Rezi Keszthelytől 8 kilométerre északra, a Keszthelyi-fennsík belsejében, Zala megyében helyezkedik el. Nyugatról, délről és északról erdőségek, keletről szőlős domboldalak övezik a községet. Nevezetességei: Szőlőhegyi kápolna, Szent Orbán szobor, római katolikus templom, Rezi vár.
A településen áthalad az Országos Kéktúra, ami Magyarország északi tájain végighaladó, jelenleg az Írott-kőtől Hollóházáig tartó folyamatos, jelzett turistaút. Hossza 1118 km, amely azonban az útvonalmódosítások miatt változhat. A Kéktúra nemcsak Magyarország, de Európa első hosszútávú turistaútja is.
Ősszel és tavasszal is voltunk a hotelben, mert nagyon megtetszett. Kellemes, békés hely. Nagyon jó hogy a fürdő egész nap látogatható úgy, hogy ki sem kell menni az utcára. Az étterem kíválló, széles a választék és nagyon izletesek a fogások. Biztos hogy még ellátogatunk ide.
Kedves Utazó !!!! Röviden : KERÜLD EL EZT A HELYET ,HA JÓT AKARSZ MAGADNAK ÉS CSALÁDODNAK!!!(szerintem !!!) Ne dőlj be az 5/5 értékeléseknek , olvasd el az 1/5 ös értékeléseket is és meglátod nem hazudok !!! 2026.07.-hóban 2 éjszakát töltöttünk volna itt, mobilházban. De csak egy éjszakát...
Szuper hely.Bőséges választékos ételek, kedves vicces pincérek. A legjobb wellness. Nyáron a plázs fantasztikus. A medence kítűnő. Szoba tiszta,kényelmes ágy.