Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén - Vendégvélemények összefoglalója
A Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén a Mátra és a Bükk ölelésében, Demjén völgyében elhelyezkedő, gyönyörű kilátást nyújtó szálloda. A belső terek a természetes anyagokat és a modern formákat ötvözik, a hallban lévő látványos elemek pedig egyedi atmoszférát teremtenek. A szobák tágasak és egyedi dizájnúak, a rusztikus és a modern részletek találkozása nyugodt, kellemes légkört teremt.
A szálloda közvetlen közelében megtalálható a Demjéni Thermálfürdő és a Barlangfürdő, így a gyógy- és fürdőzési lehetőségek széles skálája érhető el. A wellness részlegen több szauna, gőzkabin, merülőmedence és aromakabin áll rendelkezésre, a látványos enteriőr pedig hozzájárul a nyugodt pihenéshez. A barlangfürdő különleges élmény: zegzugos folyosók, változatos medencék és a barlangos atmoszférát idéző környezet teszi felejthetetlenné a látogatást. Az étterem intim hangulatú, az asztalokat függönyök választják el egymástól, miközben a kínálat ízletes és változatos. A reggeli és vacsora gazdag kínálata mellett a környék gasztronómiája is visszatérő eleme az élménynek. A parkolás ingyenes, a környék pedig nyugodt, ideális a természetjáráshoz és a környék látnivalóinak felfedezéséhez. A modern berendezés, a gondos tisztaság és a szolgáltatások minősége magasan a szálláshelyek közé sorolja, így a tartózkodás kiegyensúlyozott és kényelmes. Összességében a Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén különleges hely a nyugodt feltöltődéshez, amely a barlangfürdő közelségétől és a gondosan megtervezett környezettől teszi emlékezetessé a látogatást.
A szálloda nagyon szép, a személyzet kedves. A szoba nagyon hangulatos és kényelmes volt. Az ételek finoman voltak elkészítve. A vacsorát meghitté és intimmé tette, hogy függönyökkel voltak elválasztva egymástól az asztalok. Talán a reggeli lehetett volna egy kicsit változatosabb.
A barlang fürdő szép, de mi inkább a kinti gyógyvizes medencéket részesítettük előnyben. Összességében mi nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszatérünk még.
Egy nagyszerű csomagajánlattal töltöttünk itt három napot. A szálloda wellness részét csak megnéztük, valóban nem túl nagy, de mivel időnk jelentős részét a barlangfürdőben illetve a strandon töltöttük, nem is hiányzott. Az étterem egy élmény volt, az elfüggönyözött asztalok nagyon ötletesek, az ételek is finomak voltak.
Alapvetően az egész hotelnek kellemes az atmoszférája, a liftben is szól a zene, a fogadótér a buborékokkal elképesztően jól néz ki. A szoba és az ágy nagyon kényelmes, az apróbb hiányosságok (foltos kávéscsészék, zuhanyzóban hajtól eldugult lefolyó)sem árnyalták be a pozitív véleményünket. A környék csodálatos, a szálloda nagyszerűen illeszkedik bele. Nyugodt szívvel ajánlanám mindenkinek!
Egy kellemes hétvégét töltöttünk ezen a gyönyörű helyen. Amit kínálta azt teljes mértékben meg is kaptuk. Nagyon szép elegáns,modern szép szálloda. Rengeteg vízi programmal és kikapcsolódással várják a vendégeket. Udvarias személyzet,kellemes légkör,remek ételek. Igazán nagyok a szobák és minden igényt kielégítenek. Csak dicsérni tudom és mindenkinek ajánlom. Egy igazi kincs.
Már kètszer pihentünk ebben a csodálatos szállodába. Nagyon színvonalas. Jók a szobák, nagyon finom a reggeli ès vacsora, nagy a választék. A wellness részleg ugyan kicsi, de a gyógyfürdő kompenzálja. Mindenkinek ajánlom aki szereti a szèpet
A hotel belső látványa, a fogadó tér, az étterem, a szobák nagyon elegánsak. nekem ugyan nem tetszett, hogy a mosdó egy légtérben (egy üvegfallal félig elválasztva) van a szobával, mert korábban kelek, mint a párom, és felébresztettem volna, ha elkezdek mosakodni, fogat mosni, borotválkozni. De erre mondhatják azt is, aludjak addig, amíg a másik.
Külön tetszett, hogy vacsoránál egy körfüggönnyel választják le az asztalokat, intim és barátságos. Az étkezések választékosak és nagyon finomak voltak, különösen a vacsorai desszert. Ritkán lehet ilyen finom süteményeket enni, amiből nem "dől" ki a cukor, mégis nagyon finom. És itt volt a problémám, amiért csak nagyon jóra értékeltem a szállodát, nem pedig kiválóra. A sajtkínálat. Erre nagyon kényes vagyok, és úgy gondolom, egy ilyen magas színvonalú szállodában nem lehet ennyire szegényes a sajtkínálat. Két féle szeletelt sajt és ennyi. semmi lágy sajt, camember, vagy bri, de még egy szerencsétlen hazai Mackó kocka sajt sem. Ezen lehetne javítani. A személyzet szolgálatkész, kedves, gyors, mosolygós. Az Aqua szoba nagyon hangulatos a körbe futó és változó fényű led világítástól. A termál fürdő, de egy kicsit a barlang fürdő is csalódás volt nekünk, mert az élmény elemek működtetésével nagyon spóroltak, persze ez nem a szálloda hibája. A termálban két napig egyetlen élmény elem sem működött, a barlangfürdőben pedig csak délelőtt tudtunk elcsípni néhányat, délután még 30 perc után sem kapcsolt be semmi. de azért a barlang fürdő csodálatos, jó volt benn kóborolni. Összességében, ja javítanak a sajtkínálaton, tökéletes szálloda lehet.
A férjemel mentem nagy várakozásal mert barátok már beszéltek róla nagyon jó véleménnyel. Megerkezeskor rövid bejelentkezes után megkaptuk a szobát. A szoba hangulatos tiszta volt. A szálloda vellnesze kicsi de a szálloda kompenzálja hogy a gyógyfürdő e van bejárás a szallovendegeknek. Aszemelyzet kedves és segítőkesz.
Areggeli megfelelő volt de ezt a vacsorára már nem mondható el. A negycsillaghoz szegényes választék volt. Talán a hétköznap ilyen? Az jó volt hogy nem volt zsúfolt az étterem. A szálloda elhelyezkedese nagyonszep csöndes.
A szállóda a lehető legjobb helyen helyezkedik el. Tökéletes levegő,csend,nyugalom. Mellette a gyógyvíz jótékony hatása elmondhatatlan. Egyszóval a feleségemmel nagyon jól éreztük magunkat . Amit szerettünk volna azt meg is kaptuk. A jó étel,levegő,víz és pihenés. Reméljük a feleségemmel együtt,ha tehetjük,akkor visszatérhetünk egy újabb pihenésre!
Húsvét másnapján érkeztünk a szállodába. A természet még csak ekkor kezdett ébredezni, így a környezet még a téli szürkeségét mutatta. A feleségem szerint egy kis színt vihetnének a szálloda környékére ilyenkor is, akár némi örökzölddel. A parkolás jól megoldott, nem kell sokat kutyagolni a csomagokkal a recepcióig.
A foglalásunk zökkenőmentesen ment, a recepciósok kedvesek, segítőkészek voltak. Mi rusztikus szobában voltunk, ahol a természet közelségét igyekeztek közel hozni (rönkasztalka, deszka és tehénbőr mintás tapéta) a vendégek számára. Különösen tetszett a "pihenősarok" ami a szobából volt leválasztva és persze a terasz. Szerencsénkre olyan volt az idő így április elején, hogy napozni is tudtunk. Az étteremben jó ötlet a külön függönnyel elválasztott asztalok így egy kicsit még személyesebbé válik az étkezés. Az ételek minősége átlagos, nem volt kiemelkedően jó vagy rossz hozta a kötelezőt. Nekünk változatos is volt a három nap alatt. A wellness rész ugyan kicsi, viszont igényes és a szaunavilág szerintem tökéletes. Ezt úgy mondom, hogy szerintem a szálloda olyan 3/4-ig volt. A strand rész még nem üzemelt teljes egészében csak a gyógymedencék voltak használhatóak. Tisztaság ugyan volt napközben, de szerintünk este hat után a személyzet lelépett, mert ezután a wc-ben durva szagok voltak és a férfi wc-ben nem volt lámpa este. Gondolom ez is hozzájárult az igénytelenséghez. Amúgy hajnal kettőig lehetett fürdőzni, ami tök jó volt. A barlangfürdő nekünk tetszett, főleg a csúszda rész. Ide érdemes betérni, főleg úgy, ha szállodai vendég vagy akkor 50% csak a belépő. Összességében jól éreztük magunkat szívesen ajánlanánk másoknak is.
Párommal és barátainkkal jártunk itt, 3 éjszakát töltöttünk el. A szálloda nagyon szép, igényes kialakítással. Az étteremben a függönyös elválasztás nagyon praktikus és egyedi, viszont az ételek mennyiségével, és egy-két dologgal adódott problémánk. Egy kávégép van reggel, amihez sort kellett állni.
minden reggel ugyanaz volt a választék, kissé sem eltérő. Este a vacsoránál kevés volt amiből választhattunk, bár megjegyzem, ami volt, az minden nagyon finoman volt elkészítve! A sütemény mire odaértünk a vacsira (20:00-ra), már igen elkopott, végül már levették a névtábláját is, pedig megkóstoltuk volna. . . A thermál medencénél, ami benne volt az árban, nagyon tetszett minden, kivéve, hogy csak ott lehetett szoláriumozni, viszont azt csak készpénzzel a helyszínen lehetett, ez kényelmetlen volt. Negatívum, hogy a szolárium gép elavult, kb. száz éves darab, lecserélhetnék. Mindezeket leszámítva jól éreztük magunkat, bátran ajánlanám mindenkinek!
Párommal töltöttünk el 2 éjszakát. A szoba nagyon tetszett, főleg a világítás (led, hangulat fény). Az étteremben függönnyel vannak elválasztva az asztalok, én ezt, itt láttam elsőnek, nagyon jó ötlet. A kiszolgálás kifogástalan, az ételek finomak. A barlangfürdő kb 1 perc sétára van, mondjuk mínusz fokban ez kicsit kellemetlen lehet, nekünk az öt fok még tűrhető volt. Mi jól éreztük magunkat, biztos visszamegyünk még.