Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. október 21. 14:06csoporttal járt itt
Barátokkal 8 fő , 3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat, Kaja nagyon finom és izletes volt. Szobák már nem annyira, mi szobánkban a szék már elégé megviselt volt , másik szobában a matrac rövidebb volt mint az ágy, Mivel a szobában keveset tartózkodtunk, sokat kirándultunk és wellnesseltünk, Nagyon kellemesen eltöltöttük ezt a pár napot.
Kiváló 2025. október 21. 10:40a párjával járt itt
Ajánlom mindenkinek!
Nagyon finomak az ételek, a kiszolgálás tökéletes.
Ha erre jársz nézz mindenképpen!
A sportereklyék megadják a hely hangulatát, kiváló elrendezés.
Barátságos környezet. Árérték-arányban Pakson a legjobb!
És a legfontosabb: állatbaráthely
Az étlapon az amerikai ételek a kedvenceim.
Kiváló 2025. október 21. 7:56a párjával járt itt
Összeségében megvoltunk elégedve a CE Plázával. A személyzet kedves és segítőkész a kiskutyánknak minden reggel és este megmelegítette a pet chéf-es kaját a recepción. A szoba kimondottan kutyabarát volt, egyből füves területre tudtunk kimenni vele. A wellness részlegnél a kinti jakuzzik voltak a kedvenceink. Az ételek finomak voltak, elegendő mennyiség és választék volt.
2025. október 20. 22:36barátokkal járt itt
Mindennel elégedett voltam, két dolgot kivéve:
1: az ágy (vagy a matrac) nem volt vízszintben, határozottan lejtett az ablak felé, ami zavaró volt
2: a vacsoránál kínált (svédasztal)ételek terén nem volt nagy választék, de ami volt, az határozottan finom volt. Sajnos a második napon délután beesett egy csoport, minket pedig a recepciós hölgy a 19 órai turnusba sorolt.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1012 városban járt márFelfedező - 3152 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63604 feltöltött kép
2025. október 20. 21:47barátokkal járt itt
A Kékfestő múzeumban mulattuk az időt négyen-öten Pápán, és ott merült fel a kérdés, hogy hol is ennénk a városban. Ketten is a Gólyafészket ajánlották. Nincs is messze, nosza, menjünk! Kívülről semmi különös a ház, egy átlagétterem is lehetne, de nem az, határozottan jobb annál.
Gólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, PápaGólyafészek Vendéglő, Pápa
Még több kép (16 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 99 városban járt márFelfedező - 152 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3819 feltöltött kép
Érdekes 2025. október 20. 21:11a párjával járt itt
A Fő terek, nevezzék azokat akár másként is, mindenütt a turisták kiindulópontjai a település felfedezéséhez. Szentendrén pedig ez különösen így van, hiszen ebbe a különös, háromszög alakú és nem is kifejezetten nagy térségbe fut be minden fontosabb utca, így bármerre is tekereg az idegen, előbb-utóbb ide jut vissza, és innen folytatja a bolyongást.
Szentendre fő tere, SzentendreSzentendre fő tere, SzentendreSzentendre fő tere, SzentendreSzentendre fő tere, SzentendreSzentendre fő tere, SzentendreSzentendre fő tere, SzentendreSzentendre fő tere, SzentendreSzentendre fő tere, SzentendreSzentendre fő tere, SzentendreSzentendre fő tere, Szentendre
Még több kép (7 db) >>
Átlagos 2025. október 20. 20:49gyerekekkel járt itt
Minimális felújítási munkák elvégzésére kerültek ugyanakkor a folyosói falakon kitépett tiplik helyei tátonganak, a régi képek elállnak a faltól. Vannak olyan falak amiket nem festettek le saroktól sarokig, csak ameddig felért a szakember, ez elég érdekes. A szoba is elég minimál a legszorosabb értelemben, egy darab kép sincs a falon.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márFelfedező - 139 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 233 feltöltött kép
Kiváló 2025. október 20. 20:28a párjával járt itt
Olaszos étterem Pécs belvárosában. Bár az étlap tekintélyes, mi a pizzát választottuk. Fatüzelésű kemencében sütött, nápolyi, vékony tésztás pizzájuk van, a vendégek előtt nyújtják, készítik, sütik a pizzát, amihez hasonlót csak a jobb olasz pizzériákban ettem. Egy margherita pizza 3. 890 Ft, csapolt sörük stílszerűen Birra Moretti.
Elefántos Étterem & Pizzéria, PécsElefántos Étterem & Pizzéria, Pécs
Kihagyhatatlan 2025. október 20. 20:08a párjával járt itt
197 méter magas az épület, a liftet kezelő kedves fiatal lány ezt is elmondta az alatt a 45 másodperc alatt, míg a lift felért közel 80 m magasra. Ezzel Magyarország legmagasabb épülete. A Mecsek 535 m magas Misina csúcsán áll. A kilátó rész nyitott. Sajnos, itt nincs útmutató, merre mit látunk.
Pécsi TV-Torony Kilátó, PécsPécsi TV-Torony Kilátó, PécsPécsi TV-Torony Kilátó, Pécs
2025. október 20. 19:56a párjával járt itt
Őszi koraesti sétánkon a Király utcában, a színház mellett találtuk ezt a cukrászdát.
Este 9-ig van nyitva. Többféle sütemény és fagyi volt.
Velencei álom fantázianevű fagylaltot választottam.
Tisztes adagot kaptam, 600 Ft egy gombóc.
A kiszolgálás is udvarias volt.