Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
70
275
190
31
1
2787

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Kedélyes éhségcsillapítás -

Pesti Pipi - Thököly út Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 25.
Valamikor régen itt nem ez volt, de ritkán járok újabban errefelé. Ezért mindig érdekel, ha valami egyszer csak úgy ott terem, ami eddig nem volt. Ez a Pipi egy éve sem lehet itt, hamburger típusú vacsora kerekedik ebből, a kiszolgálás barátságos, kötetlen, kapok magyarázatokat is a mit-hol-miértre, segítő tájékoztatást.
Megosztom
Kiállta a próbát -

Itt Vagyok Café & Grill Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Lesétáltam idáig, és felfedeztem ezt is. Ahogy a fáradhatatlan ZigZag asszonyság leírta, egy sarkon található, méghozzá egy meglehetősen forgalmas útkereszteződésben. De ebből nem túl sokat érzékel az ember, még ha az utcára ülök ki, akkor sem. Magas bokor teszi bensőségesebbé, elviselhetőbbé a járdát. Ebédidő, menüt is hirdetnek, zellerkrém leves, majd rizseshús ígéretével, és jól döntöttem.
Megosztom
Azért nézd meg ám -

1201-es Ételbolt Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 16.
Ajánlani nem tudom, de mégis azt mondanám, hogy menj be, nézd meg! Nagyon különleges hely, pozitív és negatív élmények keveréke. Már az utcáról izgalmas, becsábít. Éhes voltam arrafelé, találta,m egy kínai pincét a Böszörményi úton, egy darabig szomorúan ácsorogtam a lápcsőn, aztán rájöttem, hogy ez nem kell nekem. Továbbsétálva ütköztem bele a szövetkezeti ételboltba.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
A Heti Betevő egy jótékony civil kezdeményezés, minden héten rászorulóknak osztunk ételt. Bizonyos alkalmakkor egy-egy étterem is beszáll és ajándékként lefőz 140 adag ebédet, mint például ma is, az Iguána. Délben kiosztottuk a VIII. kerületben, este pedig elmentünk és jó érzéssel megvacsoráztunk itt. Nem is csalódtunk.
Megosztom
Jobb, mint régen -

Karaván Udvar Budapest

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma azért egy fokkal jobb kedvem maradt, mint az itteni régebbi látogatások után. Valahogy nem volt nagy tömeg, de élt a hely, a hangulata jobb volt, mint amire emlékeztem és a kiszolgálás is interaktívabb, kedvesebb, gyorsabb. Eleszegettünk először valami lángosokat meg burgereket, én önhatalmúan tejfölös,, hagymalekváros, libatepertős, stb.
Megosztom
Észre sem vettem -

Kőleves Vendéglő Budapest

2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az utóbbi időben egyre többször fordulok elő a Kőlevesben, és észre sem vettem, hogy még nem is ejtettem róla szót itt. Nem is tudom miért, nekem ez nem egy étterem egy utcán, hanem egy többcélú közösségi tér, ami túlmutat azon, hogy csak úgy leéttermezzem. Talán elfogult vagyok a hellyel szemben, ilyen is van.
Megosztom
Sivár élmény -

Pyrgos Taverna Budaörs

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 12.
Valahonnan a bíróságról lesétálva lettem éhes, meg figyelmes erre a helyre. Színei és neve alapján görög ízélményt ígért. Én meg nem álltam ellent. A lány a pult mögül már a belépéskor köszönt hangosan, ez jó indítás volt. Kicsit napközis volt hangulat. Így hát a kisvárosi kocsma jellegű belső térbe tértem be (hogy kerül a kocsma a napközibe?
Megosztom
Ide most négy és fél jár -

Majorka Kávézó & Söröző Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 10.
Nem tudok négy és felet adni, de egy kicsit problémásnak érzem az ötöst is, meg méltatlannak a négyest. Ez egy kedves hely. Sok célra alkalmas, a Városmajor csücskében, eszegetni is, iszogatni is, talán még pihenni is az lenne egy parkban, ha nem menne el tőled 10 méterre 2 percenként egy villamos és nem nagyforgalmú utak kereszteződésben lennél éppen.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Éhesen erre, estefelé, sokesélyes a környék. 10 méterenként lehet mást és mást enni. Ma itt kötöttem ki. Nem volt csalogató, talán valami kis ismeretlen ázsiai fíling vonzott, de nem annyira. Senki nem volt bent, a langyos este tele volt kóbor vendégekkel a bulinegyedben. Ide nem jött senki. Hát akkor én. Tésztát, igen. . . marhahússal. . zöldséggel.
Megosztom
Kis mexikózás mára -

Gringos Amigos - Anker köz Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 4.
Mai vizsgálódásom tárgya a hely, többször elmentem már előtte, de mindig éppen jól voltam lakva és valahonnan valahová siettem talán. Most viszont célzatosan ide. Úgy általában egyetértek az ideírókkal az átlagosságot illetően, viszont a kiszolgálás olyan kedves, barátságos volt, hogy nem mehetek el mellette.
Megosztom
28 oldalon / 275 találat


TérképX