sm33 étterem értékelései

Értékelései
0
6
16
15
0
0
161

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg sm33 értékeléseit!

Olvasd el sm33 étterem értékeléseit!

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. április 29.
Évek alatt sokat javult a hely, kb. négy éve volt a csúcson. Remek ételek voltak jó ízléssel kitalálva és megvalósítva. Mostanra valami nagyon megváltozott. Túlvariált, össze nem illő alapanyagok nonszensz katyvasza az étlapon. Megszűnt a borválaszték, egyszer csak a "saját", ihatatlan boraikat lehet rendelni.
Megosztom
Jobbra számítottam -

Szomszéd Kertje Csopak

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hangzatos, ígéretes étlap, rendkívül szegényes italválasztékkal várja a vendégeket a kedves és gyors személyzet. Az elvileg remek ételek közül egy sem volt hibátlan. A kacsa rillette nem is igazán rillette, de ez még nem volna baj, kissé állott (túl sokáig volt hűtőben iz)íze volt és abban sem vagyok biztos színtiszta kacszsírban volt.
Megosztom
Egy hely, ahol jó ott lenni és enni -

Kővirág Étterem Köveskál

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 27.
Többnyire csak foglalás alapján fogadnak vendégeket, vagy a beesőket akkor ültetik le, ha biztosítottnak látják a megfelelő kiszolgálást. A fogadtatás profi és kedélyes. A személyzet minden tagja nagyon kedves és hozzáértő. Az italválaszték a borok tekintetében bőséges és kiválóan összeállított, a többi elég gyenge.
Megosztom
Egy átlagos étterem szép csomagolásban -

Hemingway Étterem Budapest

2016. februárban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. február 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Feneketlen tó partján elhelyezkedő hangulatos, tiszta, világos hely saját parkolóval . Udvarias a fogadtatásban és kiszolgálásban részelültünk. Az étlapon olvasva a választék ideálisnak tűnik, nincs túl sokféle étel, ahogy azt a hibát hazai éttermek zömében elkövetik. A hangzatos elnevezések azonban átlagos hazai színvonalat rejtenek.
Megosztom
Rendberakott renomé -

Sáfránkert Vendéglő Paloznak

2015. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. december 13.
A nagyszerű nyitás, majd az azutáni mélyrepülés és káosz után sikerült visszahozniuk a szintet. Azóta többször is voltunk és biztosan kijelenthető, hogy az ételek minősége nagyjából állandósult egy elég magas szinten. Sajnos az italválaszték még mindig nagyon szegényes, sőt egyre szegényesebb, mivel a Homola Pincészet saját boraiból jó néhány elfogyott, például a habzó rosé.
Megosztom
Egy jó hely Füreden -

Halászkert Étterem Balatonfüred

2015. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. december 13.
Egy normális hangulatú, szép és tiszta étterem Füreden, ami mindig nyitva van. A személyzet udvarias és készséges. Az étel és italválaszték bőséges, az ételek esetében ez sajnos negatívum. A felszolgált fogások átlagosak, magyarosak, de korrekt minőségűek. A borok egész jók, a kávé is finom. Minden látogatás alkalmával nagyjából ugyanazt a minőséget nyújtják, ami elég nagy dolog manapság.
Megosztom
Nagyszerű hely Füreden -

Kredenc Borbisztró Balatonfüred

2015. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. december 13.
Egy nagyszerűen megálmodott vendéglátóhely, családi vállalkozás. A hangulata, valamint a kültér és a beltér is nagyon rendben vannak. Óriási italválaszték áll a szomjazó vendég rendelkezésére. Nagy hozzáértéssel van összerakva a borkínálat. Mindig jó, hideg és bubis a fröccs. Ételből nincs sokféle, de az bőven elég és nagyon finom.
Megosztom
Ritkaság a Balaton parton -

Malackrumpli Balatonfüred

2015. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. december 13.
Ez a hely egy ritkaság számba menő hely a Balaton parton a borzalmas igénytelen helyek között. Nemcsak az ételek, hanem minden más, mint máshol, amolyan reformhely. Egy bódénál kell leadni a rendelést és fizetni, ahol gyorsan és szakszerűen végzik a dolgukat. A bódénál kapott sorszám ellenében hozzák ki a megrendelt italokat és ételeket.
Megosztom
Megérdemelt Michelin csillag -

Tanti - Hegyvidék Bevásárlóközpont Budapest

2015. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. december 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étteremhez közeledve kívülről a látvány nem dobogtatja meg a vendég szívét, viszont belépve a fogadtatás kedves és udvarias, a hely hangulata és látványa kellemes. Az asztalok elegendő távolságra vannak egymástól. A személyzet kedves, jó kedélyű és felkészült. Az italválaszték megfelelő, bár hiányosság, hogy nincsen Campari.
Megosztom
Csalódás idő előtt -

Sáfránkert Vendéglő Paloznak

2015. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. július 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A minap nagy hirtelenséggel megnyitott étterem a korábbi Akác vendégló helyén Paloznakon. Tetszetős, de kissé zavaros a kialakítás, a raklapépítészet már nagyon elcsépelt. Rendkívül udvarias és kedves a személyzet, jó részük mosolyogni is tud. A Homola Pincészet kiváló borait lehet többek között kortyolgatni, nem ártana, ha a fröccsbe több szénsav kerülne.
Megosztom
2 oldalon / 16 találat


TérképX