Mesés Shiraz Hotel Egerszalók - Vendégvélemények összefoglalója
A Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon a keletimarokkói hangulatot idéző épület és kertje által különleges atmoszférát teremt a pihenéshez. A belső terek gazdag részletekkel, füstölő illatával és gyönyörű fényekkel hozzák létre a meghitt, megnyugtató környezetet. A wellness részleg sokrétű kínálatot nyújt: többféle szauna és gőzfürdő mellett hammam szeánszok és gazdag medencés lehetőségek találhatók, kültéri és beltéri részekkel egyaránt.
A vizipipázás, mentateás kínálat és este élő zene kíséretében a marokkói hangulat tovább fokozza a kikapcsolódást. A konyha változatos és bőséges; a reggeli és vacsora svédasztalos kínálata magában hordozza a keleti ízvilágot is. A szobák alapvetően kényelmesek; az alapszobák mérete kicsit kisebb lehet, de a berendezés igényes és a tisztaság magas szintű. A hotel környezete gondosan ápolt, a kert és a beltéri terek összhangja megnyugtató látványt nyújt. A személyzet figyelmes, udvarias és gyors a szolgáltatásban, így a vendégek könnyen otthon érezhetik magukat. A hely különösen ideális romantikus vagy páros kikapcsolódásra, ahol a tágas szauna- és hammam részleg kiemelkedő élményt nyújt. A szaunaszeánszok és a hammam mellett a medencék és a külső részek részletes kidolgozottsága hozzájárul a teljes ellazuláshoz. Összességében a Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon autentikus keleti hangulatot, kiváló gasztronómiát és átfogó wellness-szolgáltatásokat kínál, visszatérő vendégek és első látogatók számára egyaránt emlékezetes élményt biztosít.
Három éve itt ünnepeltük a 25. házassági évfordulónkat és egy életre szóló emlékekkel távoztunk. Minden kifogástalan volt, figyelmes, udvarias kiszolgálás, remek konyha, autentikus berendezés, a legkisebb részlet is a "helyén volt". Az idén a fiammal és barátnőjével kiegészülve ugyan abban a szobában, ugyan olyan pazar élményekkel töltöttünk el három napot a csodálatos szállodában.
Az időközi fejlesztés és bővítés még tökéletesebbé tette a wellness részleget, a hammam tradíció óriási élmény, ajánlani tudom mindenkinek. Az esti vizipipa, a gyümölcs kínálat és sajt kóstoló, az zenés-táncos buli . . . . . Kiváló, kiváló, kiváló. Gratulálok a szálloda vezetésének, valószínűleg jövőre is megyünk! ! !
Baráti társaságban töltöttünk egy hosszú hétvégét a szállodában. Mindennel meg voltunk elégedve. A szobák tiszták és kényelmesek,az ételek mind mennyiségben,mind minőségben kiválóak voltak. A személyzet segítőkész és udvarias volt. Bármikor visszamennénk. Emellett Eger közelsége a rengeteg látnivalójával csak emelt az elégedettségünkön. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nem először jártunk itt.Minden rendben csak a vacsora eléggé úgymond flancos. Teltházas volt a szálloda mégis az esti program silány volt. Egy zongorista játszott 2 este is legalább lehetett volna hastánc vagy valami ide illő program teltháznál!A személyzet nagyon jó!A szálloda felszereltsége igényes.
2 éjszakát töltöttünk ebben a varázslatos szállodában. Nagyon tetszett a marokkói hangulata, a kellemes illat a folyosókon. Éppen tető csere folyt, de egyáltalán nem volt zavaró számunkra. Élveztük a wellnesst kint és bent egyaránt. A hamman szertartás nagyon tetszett. A konyha kíváló, reggelihez még pezsgőt is kíváltak. Ha lehet mégegyszer visszatérünk.
Régi álmom teljesült, összekötve a párom születésnapjával. Sajnos építkezés közepébe csöppentünk. Első délutánt becsukott ablakkal, behuzott függönnyel éltük tul. Aztán másnap reggel 8-kor arra ébredni, hogy a kőműves vakol az ablakunkban, vágnak, furnak, darabolnak idegesítő, felháboritó!
De a sokkoló az volt, amikor a fürdőszobában felnéztem a tetőtéri ablakra és egy idegen pasas nézett vissza rám! Rohanás a recepcióra, reklamáció magamból kikelve. Kaptunk uj szobát,de a zajok az egész szállodában hallhatók. A tisztaság maximális, a wellness csodálatos és nagyon tiszta. Ételek finomak, személyzet kedves és udvarias.
2015 Májusban jártam itt, a szállodán külső és tető munkák voltak, ennek ellenében bent semmit nem lehetett észre venni! Profi szervezés kiváló melósokkal! Bőven hozza mi több túl is teljesít a 4 csillagon a szálloda! Második vezető Hotel az országnak! Régebben is többször jártam és étkeztem itt. . nos itt valami baj lett!
2015 májusban látogattunk el a párommal ebbe a mesés szállodába,ugyan éppen átalakítás volt,de ez mit sem vett el a hotel által nyújtott szolgáltatások színvonalából.
Kedves udvarias személyzet,valóban mesébe illő welness részleg,ideértve a kerti medencét és a körülötte lévő szórakozó és pihenőparkot,kiemelkedő az étterem kedves és udvarias személyzete,ezt tetézte a kiváló étel kínálat,bőséges reggeli és vacsora,amelyek minősége és elkészítése külön dicséretes,összességében nagyon jó vélemény alakult ki bennünk a szállodáról,megállná a helyét bárhol a világban,köszönjük.
Színvonalas a szálloda, nem minden napi élmény volt az eltöltött 3 nap! Remek wellness, szuper szobák. A tisztaság maximális volt, a szobalányok nagyon kedvesek és szorgalmasak voltak. Esti vízipipázás a romantikus hangulatban felejthetetlen élmény marad. Imádtam ott lenni, idén biztosan vissza megyek még egy pár napra!
Nagyon szép, csodálatos táj, lélegzetelállító mészkő hegyek, soha ilyet még nem láttam! Hangulatos Wellness , medencék kicsiknek és nagyoknak! Egyszerűen szuper itt minden! Eger közel van, ott is van bőven látni való! Ez az a hely, ahová egyszer muszáj elmenni és muszáj átszellemülni!
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt alkalmas ,itt mindenki megtalálja a hozzá közel álló szolgáltatást! Bár a baba/gyerek medence huzatos,hideg, de ezen szerintem lehet változtatni! Ajánlom a környező városok,Mezőkövesd, Miskolc és a falvak meglátogatását is! Bogács, Noszvaj, Szomolya! Jó borok, hangulatos tájak!