Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
69
254
174
31
1
2666

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Hol máshol, ha erre jársz? -

Vén Platán Söröző Monostorapáti

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Monostorapátiban volt egy másik étterem is, amiről nem is őrzök rossz emlékeket. Veszprém felől Tapolcára menet az út szélén áll, és sok-sok éve ki van rá írva hogy eladó. Így, azt hiszem, a Vén Platán konkurencia nélkül maradt. Ezt csak olyan út menti - félig-meddig kocsma - típusnak ismertem. Valaha régen be is mentem, de nem hagyott maradandó nyomot.
Megosztom
2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jó véleményeket olvastam erről a helyről itt, hát a valóság sokszor azért árnyaltabb ennél. Nem egy szédítő hangulatú hely, olyan kis út mentén megbúvó, ha nem keresem kifejezetten, nem is találom meg. De sebaj, megfordultunk ezért. Árnyék nincs, hát valahová álljunk a napra, csak átforrósodik a kocsi, mire végzünk. Délután 13 óra, alig van vendég.
Megosztom
2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már megint nem oda mentem, de kikötöttem valahol… talán az Élesztőbe igyekeztem inkább. Azután megfogott itt ez. Menükínálat. Ugyan már elmúlt a foci VB, meg déli ebédidő is, de azért van, megkérdeztem. Lássuk! Bent érdekesen vegyes. Némi ízléssel és mással. Egy lány és egy fiú volt ott a személyzet, rajtunk kívül senki.
Megosztom
2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Este torpantunk meg hárman a Móricz Zsigmond körtér sarkán, azzal a küldetéstudattal, hogy megyünk az Ekerbe, valami gyroszért, amit az Aurórában elfogyasztott több sör után már nagyon megkívántunk. Fordítva kellett volna, előbb enni, azután inni. . . De már a Bartók Béla úton gyalogoltunk, amikor megláttuk a túloldalon a City Gyrost. Menjünk inkább oda?
Megosztom
Civil fellegvár -

Auróra Budapest

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A legenda! Nem lehet behatárolni a tevékenységet, a legjobb megközelítés „közösségi tér”. De igazat mondunk akkor is, ha vendéglátóipari létesítménynek – is – nevezzük. Most éppen egy kicsit felkavarodott körülötte az élet, a civil szervezetekre vonatkozó szigorítások miatt bezárással fenyegetik, de állja a sarat!
Megosztom
2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt hiszem, régen ezen a sarkon egy olasz gyorsétterem állt az Allee-ban. Sebaj, késő van, a többi éppen zár, a Vok-ba készültem, már éppen elszámolnak, mindjárt húzzák le a redőnyt, a Főzelékfaló meg már ki is halt. Akkor ide. maradék kaják vannak, össze van pakolva egy-egy tál, a tulaj kedves, bármit ad, ami van, meg is melegíti, ha kell… csirkemell lett ebből, sült burgonyával, meg hozzá egy kis tál tzatziki.
Megosztom
A környék egyik törzshelye -

Törő Papa Pecsenyézője Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A legtöbb helyet végigcsámcsogtam a környéken, éppen az önkormányzatnál volt dolgom, gondoltam, kicsit továbbsétálok enni valamit, ismeretlen helyeket felfedezni a Bocskai úton. Láss csodát, pár lépés után belebotlottam Törő papa pecsenyézőjébe! Nem túl sok bizalmat kelt, ha csak úgy elfutsz előtte, olyan kis ütött-kopott nagyhirtelen, a tulaj valahol kint cigizett az utcán, aztán eldobta és besietett, amikor betértem.
Megosztom
Ma meg így jártam -

Eker Török Étterem Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Na, - szóltam magamhoz – akkor ma legyen az Eker! Vendégcsendes délután, ilyenkor megyek inkább, mert ha fotót csinálnék magam után, ne kelljen már annyi embert körbekérdezni, hogy mit szól hozzá… most is ezzel nyitottam, a pult elején.
Megosztom
Ez tényleg csak ennyi -

Wok n' Go Allee Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 17.
Most már a megfigyelés igényével mentem el ide, régen már talán eszegettem itt, de nem hagyott bennem nyomot. Viszont ma láttam, hogy ezt még nem értékeltem. A próba falülgombás csirke, pirított tésztával. Általában mindig kérek mellé egy adag csípős káposztát is, mert azt valóban kedvelem. Szóját öntöttem volna egy picit a tésztára, de nem volt önthető.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 15.
Azt hiszem, elsősorban a Gerendás éttermet kerestük, de be volt zárva. Azután a perzsa éttermet a sarkon, az is, majd a kis örmény is. Így ettünk ma itt. Amit és fogyasztottam, az teljesen feledhető volt. Sült krumplik közé bekeveredett rántott gombákat kértem, de már csak három maradt, ezért karfiollal lett kiegészítve. Krumplipürét gondoltam hozzá, meg tartár mártást is.
Megosztom
26 oldalon / 254 találat


TérképX