MrsHolmes
Felfedező - 10 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 194 feltöltött kép
Fotói
194 fotó
Itt járt már

MrsHolmes adatlapja

55Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Paleolit  •  Ár-érték figyelő  •  Luxust szerető utazó  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Húsimádó  •  Csokoholista  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Wellness-mániás  •  Vízimádó
Regisztráció2023.08.29
Utoljára itt2026.06.01

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2026. január 13.családjával járt itt
Mikor legutóbb jártam, még 3 csillagos volt Hotel volt. Foglaláskor csodálkoztam az emelkedett áron, de hát úgy voltam vele, hogy csak az infláció, meg amúgy is megéri. . . És aztán láttam, hogy +1 csillagot kapott. Meg is érdemli. Gyönyörűen fel lett újítva, kívül-belül (kivéve a jakuzzi, 10 éve is lejöttek a fejtámlák és most is ).
Felhasználó fényképei:
Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula - Elizabeth Hotel Gyula -
Még több kép (21 db) >>
Átlagos 2025. augusztus 6.családjával járt itt
Ide ültünk be ebédelni, mert ez volt az egyik legjobb helyen. Ebéd menüt ettünk, az ára egész tűrhető, mivel nagy adagot adtak. Viszont csalódás lett. A marhahús leves, leveskockából készült cérna metélt leves volt. A rántott hús és hal finom lett volna DE annyira büdös olaj szagú volt, hogy majdnem felfordult a gyomrom.
Bols Cafe Gyula -
Átlagos 2025. augusztus 4.barátokkal járt itt
Kezdeném a legpozitívabb dologgal: Kedves, mosolygós személyzet. Őszintén segítenek, nem tukmálnak. Ha ezen múlt volna, 5 csillag lenne. . . De. . . . - Iszonyatosan zsúfolt a hely. Szegényeknek nagyon kicsi az a hely. Egy karnyújtásnyira van tőlem a másik ember. - A kávé árak az egekben. Lassan a Starbucks árát veri. Szörnyű.
Cafe Frei - Fórum Debrecen - Cafe Frei - Fórum Debrecen -