Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2927 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35205 feltöltött kép
2026. január 4. 19:12egyedül járt itt

Az Édes álom cukrászdában a sütik szemre 3,5 pontosak. Kértem egy mákos rétest csomagolva, amit egy nappal később ettem meg, épp ezt a szintet ütötte, tovább három darab sajtos hasét, ami kifejezetten jó volt, friss, élvezetes, egyértelművé teszi a 4 pontot. A kiszolgálás szintén négy pont, a beltér átlagos, semmi extra.
Édes Álom Cukrászda, KiskunlacházaÉdes Álom Cukrászda, KiskunlacházaÉdes Álom Cukrászda, KiskunlacházaÉdes Álom Cukrászda, KiskunlacházaÉdes Álom Cukrászda, KiskunlacházaÉdes Álom Cukrászda, KiskunlacházaÉdes Álom Cukrászda, KiskunlacházaÉdes Álom Cukrászda, Kiskunlacháza
2026. január 4. 19:00egyedül járt itt
A Seltron büfé söröző valójában kocsma, ételnek nincs nyoma. Csapon Dreher, Arany Ászok és Dreher meggy. Korsó 800, 700, 900 forint. A kisüveges Gösser citrom 610 forintba kerül. Ezt kértem. Kedélyesek törzsvendégek, akik barátságosan fogadják a betévedő idegent. Szombat délben alig kaptam asztalt. Megadom nekik a 4 pontot.
Seltron Büfé Söröző, KiskunlacházaSeltron Büfé Söröző, KiskunlacházaSeltron Büfé Söröző, KiskunlacházaSeltron Büfé Söröző, KiskunlacházaSeltron Büfé Söröző, KiskunlacházaSeltron Büfé Söröző, KiskunlacházaSeltron Büfé Söröző, KiskunlacházaSeltron Büfé Söröző, Kiskunlacháza
Gyenge 2026. január 4. 18:54egyedül járt itt
A Pizza gyros egy jellegtelen belterű gyrosozó, ahol a gyros-hús szemre nem megnyerő, ízre átlagos, a kiszolgálás pedig nem kedves. Elköszönésemre nem hallottam semmiféle választ, pedig kellő hangerővel szoktam köszönni. 1750 forintot fizettem, ez nem igazán jó ár/érték arány. Nem ajánlom ezt a helyet.
Pizza & Gyros, KiskunlacházaPizza & Gyros, KiskunlacházaPizza & Gyros, KiskunlacházaPizza & Gyros, KiskunlacházaPizza & Gyros, Kiskunlacháza
Még több kép (2 db) >>
Átlagos 2026. január 4. 18:49egyedül járt itt

A Kabasi pékségbe ismét betértem a minap, nem úgy tűnt, hogy bármi változott volna legutóbbi látogatásom óta. Egy szezámos virslis kiflit kértem, ami 550 forintba került. Még langyos volt, így nem bizonyult élvezhetetlennek. A kiszolgálás gyors, rutinos, személytelen. Átlagos albán pékség ez, 3 pont.
Kabasi Pékség, KiskunlacházaKabasi Pékség, KiskunlacházaKabasi Pékség, KiskunlacházaKabasi Pékség, KiskunlacházaKabasi Pékség, KiskunlacházaKabasi Pékség, KiskunlacházaKabasi Pékség, KiskunlacházaKabasi Pékség, Kiskunlacháza
Kiváló 2026. január 4. 18:47a párjával járt itt
Megérkezéskor Imre fogadott,a megszokott kedvességgel! A szobánk nagyon kényelmes,tiszta és nagyon finom illatú volt! Kipakolás után elmentünk ebédelni,ahol a személyzet mosolyogva,kedvesen fogadott! Ahogy leültünk azonnal jöttek és felvették az ital rendelést! Már többször voltunk itt, le a kalappal a személyzet előtt,itt tényleg a vendég az első!
Hotel Aphrodite, ZalakarosHotel Aphrodite, ZalakarosHotel Aphrodite, Zalakaros
Átlagos 2026. január 4. 18:43egyedül járt itt
Kiskunlacháza igazi kocsmás városka, ahol a kocsmákban szokás mindenkinek kezet nyújtani, akkor is, ha idegen. A Műhely névre hallgató egység volt az első a sorban, kértem egy kisüveges Pilsner Urquellt elvitelre és kettő deci szódát helyben. Az italválaszték gyengécske, de a kiszolgálás kedves udvarias.
Műhely kocsma, KiskunlacházaMűhely kocsma, KiskunlacházaMűhely kocsma, KiskunlacházaMűhely kocsma, Kiskunlacháza
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2026. január 4. 17:55családjával járt itt
Ma , 2026 január 4 én jártam a Koronakert étteremben és nagyon nagyra értékelem hogy mindenki kedves udvarias az ételek finomak a hely nagyon nyugalmas szép halk zene udvarias pincér igazi kikapcsolódás és élmény köszönöm B. Zsuzsi és családja boldog új évet mindenkinek javaslom mindenki próbálja ki !
2026. január 4. 16:44barátokkal járt itt
A személyzet nagyon udvarias és segítőkész volt. Az ételek minősége és változatossága a várakozásnak megfelelően jó volt. Egy megjegyzés lenne: több igény is lett volna a masszázs szolgáltatásra, de sajnos éppen szabadságon volt. Szerintünk pontosan ilyen telt ház esetében ez a szolgáltatás nagyon is szükséges.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 31 városban járt már4 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 392 feltöltött kép
Kiváló 2026. január 4. 16:32a párjával járt itt
Előre foglaltunk az étterembe. 12-re érkeztünk. Annyi féle finomság volt, hogy nem tudtunk mindent megkóstolni. Levesek, sültek, tengeri herkentyűk, tésztafélék, sütemények, grill ételek erre várni kellett, mert sokan választottak grillezett ételeket. A hangulatról életének gondoskodott. Jól laktunk és remekül éreztük magunkat.
Pekáry Kastély Étterem, Pécel
1913
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3215 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65202 feltöltött kép
Átlagos 2026. január 4. 15:41a párjával járt itt
Pár napja betértünk ide, nekem nem rémlett, hogy lettem volna itt korábban, a durva, kirívó élmény viszont az a kellemetlen fogadtatás. Egy szál személyzet, egy nő volt a pultban, és olyan barátságtalan, vendégundorban szenvedő gesztusokat, hangsúlyokat produkált, hogy azonnal rosszabb íze lett mindennek, ami itt kapható.
Café Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, Budapest
Még több kép (13 db) >>