Alice Csiba
Országjáró - 31 városban járt márFelfedező - 24 helyen első értékelőNépszerű író - 30 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Fotói
53 fotó
Itt járt már

Alice Csiba adatlapja

77Értékelés
Bemutatkozás
Csiba Alice vagyok, van ket fiunk Roland es Mario, es negy szep unokank van, ket iker kisfiu Daniel es Marcel, Nico es Zoe! 1987-ig Györött laktunk, utana attelepültünk 1987-ben Ausztriaba közel a magyar hatarhoz, ugyanis anyosom regota itt elt Ausztriaban es közben megbetegedtek a ferjevel es mi vallaltuk az apolasukat, tehat nem menekültünk. Soha nem hagytuk volna el a hazankat, ha nem igy törtenik. Azota is minden szabadidönket ott töltjük a ferjemmel. Mario fiunk visszatelepült a csaladjaval Magyarorszagra.
Így utazok, így járok étterembe
Miota sok szabadidönk van, sokat utazunk Magyarorszagra. Voltunk mar sok wellness szallodaban, etteremben, mindenhol nagyon jol ereztük magunkat.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Akció-figyelő
Regisztráció2013.04.23
Utoljára itt2024.09.30

Néhány kiemelt értékelés

2022. június 30.barátokkal járt itt
Kellemes ket ejszakat töltöttünk el a baratokkal a fogadoban. Nem csalodtunk azt kaptuk amit ugyis tudtunk, felujitasra szorulo fogado, de nagyon kellemes szemelyzettel, jo helyen van, könnyen elerhetö a törtenelmi belvaros gyalogosan csak par perc, sok latnivaloval. A reggeli kicsit egyhangu volt, de azert nem kelett ehezni.
Gyenge 2013. május 3.a párjával járt itt
Tavaly novemberben voltunk, 3 napot töltöttünk a szallodaban, inkabb panzionak neveznem, az elsö este a vacsora nagyon gyenge volt, valami gulyaslevesfelenek hivtak, de alig volt benne hus es krumpli, inkabb csak üres le volt, amitöl kesöbb a közerzetünk olyan rossz lett mindkettönknek a ferjemmel.
Kiváló 2019. március 20.a párjával járt itt
Nagyon kellemes hely igazi magyaros elözenevel, meg az etel is jobban esik. Nagyon finom eteleket ettünk, nagyon kedves kiszolgalassal. Nem tudtuk megenni a desszertet, de kedvesen felajanlotta a nagyon kedves pincernö, hogy becsomagoljak elvitelre. Többször jartunk mar a csardaban es most is ugyanazok a kedves pincerek voltak, mint legutoljara.
következő képelőző kép
Tetszik / hasznos neked ez a fotó?