A szolgáltatások általában rendben voltak, kivétel a nem működő hűtő, amit hiába kértük, nem javítottak meg, a szaunát pedig nem tudták a megfelelő hőfokra beállítani. A személyzet az alapvető feladatait ellátta, de mosolytalan, kelletlen módon.
A közösségi terek kulturáltak, tiszták voltak, a törölközők mennyisége és tisztasága, az ágyneműk tisztasága rendben volt, de az ágytámlát nekünk kellett lemosni. Az étkezések színvonala jó volt. Elsősorban a szobai szőnyegpadlón látszott a felújítás hiánya, de a zuhanykabin és a zuhanycső is megérett volna már a cserére.
Kellemes hely, gyerekes családoknak leginkább. A személyzet kedves, segítőkész. A szoba tiszta, rendezett. Az étkezéssel meg voltunk elégedve. Hátrány (természetesen a mi szubjektív véleményünk/tapasztalásunk alapján), hogy a földszinti szobákban nincs se légkondi, se ventilátor, így nagyon melegek. A hűtő nagyon kicsi, alig hűt.
Pohárból is csak egy volt, holott a szoba 3 személyes. A pótágy elég kényelmetlen, jobb lett volna egy heverő. Összességében azért jól éreztük magunkat és ajánlanám másnak is.
Családoknak ideális. (játszótér, medence) Jó elhelyezkedésű, közel van a strand. A svédasztalos reggeli finom volt, a menüválasztásos vacsora adagja talán nem minden felnőttnek elég, kicsit lehetett volna több, de finom volt az is. Tiszta, rendezett szoba, kedves személyzet.
A hely az üdülő jó lenne ha: A szobában nem siron túli világitás lenne. kb 15-s égőkkel. A terasz felőli ajtó kilincs kiesett. A törülközők szegényesek,kevesek. A reggeli minden nap szinte ugyanaz,a harmadik nap után már unalmas. A vacsora is hagy maga után kifogást. A személyzet udvarias. Általában a szálláshelyen az igénytelenség látszik.
Nyugodt, csendes szálloda, szép kerttel. Tetszett, hogy a kert pár lépés volt a szobából, de maga a fürdő is csak pár perc sétára van. Amit hiányoltam a szobából, az a hűtő (nyári melegben jó lenne), illetve a ruhaszárító a sok törölközőnek. A wifi nem volt ugyan elérhető, de nekünk nem hiányzott, pihenni mentünk.
Könnyen megközelíthető a szálláshely . A szállás elérhető közelben van mindenhez pl a fürdőhöz is, ami gyönyörű, és úgy gondolom minden korosztály igényét kielégíti. Kényelmes és tiszta szoba . A személyzet udvarias , barátságos , segítőkész . A reggeli változatos a menü választásos vacsora finom , bőséges volt .
Nagyon kényelmes volt a szoba és tiszta!A személyzet udvarias segítőkész!Összességében nagyon jól éreztük magunkat!Mindenkinek csak ajánlani tudom!Megéri!
Az ár-érték arány rendben. A szállás tiszta, rendezett, a személyzet barátságos, segítőkész. A svédasztalos reggeli,változatos, a menü választásos vacsora jó volt. A szobák jól felszereltek, tiszták. Három hiányosságot említenék, amit a szállás biztosan korrigálni fog.
Az egyik :a tusoló kabinnak az egyik ajtaja hiányzott, azt zuhanyfüggönnyel pótolták a tusoló fej vízköves volt. A másik: elkelne az ablakra egy reluxa, vagy sötétítő függöny. Végül: wifi alap lenne minden szobában.
Könnyen megtalálható a szálláshely. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A hely rendezett és tiszta. Az ételek nagyon finomak. A játszószoba nagyon tetszett a kislányomnak (3 éves), csak a nyitvatartásán lehetne változtatni - én személy szerint egyáltalán nem tartanám zárva, hiszen vannak korán kelő gyerkőcök is.
Nekem nagyon tetszett a Wellness Hotel. Szép helyen voltunk, és máskor is is szeretnénk eljutni ide, vagy máshova. Nagyon finomak voltak az ételek, és mindennel meg voltunk elégedve. Készségesen rendelkezésünkre álltak a segítségadásnál. Köszönünk mindent.