Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Szörnyű 2025. szeptember 13. 19:14a párjával járt itt
Valószínűleg tulajdonos váltás történt, többször jártunk itt szülinapiozni, szilveszteri ételt innen vittünk stb. Kiszolgalas és étel rendben volt. Tobb év után jöttünk haza látogatóba külföldről. Nosztalgia miatt betertunk egyenesen a repterről. Vesztunkre. Eskuvoi parádéra készültek a terem részben de a kert helységben tudtak asztalt adni.
Kiváló 2025. szeptember 13. 15:46gyerekekkel járt itt
Szuper hely, finom fagyik, sokadjára választjuk,mert jól ismerjük a környék összes fagyizóját, szerintünk és a gyerekek szerint is itt adják a legfinomabb fagyikat
Átlagos 2025. szeptember 13. 9:06a párjával járt itt
A sock dicsérõ értékelés után csalódás volt a szálloda, az ágyak kényelmetlenek, a fürdõszoba pici, az étkezésnél bõséges a választék de némelyik fogâs ktitikán aluli, pl. a vacsora elején elfogyott pörköltet zacskós fagyasztott rántott sajtal pótolták, és a kérdésünkre hogy mihez van a galuska azt válaszolták hogy a tejfölhöz és a reszelt sajthoz.
Gyenge 2025. szeptember 13. 9:01a párjával járt itt
Wellness részleg nagyon jó volt, kondi terem egy kicsit elavult, gépek nem müködtek rendesen. Tisztaság és a fürdő szoba elég rossz, törött mosdó és zuhanytálca. A falak koszos és tele szúnyoggal, szomszédot tisztán lehet hallani beszédet és horkolást is. Étterem koszos és zsúfolt, nem volt ülő hely a megadott időpontra.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt márNépszerű író - 36 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Átlagos 2025. szeptember 12. 22:07családjával járt itt
Évekig jártunk hozzájuk időnként kettesben, máskor kisebb és nagyobb társasággal. Mindig jól éreztük magunkat a különleges kiszolgálás, a lazaság, az óriási adagok miatt. Sokáig nem voltunk, most visszatértünk. Ha nem tettük volna, egy tanulsággal kevesebb lenne az életünkben.
Kiváló 2025. szeptember 12. 20:28barátokkal járt itt
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Máskor is fogunk jönni a Barátainkkal. Másnak is ajánlom. Az ételek teljesen frissen készültek. Megfelelő adagokat kaptunk. Udvarias, kedves kiszolgálás. A hamburger hatalmas nagy és teljesen friss alapanyagokból készült. Az ételek nagyon ízletesek és a tálalás étvágygerjesztő volt. Az árakat is megfelelőnek tartottuk.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 68 városban járt márFelfedező - 65 helyen első értékelő7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2608 feltöltött kép
Átlagos 2025. szeptember 12. 20:18családjával járt itt
Mire megírom az értékelést már lehet hogy be is zárt. Tiszaföldváron működik a Gólya Étterem és itt Cserkeszőlőben is nyitottak egy kisebb éttermet. Az elsők között léptem be az ajtón,gondoltam kipróbálom ezt a hozzánk nem messze lévő" kajáldát ". Nem vártam sokat a helytől ,mert nem nagy helységről beszélünk.
Gólya étterem, CserkeszőlőGólya étterem, CserkeszőlőGólya étterem, CserkeszőlőGólya étterem, CserkeszőlőGólya étterem, CserkeszőlőGólya étterem, CserkeszőlőGólya étterem, CserkeszőlőGólya étterem, CserkeszőlőGólya étterem, CserkeszőlőGólya étterem, CserkeszőlőGólya étterem, Cserkeszőlő
Még több kép (8 db) >>
2025. szeptember 12. 19:33a párjával járt itt
A szoba jó, a wellnesz kiváló,az ételek finomak néha lehetett volna melegebb. Egyedül az étkezéseknél volt egy kis hiba hogy sokszor nem tudtunk leülni reggelizni vagy vacsorázni a tömeg miatt,Valahogy másként kellene megoldani ,pedig 3 csoport van ,mi a 6órást választottuk de mindig tömeg volt ,a reggeliről nem is beszélve. Ettő függetlenül jól éreztük magunkat.
Kiváló 2025. szeptember 12. 16:55gyerekekkel járt itt
Még télen jártunk kirándulni a családdal. Főétkezés előtt
kaptunk ajándékba kacsamájat/ zsírt, friss kenyérrel lilahagymával, zseniális volt na meg a rendelt étel is.
Kiszolgálás is normális.
Kiváló 2025. szeptember 12. 16:33a párjával járt itt
Remek időnk volt és így tudtuk élvezni a kültéri medencét is ami nagyon jó volt.A vacsora a teraszon nagyon kellemes és finom volt,a személyzet kedves ,figyelmes és udvarias.Az épület varázslatos, igazán mesébe illő.Az erdő és a park elvarázsolt minket.Remélem hamarosan visszatértünk,köszönünk mindent.