Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

4 értékelés
3 városban járt
1 hasznos szavazat
2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 19. 15:59
Kedvesek és nagyon barátságosak a vendéglátók! Nagyon tetszett a gyerekeknek, mind a hely, mind az Aquapalota és a játszóterek szerte a városban. A belső udvaron pedig hintaágy, kis zöld terület ami még szebbé varázsolja az egész helyet. Fedett terasz, ami az esőben nagyon jól jött nem áztunk meg. A közelsége a fürdőhöz pedig csak még vonzóbbá teszi a helyet.

1 értékelés
9 értékelés
7 városban járt
15 hasznos szavazat
2019. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 19. 15:28
A pincér, akinél külön-külön bemondtuk a fogyasztásunkat, az előttem fizető asztaltársam limonádéját nekem blokkolta. A blokkot összegyűrte, külön kérésre mutatta csak meg, mert sokalltam az összeget. Ekkor derült ki, hogy "nekem lett felütve" a limonádé, szó szerint így. Mintha nem ő csinálta volna.

3 értékelés
9 értékelés
8 városban járt
2 hasznos szavazat
34 feltöltött fotó
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 19. 15:11
Egy 50 fős társasággal voltunk itt barátom és feleségének 50. házassági évfordulójára rendezett vacsorán. Az eseményt tovább fémjelezte, hogy a pár lányának férjével 25. házassági évfordulóját is itt ünnepeltük. Minden nagyon hangulatos volt. A vendéglő a tó fölött igazi főnyeremény. A pincérek nagyon előzékenyek voltak.

1 értékelés
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 19. 12:44
Idén ismét a Silvanus hotel mellett döntöttünk és már tudjuk hogy jövőre is oda fogunk menni nyaralni :) Köszönet a nagyszerű személyzetnek (T. Gábor recepciós) és külön köszönet a drink bar dolgozóinak: Hajnalka,N. Dóra :) ,Matyi Üdv.

1 értékelés
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 19. 11:57
Egyszerű, kerthelységes, büfé árnyas fák alatt. A komp feljárónál található ez a büfé. Szombat reggelente a fasírt isteni. Kitűnő reggeliző hely is. Mindig friss és kiváló az étel. A sör mindig hideg, a kenyér pedig friss és puha. Olcsó, kedves kiszolgálás. Szuper hely Horányban. Sokszor jártunk már itt. Sajnos télen zárva van tavasszal szokott kinyitni.

1 értékelés
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 19. 10:31
Első alkalommal látogattunk a szállodába. Érkezéskor felemás érzéseink voltak. A másodikon, a tetőtérben kaptunk tiszta, légkondicionált szobát, az utóbbinak nagy hasznát vettük. Sajnos a felvonó az építéskor elmaradt, így a négy fős család "felcuccolása" a - kicsit keskenyebbre sikerült - lépcsőn "jó edzés". . . A csomagok mozgatásánál egy "hordár kiskocsi" sokat segíthetne.

7 értékelés
6 városban járt
3 hasznos szavazat
6 feltöltött fotó
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 19. 10:31
Idén ugyan sajnos csak egy hétvégére,de csak elmentünk Lentibe. Aki csendre, nyugalomra vágyik annak nagyon ajánlom A szállás tiszta, kényelmes, kulturált. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész. A reggeli és a vacsora változatos,finom. A standon tisztaság van,nincs tömegnyomor. Az igaz hogy a régi tipusu TV van a szobákba, de szerintem általában egy fürdő helyen nem TV.

2 értékelés
1 városban járt
1 hasznos szavazat
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 19. 10:28
Csodálatos 5 napot töltöttünk itt a párommal március elején. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Kedves, udvarias személyzet,finom ételek,gyönyörű környezet. Végre egy szálloda, ahol a wellness részleg a szálloda méretéhez van igazítva. Külön örömünkre szolgált, hogy az élménymedencében igény szerint indították a különböző elemeket, így mindenhez hozzáfértünk.

5 értékelés
30 értékelés
16 városban járt
8 hasznos szavazat
33 feltöltött fotó
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 19. 10:26
Régen jártunk már a pizzériában, de nem volt időnk elmenni most. Viszont egy finom pizzára vágytunk. Gondoltam rendeljünk. Online lehet regisztrálni és rendelni. Gyorsan kihozták hétköznap és hétvégén is. Finom volt,meleg és nem spórolták le róla a feltétet. Udvariasak voltak a futárok is. Maximálisan meg voltunk elégedve, máskor is biztosan tőlük rendelünk.

5 értékelés
4 értékelés
7 városban járt
1 hasznos szavazat
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 19. 9:03
Az Aphrodite Hotelt csak ajánlani tudom. Többször jártunk már Náluk. A 4 csillagos minősítésnek teljesen megfelel. Tisztaság, ételek, kiszolgálás tökéletes. Készségesen segítenek mindenben. Nyár lévén a jégakkukat szó nélkül eltették nekünk éjszakára a mélyhűtőbe. Házassági évfordulónkra mentünk most, és meglepetés is várt minket.
33 oldalon / 328 találat


Keress bennünket a Google+-on!