Jam étterem értékelései

Értékelései
26
33
15
49
13
1
43

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Jam értékeléseit!

Olvasd el Jam étterem értékeléseit!

Elfogadható kellemes hely egy betérőnek, vacsorázásra -

Banyi Halászcsárda Berekfürdő

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 28.
Berekfürdői kirándulásunk alkalmával tértünk be a Halászcsárdába. Nem vagyunk "halas" vendégek, de a halon kívül is sok-féle étel kapható. A hely elég retró,mi kinn ültünk a teraszon,mert jó idő volt,így kellemesnek volt mondható a hely hangulata. A felszolgálóhölgy elég gyorsan felvette a rendelést, de a készételek közül választott : sertés pörkölt és brassói elég lassan érkezett meg az asztalunkra.
Megosztom
Öttevény egy talány??? -

Chateau Földváry Öttevény

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 28.
Egy rendezvény miatt jártam a kastélyban. Maga a hely ,a kastély nagyon impozáns, a kert szépen gondozott és tiszta, rendezett. A belső terek igazán korhűek és jól megtervezettek,tehát összességében ideálisnak mondható. A személyzet nem volt a helyzet magaslatán. Kedvesnek és készségesnek igazán nem mondhatóak.
Megosztom
Egyszerű, magyaros étkezés Berekfürdőn -

Jófalat Vendéglő Berekfürdő

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel a szálláshelyünkön minősíthetetlen volt a fogadtatásunk,ezért mindig máshová mentünk Berekfürdőn étkezni is. Az egyik alkalommal tértünk be a Jófalat Étterembe. Igazi kis retró hely,de sokan szeretik a vendégek és a környékbeliek is. Amin javíthatna a hely gazdája, az PR és marketing. A google alig dob ki róluk valamit, van egy FB oldaluk, de hetek óta nem változott rajta semmi,nincs új infó.
Megosztom
Tiszta,korrekt kiszolgálás,hangulatos családi kisvendéglő -

Kis Anna Halászkert Miskolctapolca

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miskolctapolcán járva este kerestünk egy hangulatos vacsorázóhelyet. Nem könnyű találni ilyet ezen a felkapott üdülőhelyen, itt mintha megállt volna az idő. A régiek patinája már eltűnt,elég lepukkadtak,koszosak,igénytelenek a külső részek(éttermi rész) ,ezért mi inkább be sem mentünk,mert nem szerettük volna látni mi lehet a konyhában.
Megosztom
remek kis magyaros étterem -

Kisbugaci Étterem Kecskemét

2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 24.
Többször jártunk Kecskeméten, de csak most tértünk be ebbe a nagyon családias és hangulatos alföldi kis vendéglőbe. Remek hely, csodálatosan finom, házias ételekkel és nagyon pénztárca barát árakkal. Napi menük+ kis menük egyszerre,korrekt áron. Kiváló személyzettel, hibátlan hely:-)! Mindenkinek bátran ajánlom,számunkra nagyon hangulatos hellyé vált a Kisbugaci étterem.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX