paul
Országjáró - 32 városban járt márNépszerű író - 29 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Fotói
97 fotó
Itt járt már

paul adatlapja

63Értékelés
Bemutatkozás
Túl a középkoron is szeretek utazni bel és külföldön egyaránt, kipróbálni számomra kellemes éttermeket.
3-4 csillagos wellness szállodákat látogatok ősztől tavaszig, főként, ha gyógyvízzel rendelkeznek.
Így utazok, így járok étterembe
3-4 csillagos szállodákat választok, belföldön kizárólag, ahová a Dani tacskómat is vihetem.
Bosszantó, hogy a napidíj nem kevés, viszont adni nem adnak semmit, sőt általában elmarad a szoba takarítása, mert "nem merünk bemenni......"
Külföldön mindenevő vagyok, a szó szoros értelmében is, szeretem a felfedezés örömét, de a tengerpart közelsége is feldob, főleg a téli időszakban.
68 országban jártam. Imádom a mediterrán országokat,a Karib térséget és Amerikát is.
Különösen kedvelem a helyi éttermeket kipróbálni, kerülöm a turista helyeket.
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Távol-keleti ízek szerelmese  •  Kisállattal utazó  •  Aktívan pihenő  •  Kultúraéhes
Regisztráció2013.12.28
Utoljára itt2025.01.04

Néhány kiemelt értékelés

Gyenge 2021. november 26.barátokkal járt itt
Hát igen, hol van Gizi néni? Ma már csak emlék. . . . Alig langyos halászlé, majd hogy nem lé nélkül. Fröccsentő gépen gyártott borjúláb rántva, nem túl ízes krumplipürével. A pincér is sótlan. No de később, vízivás otthon, pohár pohár után, majd sok tej. Olthatatlan szomjúság, halál biztos ízfokozót használtak, mint a kínai konyhában.
Felhasználó fényképei:
Csali Csárda Pilisszentiván - Csali Csárda Pilisszentiván -
Szörnyű 2023. március 6.a párjával járt itt
Ünnepi vacsorára készültünk a párommal. Csalódás, csalódás hátán: A taknyos 20 év körüli pincér tegez, ami nem bántó, de érthetetlen, közel 80 éves vagyok. . . . Rendelés: csülökpörkölt rakott krumplival. Egy tégla alakú hús, mely nyesedékből állt össze. Nem túl ízletes és alig langyos + egy barna szósszal leöntve, ami méreg sós .
Felhasználó fényképei:
Vakvarjú Étterem - Újlipót Budapest -
Gyenge 2015. november 15.a párjával járt itt
Fűtetlen helyiség, de miután éhesek voltunk, maradtunk, sajnos. Ahová leültettek, egy galamb sereg is csipegethetett volna jóllakásig az abroszról. Már az étlap olvasásakor is megállapítottuk, hogy az árak vetekszenek egy pesti belvárosi étterem áraival, így valami csodát vártunk. . . . ami elmaradt.