Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!
wellnessguru
463
Fotói
3 fotó
Itt járt már

wellnessguru adatlapja

10Értékelés
4
6
3
Így utazok, így járok étterembe
Mindig autóval megyünk, Magyarországon! Mivel csak hosszú hétvégékre van időnk (péntektől-vasárnapig) ezért csak a "jó" minőségű szállodákat részesítjük előnyben, ahol van saját fürdő rész és lehetőség szerint "bababarát"! Külön étterembe ritkán járunk (születésnap,évforduló,névnap...)csak ha valami ünnepi alkalom adódik és akkor is van pár megszokott amelyikben még soha nem csalódtunk!
Regisztráció2013.11.25
Utoljára itt2014.10.17

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2013. november 29.családjával (gyerekekkel) járt itt
Három nap két éjszakát töltöttünk ezen a szálláshelyen! A szobát délután kettőkor lehet csak átvenni de mi már délben oda érkeztünk! Sokszor szóltam a recepción de hiába! Többszöri noszogatásomra fél háromkor tudtuk csak birtokba venni a szobát! Az udvaron nagyon sok a macska és kunyerálnak!
4Személyzet
2Tisztaság
2Ár / érték arány
5Kényelem
3Szolgáltatások
4Étkezés
3Elhelyezkedés
Átlagos 2013. november 29.családjával (gyerekekkel) járt itt
A legnagyobb hátránya hogy a közelében semmi sincsen! A csúszda és a belső medencés rész egész jó! Nyáron ajánlom, télen semmiképp! A szobára sokat kellett várnunk, pedig előre jeleztük hogy kisgyerekkel érkezünk, amit vissza is jeleztek! Kész szenvedés volt a feljutás! Egyébként az éttermi része drága és kis adagokat adnak!
3Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
2Ár / érték arány
4Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Diamant Hotel, Szigetköz Duna Korzó Étterem Dunakiliti - Diamant Hotel, Szigetköz Duna Korzó Étterem Dunakiliti - Diamant Hotel, Szigetköz Duna Korzó Étterem Dunakiliti -
Gyenge 2013. november 25.családjával járt itt
Mi a feleségemmel és a 2 éves kisfiunkkal azért választottuk ezt a szálláshelyet hogy kikapcsolódjunk és pihenjünk! Három nap két éjszakára volt szállásunk (péntektől-vasárnapig) ,DE mi már szombat délután hazajöttünk a hiányosságok miatt! Ugyan is az volt hirdetve hogy van gyermek medence, ami igaz is, csak éppen víz nincsen benne, így használhatatlan!
5Személyzet
4Tisztaság
2Ár / érték arány
4Kényelem
2Szolgáltatások
5Étkezés
4Elhelyezkedés