nemecsek56 étterem értékelései

Értékelései
4
20
28
12
0
0
7

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg nemecsek56 értékeléseit!

Olvasd el nemecsek56 étterem értékeléseit!

nemecsek56 értékelései

Kisvendéglő a javából! -

Gól Vendéglő Szombathely

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 5.

Egy csendesebb mellékutcában, szinte elrejtve található az étterem. Szolid, de ízléses a berendezés, udvarias, figyelmes a kiszolgálás. Vacsorázni tértünk be és nem csalódtunk. Az étlap jól átgondolt, nem túlzottan sokat kínál, de mindenki találhat rajta kedvére valót. Szokásom szerint halászlét kértem. Fogasfilével tálalták, ami meglepetés volt, mert inkább harcsával szeretem.
Megosztom
A régi Gyöngyhalász feltámadt -

Gyöngyhalász Étterem Fonyód

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 18.
A régi Gyöngyhalász nem messze volt a mostani helytől. Talán a név miatt tértünk be most ide, kiválasztva az éttermet a kikötő melletti számos szomszédja közül. És kellemesen csalódtunk. A kiszolgálás rendkívül gyors és udvarias volt. Az étlap választéka nem túl nagy, de kellően változatos. A választott halétel pedig - fogas séf módjára - nagyon izgalmas és kellemes meglepetés volt.
Megosztom
Kevés a személyzet -

Berek Halászkert Bajánsenye

2019. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. június 7.
Az egyébként kellemes, hangulatos helyen található étteremben mindössze egy - különben kedves és udvarias - fiatal hölgy szolgált ki bennünket és a többi vendéget. Emiatt azután lassan haladt a dolog. Igaz, figyelmességből egy kis pálinkát is felszolgáltak egy falat zsíros kenyérrel, amíg a fő ételre vártunk. Ez pozitívum!
Megosztom
Volt már jobb is ... -

Platán Étterem Sárvár Sárvár

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 5.
Néhányszor már jártam itt és akkor elégedett voltam, így ismét megszakítottam utamat és betértem ide. Hétköznap volt késői ebédidőben. Az étterem tele volt, ami jó jel! Már a belépéskor sem tetszett, a helységben terjengő erős étolajszag. A személyzet kissé közönyösen fogadott. Meglepetésemre volt halászlé, gondoltam kipróbálom.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
Mint ahogy máshol is szoktam itt is halászlét rendeltem. Amit kaptam az mennyiségre ugyan megfelelő volt de nem volt friss. Ehhez képest nem volt olcsó!
A hely egyébként hangulatos. A pincérek ugyan udvariasak voltak, de nem kedvesek. Mintha zavarta volna őket a vendég megjelenése. Csalódtam.
Megosztom
kellemes meglepetés -

Bakterház Bisztró Budapest

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. december 6.
A vendéglő a vasútállomás épületében található. Az épület jellege, a hely azt ígérte, hogy egy hagyományos, régi, vasúti restibe ülhetünk be, ahol hagyományos, magyaros ételeket fogunk kapni, kockás terítővel fedett asztalokon, kispörkölt, kisfröccs, stb. De nem, illetve nem egészen! Az étlap inkább az átmenetet képezte a modern vagy nemzetközi konyha és a hagyományos magyar konyha között.
Megosztom
Még fejlődni kellene ... -

István Hotel Étterme Nagykanizsa

2018. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Három hölggyel kerestem fel az éttermet, egy ünnepi ebéd céljából, mint jó hírű, Kanizsa környéki vendéglátóhelyet. Végül 6 kifogást számoltunk össze, amikor távoztunk:
1. Amikor megérkeztünk, nem köszöntek. 2. A kikért ital kiszolgálását nem a hölgyeknél kezdték. 3. A megrendelt egy tál ételt nem egyszerre hozták ki.
Megosztom
2018. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. július 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször jártam itt, eddig meg voltam elégedve, ezért visszatértem. Borjú bécsit rendeltem petrezselymes újburgonyával. Sajnos a kapott 3 szelet hús rágós volt, a burgonya egyes darabjai pedig nem sültek át rendesen. Eddig ilyent itt nem tapasztaltam, így most csalódtam.
Megosztom
Ettem már jobb halászlét ... -

Tiszacsegei Halászcsárda Tiszacsege

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A halászlé miatt kerestem fel a helyet. Régebben már jártam itt egyszer. Az étterem délelőtt 10-kor nyit, én 11 előtt pár perccel érkeztem. Megrendeltem volna a halászlét, de közölték, hogy most készül, fél 12-re lesz kész. Ha már idáig eljöttem megvártam, csak nem igazán értettem, hogy akkor miért nyitnak ki 10-kor? Nos a halászlé valóban friss volt, bőségesen ellátva hallal.
Megosztom
modern, hangulatos hely -

Kultúrpresszó Sopron

2018. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. április 8.
Én általában nem kávézom, a lányom cipelt el ide. Már belépve nagyon tetszett a berendezés, a modern elemek ötvözése a régmúlt emlékeivel. Ahogy a név is mondja "Kultúrpresszó". A kiszolgálás rendkívül barátságos és udvarias. Különösen a vastag keretes szemüvegben hozzánk lépő fiatal pincér srác a maga lófarkas hajával, hipsteres öltözékével, de nagyon barátságos könnyed stílusával növelte a fonom kávé élvezetét.
Megosztom
3 oldalon / 28 találat


TérképX