Az étterem szép, tiszta, az ételek kiválóak. A szoba kényelmes, a fürdőszoba nagyon szép, praktikus. Minden kifogástalanul tiszta, a személyzet előzékeny.
Nagyon tetszett a szálloda színvilága, fitalos lendülete. Kényelmesek voltak a szobák ill. hogy átjárón keresztül lehetett megközelíteni a fürdőt. Szintén pozitívum, hogy a menü összeállításánál külön figyelmet fordítottak a gyerekekre! A bárhelységben is nagyon figyelmesek voltak a felszolgálók.
Számos helyen tartózkodtunk már, de ez a szálloda valóban olyan, mint ami a hirdetésében szerepel.Tiszta, igényes, a személyzet segítőkész, gyakorlott. Külön köszönet, Horváth Tibor igazgató úrnak, hogy lehetővé tette az éjszakai fürdőzést:)
Két éjszakát töltöttünk itt a párommal,a szoba tetszett,csak a két összetolt ágy helyett praktikusabb lett volna egy franciaágy. Reggeli,vacsora bőséges volt és nagyon finom.Személyzet segítőkész,kedves. Máskor is visszamennénk.
A szálloda nagyon szép a tisztaság kiváló. Elhelyezkedése rendkivül jó a folyosón keresztül a fürdő pár perc alatt megközelíthető. A szobában nekünk a zuhanyzó elhelyezése nem tetszett mivel ajtó nincs rajta ezért ez kissé kellemetlen volt számomra. Az étteremben a vacsoránál rengetegen voltak sorba kellett állni ahhoz hogy bejussunk ha felszabadul asztal.
Erre jó lett volna megoldást találni. Kispárnát kértünk mert a szobában csak két laposabb párna volt, de nem tudtak adni csak nagypárnát. A folyosó rendkívül zajos volt a szobába minden behallatszott. Ez főleg éjszaka volt kellemetlen.
Tetszett: a képzett, szolgálatkész személyzet, a bekészítés, a szálloda kicsit minimalista stílusa, a hatalmas és jó minőségű ételválaszték, az esténkénti programok, a wellnes lehetősége, megfelelő volt a wifi jelerőssége Nem tetszett a tv gyenge programválasztéka, tv használat nehézkes.
A szálloda szép, modern. Nálunk szempont volt, hogy a fürdőbe közvetlen átjárhatóság legyen. Ez megoldott volt, bár a folyosó elég hűvös volt. A személyzet kedves, segítőkész. A bárban a kiszolgálás kicsit lassú volt, mert ott csak egy ember dolgozott. Küldtek oda segítséget, de, sajnos, ő nem értett hozzá, így ez a probléma nem oldódott meg.
Jó lenne, ha két hozzáértő személy dolgozna esténként a bárban. Az étterem befogadóképességét nem a szálloda méretéhez igazították, így volt, hogy 30 percet várni kellett a vacsorára, mert telt házas volt az étterem. Ez egy kicsit bosszantó volt. Az ételek mennyisége és minősége alapvetően rendben volt, de itt is akadtak apróbb hibák. Egy ilyen volumenű szállodában, úgy gondolom, a reggelinél megoldható lenne, hogy a gyümölcslevek ne vizezett szirupok legyenek, hanem tényleg frissen facsart gyümölcslevek. Az italautomata egyik reggel sem működött megfelelően. Egyik alkalommal nem higított és a tömény szirup jött, másik alkalommal, pedig szinte csak víz volt, ami kijött belőle. Mi, egy 14 éves gyermekkel voltunk, és a pótágy mérete, minősége nem volt megfelelő. Az ágy rövid volt, a szivacs a pótágyon vékony, így a gyerek majdnem az ágyrácson aludt. Talán a mi hibánk is volt, hogy nem szóltunk, van-e lehetőség cserére, de egy 4 csillagos szállodában szerintem erre figyelhetnének, hogy ne 10 cm szivacs legyen a pótágyakon. Ezen apró hibák kiküszöbölése esetén, úgy gondolom, hogy a szálloda remek hely egy pár napos pihenésre.
Azt hiányoltuk, hogy nem kaptunk értesitést, arról, hogy a Zalakarosi Fürdőben felújítások vannak, és néhány gyógymedencét nem lehet használni. Már többször voltunk Zalakaroson különbőző szállodákban igy tudtuk már előre, hogy milyen medencéket használhatnánk. Köszönjük
Tökéletes szállás, közvetlen átjárással a fürdőbe. A hotel árában ugyan benne van a komplex jegy ára, de így is egy kicsit drága szezonon kívül is. Az étteremben az ételek nagyon finomak. Nincs hatalmas választék vacsoránál, de így is mindenki megtalálja a kedvére való.
A hazaérkezésünk után betegséggel küzdöttünk a férjemmel, ( a lányunknak semmi baja nem volt) ezért azt gondoljuk vagy itt vagy a fürdőben levő Üvegtigris büfében ettünk valami “rosszat” :( A szobában a pótágy kényelmes volt és külön jól esett a vízforraló és a tea/kávé bekészítés.
Meglepetésként ért, hogy a szállodában csak aludni, és étkezni lehet. Az egyéb szolgáltatásokért - szauna, medence, masszás, konditerem- át kell menni a zalakarosi fürdőbe, ami egy labirintussal ér fel. 2 nap után tudtuk kiismerni magunkat. A szálloda tiszta, az alkalmazottak kedvesek, az ételek mennyisége és minősége is teljesen megfelelt.
A szervízdíjjal csak az itallap hátoldalán, az apró betűs részben találkoztunk, ami az így is magas italárakat - a környező 4 csillagos szállodákhoz képest- még megemelte. A szobák minimalista dizájnnal felszereltek, törölközőt a recepciónál lehet cserélni! ! ! . Kispárnáért sorba kell állni, az nem alap. Viszont kiemelnék két munkatársat akik a hiányosságokat elfeledtették velünk: Nagy Balázs teremfőnök és Müller Tímea felszolgáló. Köszönet nekik! ! !
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 3100 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 3100 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 5100 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár