A családias hangulatú Art hotel mindössze 200 méterre található a zalakarosi zöldövezetben levő Gránit gyógyfürdőtől. A szálloda 46 szobával várja vendégeit művészetközeli megjelenésével. A szállodahall világos, tágas, átriumos, a színek pedig egészen merészek!
A vendég különféle képek, grafikák, szobrok és trópusi növények egyvelegével találkozhat, melyet kényelmes berendezések tesznek teljessé.
nagyon jó a szálláshej,szép a környék csendes,családias a légkör,a segitségnyujtás magas szinvonalu,több program közül lehet választani,szinvonalas az étterem, az ételek nagyon változatosak a száláshejen ,szép a környék. én csak jót tudok mondani. voltunk biciklizni acsaládal,aztán repükögépel is felszáltunk egy élmény volt. megnéztük a kis balatontis.
Négy napot töltöttünk itt, kellemes, nyugodt környezetben. A személyzetet a kedvesség, a szobát a tisztaság "jellemezte". Az ételek kiválóak, a főételek mellett a desszertekből is bőséges választék volt. Külön jó volt, hogy mindig ugyanazon asztalnál ülhettünk az étkezésekkor. Jó volt, hogy egy könnyű ebédet is kaptunk a félpanzió kiegészítéseként.
Kár, hogy a sok vendég ellenére nem üzemelt folyamatosan az infra és a finn szauna. Pihenésünket tetőzte volna még egy kinti úszómedence, mert hiányzott a szaunázás után a merülő medence. Összességében jól éreztük magunkat.
Egy októberi hosszú hétvégét töltöttünk itt a párommal és a 9 éves kisfiammal. Már amikor beléptünk az ajtón egy szép, rendezett , tiszta , kellemes hely érzetét keltette bennünk. A recepción mindig kedves és mosolygós hölgy volt. A szobák tiszták, bútorzat tökéletes. Van WIFI a szobákban.
A Wellness részleg kifogástalan, szerintem minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szórakozást. Az ételek finomak voltak és változatosak. Az udvar szintén tiszta, nagyon szép. Én tényleg csak ajánlani tudom. Minden szempontból tökéletes. Köszönünk szépen mindent :)
2013. szeptember közepén voltunk itt családommal. Nagyon jó tapasztalataink voltak, az ellátás kitűnő, a felszolgálás remek, az ételek nagyon finomak, mindenki nagyon segítőkész és kedves, Ajánlani tudom mindenkinek,érdemes eltölteni néhány napot. Azt hiszem,ha lehetőségünk lesz rá,biztosan visszamegyünk. Úgyhogy csak a legjobbakat tudom elmondani erről a szálláshelyről.
2013. május végén jártam itt családommal, három kisgyermekünkkel! Nagyon jó tapasztalataink voltak, fantasztikus volt minden, az ellátás kitűnő, a felszolgálás remek, az ételek nagyon finomak, mindenki nagyon segítőkész és kedves, úgyhogy csak a legjobbakat tudom elmondani erről a szálláshelyről!
A wellness részleg nagyon jó, a gyermekeknek a játszószoba nagyon tetszett, rengeteg időt töltöttünk ott! A szoba is kényelmes volt, nagyon kedvesek voltak, hogy a földszinten helyeztek el bennünk három kisgyermekkel, hogy ne kelljen lépcsőzni, liftezni! Nagyon jó volt, hogy ajándék ebéd is járt a csomaghoz, mert sajnos rossz időnk volt, de így ki sem kellett nagyon mozdulni onnan, mert minden meg volt ott helyben, ami csak a nyugodt pihenéshez kellett! Mindenkinek ajánlom, szuper hely!
Évek óta Zalakaros a kedelt nyaralóhelyünk,de az Art Hotelben most voltunk először. Kedves személyzet,finom,bőséges ételek. Tiszta rendezett környezet. Zalakaros egyébként is a nyugalom szigete számunkra. Az idő nem volt nagyon jó,esett az eső,mi mégis jól éreztük magunkat Lehetőség biztositott a Hotelben,pihenésre,kikapcsolódásra is.
Az értékelésemből kitűnik, hogy tényleg mindennel maximálisan elégedett voltam! De a szálloda halljában levő vendégkönyvbe kár volt beleolvasnom, mert kiderült, hogy másoknak a takaró rövidnek tűnt, és sajnos onnantól kezdve nekem is. . . :( De ez titeket leendő szállodaválasztók, ne tántorítson el, ez tényleg egy nagyon jó szálloda!
Minden nagyon tetszett,csak mi egy nagyon meleg éjszakát töltöttünk ott, és nem klímás szobát kértünk,de ez ami hibánk volt.Szép rend volt mindenütt,finom ételek a reggelinél,nagy választék a vacsoránál,szépen gondozott külső udvar,kényelmes ágy,jó kilátás,tiszta vizesblokk,egyszóval minden rendben volt.
Csodálatos hely,minden igényt kielégit. Most voltunk először,de bármikor visszamennék. Kedves kiszolgálás,finom,bőséges ételek. A gyerekeknek játszótér az udvarban. Pihenésre,kikapcsolódásra is alkalmas hely. Tisztaság mindenhol. Mi nagyon jól éreztük magunkat,szép emlékekkel tértünk haza. Mindenkinek ajánlom,érdemes ott tölteni néhány napot!
Már háromszor jártam itt, de mindig alig várom, hogy visszatérhessek. A szálloda légköre nagyon családias, mindenben a vendég "kegyét" keresik. Az ételek nagyon finomak, változatosak. A reggeli olyan bőséges, hogy estig nyugodtan ki lehet bírni, ennek ellenére délben még egytál étel is volt mindhárom alkalommal, amikor voltam.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 25 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 25 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 6 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár