chill-ista
Országjáró - 51 városban járt márNépszerű író - 52 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Itt járt már

chill-ista adatlapja

83Értékelés
Bemutatkozás
Nagy wellness és főleg gyógyfürdő rajongó vagyok, párommal szoktunk wellness hétvégékre járni, amikor tehetjük.
Regisztráció2014.05.28
Utoljára itt2026.10.06

Néhány kiemelt értékelés

Jó 2026. szeptember 3.gyerekekkel járt itt
Tavaly egy másik szálláson már voltunk Cserkeszőlőn, de idén több családtaggal jöttünk, ezért választottuk a Solaris apartmanházat, mert itt együtt tudtunk lenni egy apartmanban. Parkolóhely rengeteg van, szállóvendégeknek ingyenes, csak a szálló melletti kamerával őrzött burkolt parkolóhelyért kell fizetni, aki azt szeretné igénybe venni.
Kiváló 2026. augusztus 8.gyerekekkel járt itt
Egy családi programra érkeztünk ezúttal ide. A díjmentes parkoló a szállodával szemben található, elég sok hellyel. A hotel nagyon szép, modern, a szobánk is dizájnos és tiszta volt. Egy kicsit sajnáltam, hogy a standard szobánál nincs erkély, szeretünk kicsit ücsörögni ott reggel és este.
Gyenge 2026. április 10.a párjával járt itt
Már voltunk kétszer a szállodában, de ezúttal a 8 nap miatt a kedvezményesebb árú Hertelendy házat választottuk. Bejelentkezni a szálloda recepcióján lehet. Ott kapjuk meg a kódot is a sorompóhoz, parkolni díjmentesen a házak előtt vagy a fürdő parkolójában lehet. A vendégház nagyobb épület, három szinttel, több szobával, erkéllyel.