Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2026. január 4. 6:38barátokkal járt itt
Apró dolgok ,amik nem befolyásolták a megelégedetségemet,csak külső szemmel nézve még élhetőbbé teszik a szobákat ! : -FŰrdőszoba / hasonlóan,mint a bejárati ajtón . . Ruhaakasztó
. . . ajtó rettenetesen nyikorog
-Étkezés / -a tárkonyos cs.
Szörnyű 2026. január 3. 21:49barátokkal járt itt
Paradicsomszoszt a boltba kell venni hozza?
Az "O L A S Z" "minoseg"
...................................................................
La Piccola Napoli Pizzéria, Budapest
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4037 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114513 feltöltött kép
Kiváló 2026. január 3. 21:41 járt itt
DEndre minden részletre kiterjedő értékelése kedvet adott, hogy én is megnézzem ezt az Újlipótvárosban lévő olasz stílusú bárt. Helyileg egy kis alapterületű, galériás saroképületben kaptak helyet, szomszédságukban férfi fodrászat, tágabb környezetükben pedig számos mindenféle vendéglátó egység működik.
Flat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Kiváló 2026. január 3. 20:59gyerekekkel járt itt
Fiam nagy steak-rajongó, én sem vetem meg, így idén a téli szünetben megleptük magunkat egy kis steak kóstolóval. Azért esett ezúttal a választásunk a Pampas Steakházra a Vámház körúton, mivel itt még én sem jártam korábban, bár egy több éve azonos profillal működő jó nevű étteremről van szó (amely nem összetévesztendő a szintén steak-fókuszú La Pampa étteremmmel a Bajcsy-n!
Pampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, Budapest
Még több kép (26 db) >>
Kiváló 2026. január 3. 20:29a párjával járt itt
A párommal szilveszterre két éjszakára szálltunk meg, ár-érték arány alapján választottuk a wellness hotelek közül. Majdnem minden tekintetben kiváló tapasztalatunk volt a szállással, a negatívumok csak azok voltak, hogy az ottlétünk alatt nem tudtak ideiglenes hiány miatt papucsot illetve borotvát szolgáltatni, illetve a reggelinél a zsemlék között voltak már elég szárazok, a gyümölcslevek alacsony százalékosak voltak, illetve a rántottában egy nagyon kevés tojáshéjat is elropogtattam.
Gyenge 2026. január 3. 20:27barátokkal járt itt
Szülinapot szerveztem ide. A helyen nagyon hideg volt. A pincér nem beszélt magyarul. Szörnyű kiszolgálás, rengeteget vártunk az ételre, ami végül hideg volt, és nem is egyszerre ért ki. Úgy kellett szólni h kapjunk tányért kést stb a tortához. Minősíthetetlen volt az egész, nagyon nagy csalódás, pedig vártam, hogy ott legyünk- de soha többet.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 51 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 111 feltöltött kép
Kiváló 2026. január 3. 18:40gyerekekkel járt itt
A vár előtti gyönyörű utcában található. Hátul van egy télen fedett terasz, nagyon hangulatos. Sokféle pizza van, egészséges saláták és gyümölcslevek, jó kávé. Sok gyönyörű részlete van az étteremnek. Az árak jók. Van nutellás pizza is.
Pizza Dellarosso, BudapestPizza Dellarosso, Budapest
Kiváló 2026. január 3. 18:30gyerekekkel járt itt
A szilvesztert és néhány napot töltöttünk a hotelben. A hotel állatbarát, emiatt is választottuk. A felszereltség, a kényelem, a tisztaság mind kiváló, az egyetlen negatívum az étkezés. Mi minden nap szerettünk volna vacsorázni, amire úgy lett volna lehetőség, hogy kétféle menüből választhat a vendég, ezt aznap 16 óráig lehet jelezni, konkrét időpontra lehet kérni az ételt.
Kiváló 2026. január 3. 18:05barátokkal járt itt
A Golden Ball Club az egyik kedvenc hotelem lett. Az ételek bőségesek,és finomak voltak. A recepciós és az éttermi személyzet kedves, udvarias,és segítőkészek voltak. A szobánk tiszta és rendezett volt. A wellness részleg kiválló ,szintén tiszta ,és élvezhető volt. Köszönjük a szálloda összes dolgozójának hogy eltölthettünk 2 csodálatos napot!
2026. január 3. 17:57a párjával járt itt
Nagyon szép a környék, rengeteg érdekes-értékes látnivaló van a közelben. Különleges a szállórészeket összekötő alagútrendszer. Kellemes kikapcsolódást nyújt a szép parkja a hotelnek, bár egyes részek már kissé elhanyagolt benyomást keltenek.