Batthyány Kastélyszálló Zalacsány ★★★★

Batthyány Kastélyszálló ZalacsányBatthyány Kastélyszálló Zalacsány
Batthyány Kastélyszálló ZalacsányBatthyány Kastélyszálló Zalacsány
117 fotó

Batthyány Kastélyszálló Zalacsány - Vendégvélemények összefoglalója

A Batthyány Kastélyszálló Zalacsány patinás környezetben fekszik, melyhez a csodálatos park és a történelmi kastély varázsa járul. A szobák tágasak és ízlésesen berendezettek, a parkra néző kilátás pedig felejthetetlen élményt nyújt. A személyzet udvarias és segítőkész, a recepción és a szolgáltatások terén is magas színvonalú kiszolgálás jellemző. Az étkezések változatosak és ízletesek, a svédasztalos reggeli és vacsora bőséges választékkal szolgál.

81 vendég véleménye alapján

4,7Kényelem
4Szolgáltatás
3,9Étkezés
4,6Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Batthyány Kastélyszálló legnépszerűbb csomagjai

Batthyány Kastélyszálló Zalacsány - Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
41.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő
86.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől kiváló félpanzióval

Batthyány Kastélyszálló Zalacsány vélemények

Kiváló 2017. augusztus 15.a párjával járt itt
Május első hétvégéjét töltöttük itt párommal, akinek ajándékba vettem a pihenést...soha jobb helyet nem találhattam volna.Gyönyörű a hely, a park, a szoba, az ételek első osztályúak, a személyzet kedves de nem tolakodó. Most hétvégén megyünk újra, így mondhatom minden ünnepen, hosszú hétvégén visszavágyunk...
Kiváló 2017. augusztus 6.a párjával járt itt
Talán a szobatakarításon lehetne javítani , az elszívó ventilátor a toaletten akár csak egy rosszul járó traktor :-(- csapágy csere talán?

Egyéb negatívum nincs, a konyha szuper , esetleg a reggeli lehetne egy kicsit változatosabb ( teasutemény/kalács-rétes , fott tojás ... )

bárkinek tudom ajánlani

tisztelettel
Kiváló 2017. június 14.a párjával járt itt
Tökéletes pihenés, gyönyörű környezet! A szoba egyszerűen mesés! A személyzet nagyon kedves, barátságos, az ételválaszték bőséges és nagyon ízletes. A szaunamester egy tündér! Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Kiváló 2017. április 18.a párjával járt itt
A szobák kitűnően felszereltek, kényelmes ágy, minden igényt kielégítő fürdőszoba,remek ízletes ételek és bőséges választék, segítőkész figyelmes és nagyon kedves személyzet. A Kastélyszálló körüli park gondozott, kitűnő sétautak teszik még kellemesebbé az igen szép környezetet.
Batthyány Kastélyszálló Zalacsány - EgyébBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - Külső képBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - Medence/kertBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - Medence/kert
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2017. február 22.a párjával járt itt
Gyönyörű környezet, udvarias személyzet, profi kiszolgálás, elegancia, kiváló konyha, elfogadható árak, tisztaság, előzékenység. A szobák berendezése ízléses, és nagyon tiszta. Az egészségmegőrző szolgáltatások, wellnes, szauna, masszázs magas színvonalúak. Igazi kastélyszálló, a hely szellemiségének megfelelően.
Batthyány Kastélyszálló Zalacsány - BelsőBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - SzobákBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - SzobákBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - SzobákBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - VendéglátásBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - Belső
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2016. november 9.a párjával járt itt
Csodálatos szép helyen van ez a kastély és nagy szerencsénk volt az idővel is, mert végig sütött a nap amíg ott voltunk. A szállodai lakosztály igazán kényelmes, nagy és napos volt. A személyzet fantasztikusan kedves és szolgálatkész. Remek volt az animátor [Moderálva - a szerk. ] és nagyon élveztem a sport programokat.
Kiváló 2016. szeptember 6.a párjával járt itt
Nagyon kellemes. Igazi pihenés volt. Szuper a wellnes a szauna. Személyzet kedves es mindenki baràtsàgos volt. Csak jot es szépet tudok mondani.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 176 helyen első értékelőNépszerű író - 274 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5525 feltöltött kép
2016. augusztus 4.gyerekekkel járt itt
A márciusi hosszú hétvégét a Batthyány kastélyszállóban töltöttük a gyerekekkel. Patinás környezetben pihentünk a kastélyépületben. Szépen felújították a szobákat és a közösségi helyiségeket. Az étterem és különterem meseszép. Jó konyhát vezetnek. Itt találkoztunk először olyan megoldással, hogy a szobánkba jön a masszőr a maga mobil ágyával.
Batthyány Kastélyszálló Zalacsány - Külső képBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - VendéglátásBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - VendéglátásBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - BelsőBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - Medence/kertBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - Medence/kertBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - Medence/kertBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - KörnyékBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - Külső képBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - Külső képBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - WellnessBatthyány Kastélyszálló Zalacsány - Vendéglátás
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2016. július 31.a párjával járt itt
Felejthetetlenül szép élményekkel gazdagodtunk a Párommal a Batthyány Kastélyszállóban eltöltött néhány nap alatt. Csodás környezet, romantikus és nyugalmat árasztó hangulat, segítőkész személyzet várja az oda látogatókat. Sikerült teljesen kikapcsolódnunk, feltöltődnünk. Ebben közre játszott még a kastély és a park egyedi kialakítása.
Kiváló 2016. július 31.a párjával járt itt
Felejthetetlenül szép élményekkel, látnivalóval gazdagodhattunk a Batthyány Kastélyszállón töltött napjaink alatt. Meseszép környezet, hangulatos, romantikus, nyugodt légkört biztosító, segítőkész személyzet állt rendelkezésünkre. A kastélyban járva pedig az ember kicsit visszarepülhet az időben. Nagyon köszönjük a lehetőséget, mindenkinek receptre ajánlom! :)
Batthyány Kastélyszálló Zalacsány a térképen
8782 ZalacsányCsány L. u. 24./a
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • masszázs • pedikűr • pezsgőfürdő • szolárium • élménymedence • gőzfürdő • finnszauna
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 50 kg-ig: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Macska, 10 kg-ig: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • büfé
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek