A CE Plaza Hotel Siófokon található, nem messze a Balaton partjától. A belváros néhány perces sétával elérhető, de a csendes, zöldövezeti környezet biztosítja a nyugodt pihenést. A szálloda wellness-szolgáltatásokkal, gasztronómiai ajánlatokkal, konferenciaszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.
Nagyon kellemes napokat töltöttünk itt. Kisgyerekes családoknak különösen ajánlom, mert óriási gyermekjátszó is van a hotelban. Talán 1 dolog ami hiányolható a wellnnessrészlegből: a gyermekmedence... Kedves személyzet, finom , bőséges ételek, tiszta, jól felszerelt szobák- ez a CE PLAZA HOTEL.
Nagyon kellemes 3 napot töltöttem el a párommal . Wellnes részleg megfelelő volt, a gőzfürdő pedig szuper. Kedves volt a személyzet. Étteremben nagyon finom ételek voltak , bőséges reggeli ,ebéd és vacsora. Persze lehetne negatív dolgokat keresni,de aki jól akarja érezni magát és boldog,az nem vesz észre apróságokat. Köszönet a szállodának,jól éreztük magunkat.
kedves barátaim akik ide utaznátok,nektek irom hogy ez egy igen átlagos wellnes szállodába. Nemtudom mi alapján kapták meg négy csillagot. Az egész egy nagy labirintus,igen könnyen eltévedsz és ha kérdezel nem kapsz méltó választ. A szobákban vékony a fal csak azt nem hallod amit nem akarsz,borzasztó.
Pihenni azt nem lehet, a wellnes koszos, rideg,lepusztult,nem lehet osztályozni. Az étel ami jó pontot érdemel, a kiszolgálás nulla, saját tapasztalat-ébédnél kicsit morzsás volt az asztal leültünk és a pincér előttünk söpörte a földre a morzsákat.
Nagyon szép szálloda, végtelenűl kedves személyzettel. Egyetlen aprócska szépséghibája a wellness részlegnek az, hogy nincs külön gyerek medence, vagy pedig a felnőtteknek külön úszó medence. Teltházas volt a szálloda ott jártunkkor, és rengeteg apró gyerek ugrált a fejemre a medencében.
Egy kellemes 3 napot töltöttünk el 2 pár Febr. 16-18 közt. . . a szálódában nagyon jó volt minden. . . finom ételek kellemes pihenés. aranyos személyzet. . ami kicsit rontott hogy a welness részleg ahhoz hogy új szerű a szálóda sajnos rossz állapotú. . . de azt félre téve nagyon jól éreztük magunkat. . . ajánlom másoknak is gyermekeseknek.
Szinte mindennel elégedettek voltunk. Ami rontotta a színvonalat, a welness részleg állapota: málladozó festék, itt-ott kopott a fal. . . . , illetve a szobában rendkívül meleg volt, amit a fűtőtest lezárása sem enyhített. Alapvetően a hotel kellemes, alkalmas pihenésre, kikapcsolódásra.
Az utazás előtt olvasott értékelések kissé elriasztottak, azonban nagyon kellemes csalódás volt az ott töltött idő. A személyzet udvarias és segítőkész, az ételek bőségesek és nagyon finomak voltak. A Wellness részleg nekünk megfelelő volt. Néha valóban klórszag volt érezhető, ahogy mások is jelezték, de nem volt túlságosan kellemetlen.
Az egyetlen negatívum számunkra az ágy kényelmetlensége volt. A pihenés fontos része az éjszakai alvás. Ezeken az ágyakon ez szinte lehetetlen. Minden más tökéletes volt. Köszönjük!
A szállás 5 nappal az érkezés előtt közölte, hogy nem tudnak fogadni,technikai okok miatt és felajánlottak más szállodákat. Az indulás napján telefonáltak,hogy mégis mehetünk hozzájuk. Hát félve indultunk el. Mikor odaértünk közölték,hogy elnézést kérnek és egy lakosztályt biztosítanak számunkra. Ez nagyon korrekt volt.
Maximálisan elégedettek voltunk az egész hétvégével. A szobák tágasak és tiszták voltak, az étteremben széles választék volt. Mindenki nagyon kedves volt :-) Nagyon kellemesen csalódtunk a helyben mivel abba a hibába estünk hogy előtte mást nem csináltam csak ilyen helyeken olvasgattuk a véleményeket és vissza jelzéseket.
Már úgy voltunk , hogy lemondjuk és elbukjuk a foglalót de a végén mégis arra gondoltunk megnézzük és majd a szemünknek és a saját tapasztalatainknak hiszünk . És milyen szerencsénk volt nem is értem azokat amiket negatívként írnak ide sokan. Nekünk is vannak igényeink és elvárásaink és én csak ajánlani tudom mindenkinek. Bármikor újra visszamennénk és köszönjük ezt a jó kis hétvégét :-) Üdvözlettel 2 fiatal pár :-)
A kiszolgálás és az ételek fantasztikusak voltak! Figyelmesek segítőkészek voltak! A wellnessel mi sem voltunk megelégedve a klórgőz miatt! A fürdőköpeny állapota is hagyott kivetni valót maga után,akár csak az ágyak és az éjjeli lámpa elhelyezése,a tv-t már nem is említve! Mi először voltunk ilyen helyen és nem igazán jó szájízzel távoztunk! Remélem legközelebb jobbat fogunk ki!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár