![]() 2015. október 27.gyerekekkel járt itt
2015. október 27.gyerekekkel járt itt A hotel gyönyörű helyen van, szerencsére szép napos októberi napokat töltöttünk itt az őszi szünetben 3. 5 éves kislányunkkal. Személyzet nagyon udvarias és lelkes, bár nem mondhatnánk szakképzettnek őket, recepciósok most tanulják a szakmát így volt némi fennakadás távozáskor mikor többen egy időben akartunk távozni.
. . . . de hát valamikor meg kell tanulniuk:)
 Ételek változatosak, finomak voltak, bár többféle gyerekeknek való étel kellett volna vacsoránál. Voltak átépítések a hotelben, de nem zavarták a pihenni vágyókat. Kinti játszótér nagyon jó, nagy tér. . . . ,többféle korosztálynak játékok. Wellness részleg jó, gyerekmedence nagyon bejött kislányunknak a csúszdával. Amit hiányoltam az egy gőzkabin, aromaszoba, merülőkád. Összességében szép három napot töltöttünk itt!
![]() 2015. július 3.gyerekekkel járt itt
2015. július 3.gyerekekkel járt itt Csodálatos négy napot töltöttünk 3 éves kislányunkkal a hotelben. Személyzet segítőkész, barátságos, udvarias. Tényleg minden a gyerekekről szólt, akik szerintem egytől egyik jól érezték magukat és a szüleik is. 99%-ban gyerekes vendégek voltak különböző korosztályból, kislányunk is hamar talált barátokat a medencében, homokozóban és a játszóházban is.
Az udvar gyönyörű virágokkal tele, de van hely bőven játszani is. Nagy kedvencek voltak a nyuszik akiket a gyerekek etethettek. Kiemelném még a nagy kerékpárkölcsönzést és a biciklik nagy választékát, az ételek változatosságát. Talán több kinti program szervezését hiányoltunk csak.
![]() 2015. január 6.a párjával járt itt
2015. január 6.a párjával járt itt November végén volt szerencsénk 4 napot tölteni a hotelben. Minden adott volt a kényelmes pihenéshez. . . . . gyönyörű környezet, fenséges falatok, tágas, jól felszerelt szobák, udvarias személyzet. A ködös őszi időjárás sem volt lehangoló a kültéri termál medencében, sőt inkább nagyon hangulatos volt.
Szaunák és a kezelések választékában mindenki talál magának megfelelőt. Reméljük lesz még alkalom, hogy visszamenjünk.
![]() 2014. augusztus 27.gyerekekkel járt itt
2014. augusztus 27.gyerekekkel járt itt 4 napot töltöttük a hotelben 2 éves kisgyerekkel aug. 21-től. Nagyon szép környezetben, tiszta szobák, kedves személyzet, jó parkolási lehetőség. Gyermekeknek való játszószoba elég szegényes felszerelésű és sötét. Lehetne több program gyerekeknek. A vár nagyon szép, sok programmal. Lovagi torna is nagyon tetszett. . .
gyerekek sem unták. Vacsoránál nagyobb kínálat beleférhetne az ár érték arányban. Összességében jól éreztük magunkat!
![]() 2014. május 27.gyerekekkel járt itt
2014. május 27.gyerekekkel járt itt Hétvégi családi ebédünket fogyasztottuk az étteremben. Hallottuk már, hogy elég keresett a hely, így előre foglaltunk asztalt a teraszon. Az ételek nagyon finomak és változatosak voltak. Az adagok bőségesek, a maradékot szívesen elcsomagolták. Az étterem és környezete nagyon szép, rendezett. . . .
gyerekek is voltak, ők is feltalálták magukat a játszótéren. Ajánlom mindenkinek
![]() 2014. március 28.gyerekekkel járt itt
2014. március 28.gyerekekkel járt itt Kislányunk 2 éves lesz, már sok wellness hotelben voltunk, de a Kolping hotel felülmúlt minden várakozásunkat. Szép környezet, kényelmes szobák, segítőkész személyzet, jobbnál jobb programok. Tényleg minden a gyerekekről szól. Nálunk nem utolsó szempont volt, hogy nem kellett a fél házat magunkkal vinni, mert minden van a hotelben ami a babáknak és a gyerekeknek kell.
Már csak hab volt a tortán, hogy kislányunk szívesen maradt délelőtt a bölcsiben is két órát, addig mi kényeztettük magunkat a szaunában, gőzben. Biztos, hogy megyünk még!
![]() 2013. december 28.családjával járt itt
2013. december 28.családjával járt ittTényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, télen-nyáron, pároknak, kis,nagy-gyermekeseknek egyaránt. Konyhája, elhelyezkedése kiváló. Szobák tiszták, kényelmesek.Wellness részlegen mindenki megtalálja amire vágyik. Nyáron nagyobb a nyüzsgés és több a gyerek. Évek óta visszajárunk párommal és most már kislányunkkal is.
![]() 2013. december 28.a párjával járt itt
2013. december 28.a párjával járt ittTöbbször jártunk már a hotelben, csak jót tudok róla írni. . . . kiszolgálás, étel-ital, programok! Voltunk céges keretek között, régebben párommal ketten, aztán kislányommal és 2014 nyarán ismét elmegyünk! Minden alkalommal több élményt szereztünk és a hotel is bővült szépült! Az ételek háziasak, ízletesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!