Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1903
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3210 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65071 feltöltött kép
2025. december 20. 22:08egyedül járt itt
Gondoltam, egyszer ki kell már törni ebből az állandó bezártságból, lézerrel levágtam a bokámról az elektromos nyomkövetőt, és kimenekültem Budapestről pár napja. . . hosszú inalásom egészen Nagykovácsiig tartott, itt megnéztem a nézni valókat, aztán benéztem az ittjartamba, hogy hol fogok én itt ebédelni. . .
Nagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, Nagykovácsi
Még több kép (7 db) >>
Kiváló 2025. december 20. 18:03a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben. A személyzet végtelenül kedves és udvarias volt. A szoba kényelmes, és nagyon tiszta volt. Az étkezés a legkényesebb igényeknek is megfelelt. Változatos finom ételek, finom sütik, gyümölcs. Mindenféle" mentes" ételek elérhetőek voltak. Baráti körben ajánlani fogom a Park Hotelt. Abban a reményben, h hamarosan mi is ,visszatérünk!
2025. december 20. 13:29a párjával járt itt
Az ár érték miatt választódott részünkről e hotel Celldömölkön. Még nem jártunk itt. Részünkről fontos volt a gyógyvíz eshetőség ill. a 25m-es medencében az úszás lehetősége. Az említettek miatt feleségemmel szuperül éreztük magunkat. A BP-ről való távolság sem riaszt vissza a következő vissza menetelhez. Ehhez kell a kedvezményes ár is.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4003 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113697 feltöltött kép
Kiváló 2025. december 20. 12:22barátokkal járt itt
Az Artizán Pékség óbudai egysége jelentősen kibővült pár hónapja. Ennek köszönhetően van kényelmes, minden igényt kielégítő helyben kávézási, étkezési lehetőség, valamint a hátsó traktusban az üveg mögött látványpékség jelleggel működik maga a pékműhely. Az elmúlt hetekben kétszer is jártunk itt, mindkétszer kedves, hibátlan, dicséretes kiszolgálást kaptunk.
Artizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, BudapestArtizán Pékség - Óbuda, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Átlagos 2025. december 20. 12:08egyedül járt itt
A Csepeli Piac hátsó traktusában, a hosszú folyosón jobbkézre található kifőzde. Mivel helyben asztalokkal, ülőhellyel nem rendelkeznek, így elviteles ételbeszerzési helyként kategorizálható. A pultnál kell rendelni és fizetni, lehet bankkártyával is. Az ételek egy részének ára nem volt kiírva.
Fúzió - Csepeli Piac, BudapestFúzió - Csepeli Piac, BudapestFúzió - Csepeli Piac, Budapest
2025. december 20. 11:55 járt itt
A hírneves, évek óta népszerű lángosos a Csepeli Piacon. Nyitvatartása megegyezik a piacéval. A főbejárattól egyből balkézre találjuk a kis pavilont. Könnyen megtalálható, beazonosítható az előtte álló sorról, ez szombaton folyamatos jelenség.
Lángos - Csepeli Piac, BudapestLángos - Csepeli Piac, BudapestLángos - Csepeli Piac, BudapestLángos - Csepeli Piac, BudapestLángos - Csepeli Piac, BudapestLángos - Csepeli Piac, BudapestLángos - Csepeli Piac, BudapestLángos - Csepeli Piac, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Szörnyű 2025. december 20. 9:18gyerekekkel járt itt
Családdal mentem kilotyent egy picit a leves amiert elnézést kértem és fel is töröltem hát amit kaptunk érte borzasztó konkrétan a gyerek sirva ült le az asztalhoz . Az étel ehetetlen sós! Senkinek nem ajanlom!
Szörnyű 2025. december 19. 23:53a párjával járt itt
A meghirdetett képek nem fedik a valóságot. Szakadt függöny,koszos padlószőnyeg,szellőzés nélküli fürdőszoba. A szoba világítása egyenlő a semmivel. Csak pár csatorna fogható,ebből egy sem film csatorna. A konyhai szagok teljesen feljöttek a szobába. Ráadásul az étkezéskor a felszolgált hal romlott volt.
2025. december 19. 23:23egyedül járt itt
Erre volt dolgom, nem is ebédeltem még, hát valamit csak illene, a Vudízhoz meg emeletet kell mászni. . . megéri? Meg hát. . . Megint úgy voltam itt, ebben a békebeli retróban, hogy fogytán voltak már az etetőkben az anyagok, hát a maradékból kellett választani.
Vudíz Étterem, BudapestVudíz Étterem, Budapest
Kihagyhatatlan 2025. december 19. 21:04egyedül járt itt
Feked egy meseszép hely, igazi látványosság a falu, lehet ezt távolabbról is szemlélni, meg közelebbről, belülről is. Egy északmagyarországi házaspár érkezett kb. velem egyidőben a faluba, azt hittem, érdekli őket a népi érték, ezért, amikor kinyitották nekem a tájházat, utánuk rontottam autóval, hogy hé, emberek, most van nyitva a tájház, nem kíváncsiak rá?
Tájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, FekedTájház, Feked
Még több kép (38 db) >>