wellnessguru szállás értékelései

Értékelései
4
6
6
17
0
0
3

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg wellnessguru értékeléseit!

Olvasd el wellnessguru szállás értékeléseit!

Várva várt pihenés! -

Wellness Hotel Gyula Gyula

2014. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. október 17.
Három napot töltöttünk a szállodában! Nekünk teljesen megfelelő volt minden! Két pici gyerekkel mentünk! A játszóház szuper! Foglalkoznak a gyerekkel és nagyon nagy! Az ételek bőségesek,frissek és finomak voltak! (Bár bevallom nem vagyok egy nagy zabagép! ) A személyzet segítőkész, kedves és mosolygós! Külön kiemelném Timit a játszóházból aki nagyon kedves és gyerekszerető!
Megosztom
Van még mit javítani rajta... -

Hotel Termálkristály Aqualand Ráckeve

2013. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. november 29. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Három nap két éjszakát töltöttünk ezen a szálláshelyen! A szobát délután kettőkor lehet csak átvenni de mi már délben oda érkeztünk! Sokszor szóltam a recepción de hiába! Többszöri noszogatásomra fél háromkor tudtuk csak birtokba venni a szobát! Az udvaron nagyon sok a macska és kunyerálnak! A kinti medencéket már nem tudtuk használni pedig még jó volt az idő!
Megosztom
Karos Spa még találkozunk... :-) -

Hotel Karos Spa Zalakaros

2012. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. november 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tavaly nyáron voltunk itt immáron másodszor! De az édesapámék is voltak már! Ők is maximálisan meg voltak elégedve! A szoba tökéletesen tiszta, erkélyes volt, klímával! A medencék üzemeltek mind! A személyzet kedves és segítőkész! Az ételek finomak és bőségesek mivel svédasztalos a reggeli és a vacsora is!
Megosztom
2013. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. november 25. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mi a feleségemmel és a 2 éves kisfiunkkal azért választottuk ezt a szálláshelyet hogy kikapcsolódjunk és pihenjünk! Három nap két éjszakára volt szállásunk (péntektől-vasárnapig) ,DE mi már szombat délután hazajöttünk a hiányosságok miatt! Ugyan is az volt hirdetve hogy van gyermek medence, ami igaz is, csak éppen víz nincsen benne, így használhatatlan!
Megosztom


TérképX