Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

4 értékelés
3 városban járt
2 hasznos szavazat
2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 11:47
Nagyon szép környezetben, programokkal gazdagítva tölthettük el az év utolsó napjait. A programszervezés körül volt némi anomália, de ezen nem rágódtunk sokat. A szilveszter igazi mulatsággal telt, elrepült az óév utolsó éjjele. Mindent megkaptunk amit ígértek. Jó érzéssel és kellemes emlékekkel távoztunk.

5 értékelés
4 értékelés
7 városban járt
3 hasznos szavazat
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 10:59
Többször jártunk itt, mert a halászlé és a hal ételek vonzottak. Volt , hogy egy fáradt nap után tértünk be és bizony zárás előtt egy órával érkeztünk. nagyon éreztették , hogy fogyasszunk gyorsan és távozzunk. A pincérek nagyon unott arccal szinte teherként viselik a vendéget. Adtunk még egy esélyt "talán rossz napjuk volt", és máskor is betértünk , de sajnos ugyanezt tapasztaltuk.

1 értékelés
2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: tegnap, 8:33
A méreteiről híres képviselő fánk miatt vittem ide a barátaimat Bp-ről . A bent lévő tulaj illetve az édesanyja feltűnő aroganciával szolgált ki minket , a téves felszolgálás után még ők oktattak minket ki . Meleg tejet kértünk a kávéhoz , hideg lett belőle , a felszolgálás modora flegma . Ha személyzet csere volna ,rendben lenne minden .

2 értékelés
1 értékelés
2 városban járt
5 feltöltött fotó
2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 7:29
Családommal és barátainkkal tértünk be ide, mivel a kastélylátogatás során nagyon megéheztünk, a gyerekek kifáradtak. A kiszolgálás kedves és gyors volt. Nagyon ízletes volt a vacsora. Olyan finom kacsasültet azóta sem ettünk. Elérhető árakon, élőzene mellett kellemesen töltöttük az estét.

7 értékelés
2 városban járt
3 hasznos szavazat
11 feltöltött fotó
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 14. 16:19
Szeretetem Győr kedves hangulatú városát, a kedves embereket s szeretek itt színházba járni. A szállodára is így találtam rá, mivel közel van a színházhoz (sajnos most kiköltözik hallomásom szerint a színház, felújítás miatt). Nagyon jó helyen van a szálloda, én a szökőkútra néző szobákat részesítem előnyben. A szökőkút látványa működése közben csodás, a közeli zöld látványával.

7 értékelés
2 városban járt
3 hasznos szavazat
11 feltöltött fotó
2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 14. 15:31 - 2 látogató hasznosnak vélte
Szeretem ezt a várost, s ezért, ha tehetem indulok Szegedre. Minden alkalommal igyekszem újabb érdekességgel, látnivalóval bővíteni ismereteim. . . . Nemrég fedeztem fel Szegeden az Új zsinagógát, nem tudtam létéről, a Net-en találtam rá. Tudomásom szerint 2017-ben újították fel, s ez előtt nem volt látogatható. Belépve teljesen megfogott a látvány.

1 értékelés
1 értékelés
1 városban járt
2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 14. 9:27
Hat fős társasággal vettem részt egy vacsorán. Az étterem elhelyezkedése, a belső berendezése egyaránt lenyűgöző. Mindannyian kifogástalan, kitűnő ételeket kaptunk. Az italválaszték kiváló. A felszolgálók udvariasak, értenek a szakmájukhoz. Ha valaki jól akarja érezni magát szép környezetben és a gasztronómiai élmény fontos számára, keresse fel a Ködmön Csárdát Egerben, a Szépasszony völgyben!

1 értékelés
4 értékelés
3 városban járt
7 hasznos szavazat
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 14. 6:01
Feltűnő volt, hogy az étteremben nagyon sok kínai vendég volt, ezért gondoltunk arra, hogy ez nem egy rossz hely. És valóban nem csalódtunk. A kiszolgálás nagyon gyors volt és segítőkész, és minden ami rendeltünk, kifogástalan volt. Az íz világa fényévekkel távol van a mezei kínai büféktől. Az adagok lehetnének egy picit nagyobbak.

123 értékelés
2725 értékelés
182 városban járt
1908 hasznos szavazat
48146 feltöltött fotó
2018. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. január 14. 0:07
Régi vágású, tradicionális magyaros étterem a 6. kerületben, pár percnyi sétára az Andrássy úttól. A boltíves pincehelyiséget a 70-es-80-as évek retró stílusában rendezték be. Sok asztalt tömörítettek be a kissé szerencsétlen kialakítású - szinteltolásos - belső térbe, így a szomszédos asztaltársaságok akarva-akaratlanul is belehallanak még a halk beszélgetésekbe is.

123 értékelés
2725 értékelés
182 városban járt
1908 hasznos szavazat
48146 feltöltött fotó
2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 13. 23:48
Családi vállalkozásban üzemeltetett, kisbolttal egyben működtetett pékség Pesterzsébet Duna-menti részén, az új építésű Mediterrán lakópark tömbjei között. Akadálymentesített megközelíthetőség, ami a környékbeli nagyszámú kisbabás, babakocsis szülőnek lehet kedvező. A választék annyira nem nyűgözött le, inkább alapvető kenyérfélék, sósakban erősebb volt a kínálat, mint édes péksütikben.
32 oldalon / 320 találat


Keress bennünket a Google+-on!