baráti találkozó, többcélú a hely. Most, dz. 14 óra után nagyrészt kihalt, talán az ebédroham már elmúlt. de menü még mindig van. Azt kértem, és egészen pompás választás volt!
Megosztom
28 oldalon / 275 találat


TérképX