Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2026. január 12. 9:53egyedül járt itt
A wellness lehetne hétvégén 24 óráig nyitva, főleg ha privátban foglaltuk (pl. pénteken mi még délig dolgoztunk, az utak a havazás miatt alig voltak járhatóak, jó, hogy terepjáróval mentünk). Így sietnünk kellett a vacsorával a foglalás miatt, és 10. 000 Ft - ért csak kb. 15 - 20 percünk maradt a privát jakuzzizásra.
Kiváló 2026. január 12. 8:50a párjával járt itt
2 éjszakát töltöttünk ezen a szálláshelyen a férjemmel január elején, remélve, hogy feltöltődhetünk. All inclusive ellátást kértünk, s meg kell mondjam, a reméltnél is jobban éreztük magunkat. A szálloda szolgáltatásaival, a személyzettel az ételekkel is maradéktalanul elégedettek voltunk. Biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk.
1916
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3216 helyen első értékelőNépszerű író - 319 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65259 feltöltött kép
2026. január 12. 0:42egyedül járt itt
Pár napja a Pizza Művek után lógó orral bementem a Hópihébe, és az édeskedves lánytól forraltbort kértem, hogy jobb kedve derítsen. Aztán sütimajszolás közben beismertem, hogy volt egy nem annyira jó tapasztalatom, hát így járok én a pizzériákkal. Miért nem mentem a Pizzibe? Miért, az jobb? Persze, itt van pár méterre.
Pizzi Móricz, BudapestPizzi Móricz, BudapestPizzi Móricz, BudapestPizzi Móricz, BudapestPizzi Móricz, BudapestPizzi Móricz, BudapestPizzi Móricz, BudapestPizzi Móricz, BudapestPizzi Móricz, BudapestPizzi Móricz, BudapestPizzi Móricz, BudapestPizzi Móricz, Budapest
Még több kép (9 db) >>
1916
Átlagos 2026. január 11. 22:15egyedül járt itt
Ideje volt beszagolnom ebbe a tésztabarlangba is, ha már. . . igen, ettem, de valójában nem volt ez felhőtlen boldogság. Mit is. . . hát volt ott egy lány, aki mindenféle fémeket furat az arcába, de ez semmit nem befolyásolt a hely minőségén. Különösebben nem volt boldog tőlem, hogy kérdezősködtem, hogy miféle pizzákat ehetnék itt, hát ki van írva, mit is beszéljünk erről.
Pizza Művek, BudapestPizza Művek, BudapestPizza Művek, BudapestPizza Művek, BudapestPizza Művek, BudapestPizza Művek, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 166 helyen első értékelőNépszerű író - 26 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4243 feltöltött kép
Átlagos 2026. január 11. 20:14a párjával járt itt
A Nemzeti Sírkert és azon belül a Nemzeti Sírhely fogalma nem könnyen értelmezhető, és a hétköznapi értelmezés nem is feltétlenül fedi a hivatalost. Maradjunk annál a jogilag is rendben lévő meghatározásnál, miszerint a nemzeti sírkert része lehet bármely magyarországi sírhely.
Nemzeti Sírhely, SzajolNemzeti Sírhely, SzajolNemzeti Sírhely, SzajolNemzeti Sírhely, SzajolNemzeti Sírhely, SzajolNemzeti Sírhely, SzajolNemzeti Sírhely, SzajolNemzeti Sírhely, Szajol
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2026. január 11. 19:14a párjával járt itt
A szálloda tökéletes pihenésre,kikapcsolodásra,ezért is hosszabbitottunk még egy éjszakát. Nagyon jo az elhelyezkedése. az ARBORETUM gyönyörű. Nyáron már voltunk itt,de télen is csodálatos a hófedte természet. A konyha kiváló,az ételek választékosak,az izek-valami csoda. A személyzet kedves,kifogástalan a vendégekhez való hozzáállásuk.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4049 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114745 feltöltött kép
2026. január 11. 17:53csoporttal járt itt
A Szépművészeti Múzeum alagsorában lévő bisztró-kávézóba minden alkalommal be szoktam térni, ha a múzeumban járok. Itt az alagsori szinten van a ruhatár, valamint a mosdók is, úgyhogy a látogatók mindenképpen le kell, hogy jöjjenek ide is. Ezúttal William Blake és a kínai Agyagkatonák kiállítását néztük meg, majd utána az irodalmi estre is bementünk.
Fine Art Bistro, BudapestFine Art Bistro, BudapestFine Art Bistro, BudapestFine Art Bistro, BudapestFine Art Bistro, Budapest
Még több kép (2 db) >>
2026. január 11. 17:30kollégákkal járt itt
Újonnan nyitott hely, 2025. december közepén nyitott meg ez a halas bisztró a Mester utcában. Ennek ellenére az ismert ételfutárral már kötöttek szerződést a kiszállításra. A rövid étlapon halételek szerepelnek, fish&chips (4900 Ft), halpogácsa (2800 Ft), tintahal karika (2000 Ft), halrudak (2000 Ft), balatoni hekk (2990 Ft).
Fishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, Budapest
Még több kép (8 db) >>
2026. január 11. 17:16egyedül járt itt
A Time Out Market-en belül a bal oldalon a jobb szélő egység a Bigfish. Fő éttermük az Andrássy úton működik jópár éve, akkoriban az egyik legjobb tengeri halas étteremként tartották őket számon, eltelt már néhány év, mióta utoljára ettem náluk, de akkor meggyőző volt. S drága is.
Bigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 280 városban járt márFelfedező - 355 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2966 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. január 11. 16:07a párjával járt itt
Most a Neoton Finálén voltunk. Mi időben érkeztünk így hamar bejutottunk. Mosdó, ruhatár, büfé-mindenhol gyorsan végeztünk. Ez az épület mindig érdekes nemcsak a méretei miatt hanem a kialakítás, elrendezés és formavilága is megkapó így örömmel sétálgattunk. Aggódva néztük az ablakból a parkolásra váró autókat. D.
MVM Dome, BudapestMVM Dome, BudapestMVM Dome, BudapestMVM Dome, BudapestMVM Dome, BudapestMVM Dome, BudapestMVM Dome, BudapestMVM Dome, BudapestMVM Dome, BudapestMVM Dome, BudapestMVM Dome, BudapestMVM Dome, BudapestMVM Dome, Budapest
Még több kép (10 db) >>