lolly
2053845
Országjáró - 44 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Fotói
45 fotó
Itt járt már

lolly adatlapja

81Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  Tésztakedvelő  •  Aktívan pihenő  •  Mindenevő  •  Kritikus
Regisztráció2014.06.24
Utoljára itt2025.08.25

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2025. augusztus 24.barátokkal járt itt
Nem vártam sokat tőle ,igy nem is csalódtam akkorát. . kinézetre még el is menne a hely ,Bár a forgalmas ut miatt a parkolás kicsit necces de megoldható nőnek is;)
Kijött egy pincérnek nevezett csávó aki mintha fogykos lett volna vagy lehet autista? . . . . nem tudom fura volt ez tény. .
Kiváló 2025. augusztus 25.barátokkal járt itt
Varázslatos a környezet ,csend nyugalom ha megérkezel Garábra ,most jártam itt elöször de nem utoljara:) ezt mar akkor eldöntöttem
A grabensia egyik apartmanjában szálltam meg ,igy a reggeli az étterembe volt 8 30 tol ,ami nekem kicsit késő de korán kelőként is leküzdőttem kávé iránti mérhetetlen vágyam. . és vártam.
Felhasználó fényképei:
Ambrus Apát Fogadó Garáb - Ambrus Apát Fogadó Garáb - Ambrus Apát Fogadó Garáb -
Átlagos 2025. augusztus 24.barátokkal járt itt
Kijött egy fura pincér . . . (moderálva a szerkesztő által). Kértem kávét mert arra voltam kiéhezve már ,és valami borzadályt hozott ki ami nem nevezhető kávénak sem ,az hittem menten kiköpöm ,édes volt és mint valami maci kávé vagy por cuccos lötty 3az 1ben .