Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3780 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 107200 feltöltött kép
Átlagos 2025. április 26. 7:58gyerekekkel járt itt
Egyszerű küllemű kisvendéglő a Kocsi úton, a Környei út főútvonal kereszteződésben. Ingyenes parkolási lehetőség a bejárat előtt. A teraszon idősebb helyi arcok, törzsvendégek söröztek, fröccsöztek a tavaszi napsütésben, a benti részben egy vendég, szintén törzsvendég ebédelt, ő hívta elő a pincért a hátsó konyhai részlegből.
Kisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, TataKisföldes Étterem, Tata
Még több kép (14 db) >>
Kiváló 2025. április 26. 7:52egyedül járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat.
3 éjszakát töltöttünk ott.
Családi szobában,kényelmesen elfértünk.
Ételek és a kiszolgálás jó volt.
Wellness is jó volt . Meleg volt a víz.
Kedves személyzet.
Fiamnak az Xboox szoba és a csocsó tetszett a legjobban.
Szivesen vissza mennénk.
Ajánlom mindenkinek. 😊❤️🥰
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 39 városban járt márNépszerű író - 25 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Átlagos 2025. április 25. 21:47a párjával járt itt
A Sramli étterem egy sváb nemzetiségi ételeket is kínáló étterem Soroksáron. Néhány évtizeddel ezelőtt, többször is jártam már ezen a helyen - melyekről szép emlékeket ápolok - és most jött el az ideje egy újabb látogatásnak. Az elég széles választékban megtalálhatók a sváb nemzetiségi ételek mellet a magyaros konyha elemei is.
Kihagyhatatlan 2025. április 25. 18:06gyerekekkel járt itt
Nagyon szépen megtervezett szobák amelyek itt találhatóak a kihívások is van ami könnyebb van amelyik szoba nehezebb mi már mindet kijátszottuk és várjuk a következőt bízunk benne ,hogy hamarosan újra jöhetünk.
De addig játszunk a kvizben és ledben :)
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 48 városban járt márFelfedező - 121 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 202 feltöltött kép
Átlagos 2025. április 25. 15:43a párjával járt itt
Fagyizni volt kedvünk egy áprilisi napon, így elsétáltunk a Violettába. Sokféle fagyi volt, 630 Ft egy gombóc. A fagyik többsége a tégelyben negyedéig, vagy még annyira sem volt tele, biztos nem ma készült fagyik. Amit választottam, nem volt átütő, inkább átlagos. Elvitelre kértünk franciakrémest.
Átlagos 2025. április 25. 14:58gyerekekkel járt itt
A paradicsomlevesben nem volt semmi tészta, rizs, csak folyadékot kaptam. Legközelebb tegyetek bele betűtésztát, hogy ne csak paradicsomlevet igyak.
2025. április 25. 9:57a párjával járt itt
A Wenes részleget nem használtuk, mert a csomag tartalmazott 2 belépőt a Gyógyfürdőbe.
Béreltünk kerékpárokat is, melyek minőségével, s árával abszolút elégedettek voltunk.
Biztosan visszatértünk ősszel, ha hasonló árkategóriában és szolgáltatási kapunk árajánlatot.
Köszönjük Szállásvadász, köszönjük Thermal Panzió, köszönjük Igal!

Kovácsné Babos Zsuzsanna és Kovács István
Átlagos 2025. április 25. 9:27a párjával járt itt
A szoba tisztasága és a reggeli kiváló. A tetőtéri szoba déli oldalra nézett, ami nappal nagyon belemegedett. A klíma nem működött, emiatt a szoba hőmérséklete 28 Cfok -ra melegedett. A falak nagyon vékonyak, minden környező zaj áthallatszik. A láncra kötött ruhakefe megdöbbentett! A vacsora egy iskolai menza szinten van.
Gyenge 2025. április 25. 8:44a párjával járt itt
Olyan szűk szobát kaptunk, ami egy személyre is kicsi lett volna. Ez a körülmény teljesen tönkretette a pihenésünket, megmozdulni sem lehetett a szobában pedig télen az emberek a szobát is jobban szeretnék használni.
Többször voltunk már a szállodában, korábban jó tapasztalatokkal főként a kiváló helyben igénybe
vehető gyógyvíz hatására.
2025. április 25. 8:39gyerekekkel járt itt
Nagyon szép helyen van a hotel, kedves a személyzet. A wellnes részt a képek alapján komolyabbnak képzeltem, de nem volt probléma mert a napunkat strandon töltöttük nem kivántuk a vizet már estére. Ami hiányzott az étkezésnél a gyümölcs. Még amit nagyon szerettünk, a cicát az udvaron🤗Nagyon kellemes pihenés volt köszönjük! 😊