Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos 2025. június 27. 21:12a párjával járt itt
A szálloda wellnes részlege tökéletes volt,a medencék hőmérséklete is. Edzőteremben volt ping pong asztal,aminek nagyon megörültünk. ,Az ételek is egész jók voltak. ,Viszont a szobába a tv n csak német és angol nyelvű adók voltak. ,a szobánk tetőtéri ablakain nem volt szúnyogháló. Reggel csak 7 óra után lehetett kávét kérni.
Kiváló 2025. június 27. 20:50a párjával járt itt
Egyedül az hiányzott, hogy már este 9 óra körül nem volt lehetőség a hotelen belül sehova beülni egy italra, vagy kávéra és gondtalanul beszélgetni, vagy jókedvűen eltölteni 1-2 órát civilizált, józan állapotban. Ez sem kifogás, csak szívesen vettük volna, megértettük, hogy jobbára idős, gyógyulni és pihenni i vágyó vendégek veszik igénybe a termál hotel szolgáltatásait.
Kiváló 2025. június 27. 19:51egyedül járt itt
Többször jártunk az Eger&Park Hotelben, de először foglaltunk szobát a Park Épületben. Nagyon tetszett a tágas szoba és a Park épületszárny múlt század elejét idéző hangulata, a szoba terasza a kilátással! Meglepett és jól esett a születésnapom alkalmából küldött kedves levél és ajándék, mellyel a Hotel munkatársai és az Igazgató Asszony köszöntött.
Kiváló 2025. június 27. 19:18családjával járt itt
Végre fiatal kedves kiszolgálók a púlt mögött ! Finomak a sütik , italok . Igen a víz téma , aki kér nagyobb pohárral ;) adni kéne . Amúgy minden nagyon tetszett .
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 98 városban járt márFelfedező - 53 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1201 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. június 27. 16:58a párjával járt itt
Esti sétánk alkalmával indultunk nem is annyira célirányosan, majd egyszer csak utunkba került a kilátó. Megmásztuk, nézelődtünk, megérte. Nagyon szép a kilátás innen is, mint a Károly-kilátóból, de ez valahogy mégis más. A fa szerkezet stabil, mégis kicsit furcsa érzése van az embernek. . . Hatalmas fákkal körülvett kilátó egy plusz program, annak aki ide látogat.
Kihagyhatatlan 2025. június 27. 16:54a párjával járt itt
Soproni szállásunk elfoglalásáig még sok időnk volt, ezért délelőtti programnak a Károly - kilátót vettünk célba. A parkolóból kb. 10 perces könnyű sétával értük el a kilátót. Előzetesen olvastuk, hogy kell belépőt fizetni, ami 1000 ft-ba került, de mindenképpen fel szerettünk volna menni. És ne hagyja ki senki, a kilátás nagyon szép.
Károly-kilátó, SopronKároly-kilátó, SopronKároly-kilátó, Sopron
Kiváló 2025. június 27. 16:47családjával járt itt
Ez a vendéglő maga a paradicsom. Idős vendégekkel érkeztünk és nem volt könnyű velünk, de a felszolgálók mosolyogva, azonnal minden igényünket teljesítették. Az ott tartott állatoktól már önmagában 10/10 a hely, de az ételek mennyeiek, a felszolgálók kedvesek és törődők, a hely varázsa azonnal magával ragadott mindenkit.
2025. június 27. 15:51a párjával járt itt
Az étkezés, a wellness és főleg a környezet kiváló, de a petite szobában nincs hűtő, és ez nincs leírva az oldalukon. Eddig nem voltunk olyan (akár 3 csillagos) hotelben, ahol nem volt hűtő. A joghurtunkat elhelyezték egy közös hűtőben. Másnap elhoztam, melegebb volt, mintha a szobában hagytuk volna.
Kiváló 2025. június 27. 15:42a párjával járt itt
Tiszta az egész hely, finom volt az étel, a kiszolgálás kiemelkedő családias hangulat...
Összességében nagyon elégedett vagyok. Biztosan visszatérek
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 263 városban járt márFelfedező - 329 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2701 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. június 27. 15:37a párjával járt itt
A Dolánynak nevezett községet Benczúr Gyula tiszteletére nevezték át Benczúrfalvának, melynek temetőjében található a Mauzóleum. Nagyon szép domborművel, oszlopkkal, felíratokkal áll egy kidolgozott vaskapuval elkerített részen. Mellette leszármazottai és rokonai sírjai domborulnak. A temetőnek nyitvatartási ideje van, ilyenkor lehet látogatni. Aki erre jár ne hagyja ki felkeresni!
Benczúr Gyula Mauzóleum, SzécsényBenczúr Gyula Mauzóleum, SzécsényBenczúr Gyula Mauzóleum, SzécsényBenczúr Gyula Mauzóleum, SzécsényBenczúr Gyula Mauzóleum, Szécsény
Még több kép (2 db) >>