Tom180
Országjáró - 54 városban járt márFelfedező - 53 helyen első értékelőNépszerű író - 55 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagság
Fotói
69 fotó
Itt járt már

Tom180 adatlapja

161Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Sörkedvelő  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Aktívan pihenő
Regisztráció2015.06.05
Utoljára itt2026.09.02

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2026. július 29.a párjával járt itt
Egy Balaton körlüli kirándulás során a párom javaslatára tértünk be. Én meg minden olyan helyre bemegyek, ahol az étlapon van olyan étel, ami annyira tömény, hogy a csülök is csak töltelék benne. A Dreher sörök sajna nem nagyon vendégcsalogatók, de van aki szereti. A kiszolgálás udvaria, gyors, az árak nem durvák, az étlapon elég nagy a választék.
Kiváló 2018. május 9. járt itt
Eltelt egy év, újra Cákon. A faluban más lehetőség nem is lévén egyszerű a választás. És a tapasztalatunk szerint nem is rossz. Most sem volt az. Az étel finom, a pincérek készségesek, az árak elfogadhatóak. A padok persze nem a legjobb ülőalkalmatosságok, de magunk választottuk a majdnem szabad levegőn.
Szörnyű 2015. október 2.egyedül járt itt
Miután én magam is láttam a tévében, és nem is dolgozom messze, gondoltam egy ebéd erejéig kipróbálom, hisz szeretem a tévében is látott ételeket. Aztán nem tettem, mert a környezet, a pultot támasztó törzsközönség, a választék, és a lassú kiszolgálás miatt elment a kedvem az egésztől.