wellnessguru étterem értékelései

Értékelései
4
6
6
17
0
0
3

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg wellnessguru értékeléseit!

Olvasd el wellnessguru étterem értékeléseit!

Egy pici nyugalom és régmúlt a mai rohanó világban! -

Százéves Cukrászda Gyula

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kirándulásunk során mindenképp meg akartuk nézni ezt a hírességet! A személyzet, 3 igen csinos hölgy fogadott! Szépek frissek és finomak a sütik! Régimódi kissé sötét a helyiség! Vettünk sajtos aprósüteményt is ami szintén friss és finom volt! A pulton áthaladva beülhetünk a régimódi részbe ahol a múltban érezhetjük magunkat itt tartózkodásunk alatt!
Megosztom
2013. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. november 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A legnagyobb hátránya hogy a közelében semmi sincsen! A csúszda és a belső medencés rész egész jó! Nyáron ajánlom, télen semmiképp! A szobára sokat kellett várnunk, pedig előre jeleztük hogy kisgyerekkel érkezünk, amit vissza is jeleztek! Kész szenvedés volt a feljutás! Egyébként az éttermi része drága és kis adagokat adnak!
Megosztom
Egy hely, ahol nem fogsz csalódni :-) -

La-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest

2013. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. november 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször voltunk náluk! Mindig visszatérünk ha biztosra akarunk menni! Náluk tartottuk az esküvőnket is még 2011-ben, azóta lelkes fogyasztóik vagyunk! Rendeltünk is tőlük már többször ételt, amivel semmi gond nem volt de természetesen a helyszínen a tálalás is nagyon sokat hozzátesz az ételhez! Dobozból nem az igazi!
Megosztom
A kalózok is ezt választanák! -

Tortuga Étterem Budapest

2013. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. november 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rendszeres visszajárói vagyunk az étteremnek! Mivel mi itt lakunk a kerületben ezért sokat számít hogy közel van! Az érdekessége hogy a belső teremben az asztalok alatt víz van,halak és teknősök úszkálnak benne! Az étlap és az ételkínálat is egyedi és sajátos! A pincérek kalóz ruhában szolgálnak fel, pohár helyett kerámia kupából szürcsölheted a nedűt!
Megosztom
Minden, mi szem s szájnak ingere... -

Kakas Étterem Budapest

2013. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. november 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyszer voltunk náluk tavasszal! Minden nagyon finom volt, a kiszolgálásra és a környezetre sem lehet semmilyen panasz! Az ételek finomak és frissek, bár nem túl nagyok az adagok és az árak lehetnének kissé barátságosabbak! (De mint tudjuk a minőség pénzbe kerül. . . )Végeredményként meg voltunk elégedve mert minden nagyon tiszta és szép, kulturált!
Megosztom
Joe Bácsi ...ha degeszre szeretnéd enni magad finomságokkal! :-) -

Joe Bácsi Étterem Budapest

2013. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. november 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször jártunk náluk és mindig nagyon meg voltunk elégedve! Az ételek ízletesek és frissek! Nagy adagokat adnak és szépen is van tálalva! Nemrég bővítették is az éttermet terasszal ami jövő nyáron biztosan nagyon szuper lesz! Az érdekességük hogy mindig van szezonális kínálatuk is!
Megosztom


TérképX