Hajni_Bp étterem értékelései

Értékelései
3
10
15
8
1
0
4

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Hajni_Bp értékeléseit!

Olvasd el Hajni_Bp étterem értékeléseit!

Gyors kiszállítás, finom ételek! -

Don Pepe Étterem & Pizzéria - Budafoki út Budapest

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 21.
Rendeltünk és helyben is fogyasztottunk már. A rendelést nagyon gyorsan kihozták, igaz nem lakunk messze az étteremtől! Finom és ízletes ételeket kaptunk, nagyon finomak a leveseik! ;) az étterem belül két szintes, elég nagy a hely nagyobb társaságoknak is! Ami számomra zavaró volt, hogy nagy volt a jövés-menés mivel a futárok ugyanott veszik át a rendelést, ahol az étterem rész is van, de lehet csak rossz helyre ültünk.
Megosztom
2014. márciusban járt itt
Értékelt: 2014. július 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokszor rendeltem már Pizzát, mindig kifogástalan minőséget kaptam. A többi étel is nagyon finom és hatalmas mennyiséget adnak! Rendszeresen rendelünk innen illetve van mikor az étteremben fogyasztjuk el a hétvégi ebédet. A kiszolgálás korrekt és figyelmes. Eddig még sosem csalódtam. Az étterem nem a legjobb helyen van sajnos az út mellett, de hát tökéletes nem lehet minden!
Megosztom
Ha sushi, akkor Papírtigris! -

Papírtigris Budapest

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 10.
Többször rendeltünk és helyszínen is fogyasztottunk már. A pincérek kedvesek, segítőkészek. A házhoz szállításnál mindig pontosak, ha véletlenül késnek, mert pl. sok a megrendelés mindig ránk telefonálnak, és tájékoztatnak! (átlag 1 óra a kiszállitás hozzánk a 11. kerbe) Mi nagyon meg vagyunk elégedve velük! Az ételek finomak ! Ha sushi akkor Papírtigris!
Megosztom
2014. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. június 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor először megláttuk ezt a helyet azonnal tudtuk ide be kell mennünk! Gyönyörű kívül-belül. Egyből nagyon kellemes fogadtatásban volt részünk. Kedves, udvarias a kiszolgálás és az ételek is nagyon finomak voltak! Pároknak, nagyobb családoknak, társaságoknak is bőven van hely. Bármikor visszatérnénk egy jó gulyásra! ;)
Megosztom
2014. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. június 18.
Összességében nagy csalódás volt a hely. Először jártunk itt bár nagy sushi kedvelők vagyunk. Az árakat tudtunk, hogy nem a legalacsonyabbak, de gondoltuk igazán finoman kapunk a pénzünkért. Az ízzel és a minőséggel nem is volt baj, a mennyiséggel annál inkább. Nevetséges, amennyit a tányérra mernek tenni!
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX