ZigZag
16 helyen Gasztrokirály
Országjáró - 260 városban járt márFelfedező - 3150 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 89812 feltöltött kép
Fotói
89812 fotó
Itt járt már

ZigZag adatlapja

5724Értékelés
Bemutatkozás
Járom az országot, keresem az új helyeket, értékelek, fotózok.
Budapesti lakosként itt van lehetőségem a legtöbb helyre ellátogatni.
Így utazok, így járok étterembe
Főleg belföldön, családdal, gyerekekkel utazom. Ételek és étkezdék tekintetében mindenevő vagyok, gyorsétteremtől a fine-dining-ig sokfelé járok. A cukrászdák és a fagyizók a kedvenc célpontjaim. Sok nemzet konyháját kedvelem, mindenek előtt az indiai, japán, olasz, görög ételeket emelném ki. Az étkezés mellett fontosnak tartom a főbb nevezetességek megtekintését, és szeretek kirándulni, gyalogosan bejárni a településeket.
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Természetbarát  •  Édesszájú  •  Csokoholista  •  Távol-keleti ízek szerelmese  •  Akció-figyelő  •  Gyermekkel utazó  •  Mindenevő  •  Kritikus  •  Felfedező
Regisztráció2014.02.07
Utoljára itt2023.09.27

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. október 2. járt itt
Tettem egy kisebb gasztro-kört a XVI. kerületben, amely számomra amolyan szürke foltot jelent a fővárosi térképen, ugyanis sosem laktam vagy dolgoztam arrafelé, közeli ismerősök, rokonok sem laknak ebben a kerületben. Viszont úgy láttam, van néhány számottevő vendéglátó egység a kerületben, amelyek felkeresésre érdemesek.
Kiváló 2023. április 7. járt itt
Fiatalos, vidám hangulatú, modern fánkozó a Nyugati tér közelében. A Munch ételmentő programon keresztül találkoztam velük, egyre több vendáglátó helyhez hasonlóan ők is részt vesznek a megmaradt ételek megmentésében. Jelen esetben délután, a zárás előtt a megmaradt fánkokat akciós áron lehet megvásárolni.
Felhasználó fényképei:
Donuterie Budapest - Donuterie Budapest - Donuterie Budapest - Donuterie Budapest - Donuterie Budapest - Donuterie Budapest - Donuterie Budapest - Donuterie Budapest - Donuterie Budapest - Donuterie Budapest - Donuterie Budapest - Donuterie Budapest - Donuterie Budapest - Donuterie Budapest - Donuterie Budapest -
Még több kép (12 db) >>
Kiváló 2022. december 25. járt itt
Karácsony előtt tetőfokára hágott a szaloncukor beszerzési roham. Az idei évben is több helyről válogattam az egész család részére, amelyből a Szamos sem maradhatott ki. Az árak a tavalyi évhez képest jelentősen emelkedtek sajnos, de azért nem szerettünk volna lemondani az egész család által kedvelt édességről.
Felhasználó fényképei:
Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest - Szamos Today Budapest -
Még több kép (29 db) >>