Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3948 helyen első értékelőNépszerű író - 2499 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 111848 feltöltött kép
Átlagos 2025. október 5. 14:17egyedül járt itt
Kis vietnámi kávézó és teázó a kőbányai piac középső részén. Ahogy levettem, ez inkább az itt dolgozó vietnámi emberek találkozóhelye, az eladó-pultos-barista mindenes igencsak meglepődött az érkezésemen. A közös nyelv is hiányzott, amin tudtunk volna normálisabban kommunikálni, a magyar és az angol nem működött.
2025. október 5. 13:42egyedül járt itt
Fiatalok körében népszerű, a social media platformokon jól futó vietnami kávézó a kőbányai ázsiai piac sűrűjében. A személyzetet fiatal ázsiai srácok alkotják, már reggel a nyitáskor oldott, laza volt a hangulat, és volt egy kis kupi is. A beltéri asztalok mellett napsütéses teraszuk is van.
Átlagos 2025. október 5. 13:27kollégákkal járt itt
A munkahelyem közelében a megújult Lechner Ödön fasor egyik új építésű háztömbjének sarkán, a Boráros tér felőli irányban nyitott meg ez a kávézó tavaly májusban. A hely fő profilja a modern "játék", e-sport, gaming, VR, Play Station. A létesítmény küldetése a magyar e-sport színvonalának további emelése, tehetséges játékosok felkutatása és pályafutásuk támogatása.
2025. október 5. 13:16gyerekekkel járt itt
Újabb fiatalos smash burger, amely a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvend. Ahogy a szlogenjükben is olvasható, az USA burgerei inspirálták őket. Jó a lokáció, forgalmas, sok a külföldi turista errefelé, a Váci utca és a Deák Ferenc tér közötti gyalogos útvonalon, fontos csapásirány.
Kiváló 2025. október 5. 12:36gyerekekkel járt itt
A Meraki remek görög gíroszt készít, amelyet a korábbi években nem egy fix helyen, étteremben, hanem food truckban kóstolhattunk több helyszínen, rendezvényeken is. Aztán úgy döntöttek, és szerintem ez nagyon jó döntés volt, hogy nyitnak egy "rendes" éttermet is, bár nagyon nagy a konkurencia, a város tele van ilyen-olyan gírosz, döner, kebab lelőhelyekkel, de a jó minőségre szerintem mindig van tér és igény.
Átlagos 2025. október 5. 11:19a párjával járt itt
Akadálymentesség gyenge, nincs telefon a szobában, zavaró a légkondis fűtés, a folyosón a világítás nem automatikusan kapcsol. A lépcsők veszélyesek, nem gömbölyitett a léocsőfokok éle, mi több éles fémprofilos! - kevés a kapaszkodási lehetőség. Nagyfokú a balesetveszély. Feleségem megcsúszott, lezuhant és eltört a bal lapockája.
Kiváló 2025. október 5. 10:17kollégákkal járt itt
Magyarország egyik legkiemelkedőbb tea szaküzlete és teázója. Helyileg a Margit híd budai hídfő közelében, a Frankel Leó utcai szuterénben találjuk őket. A pár lépcsőfokon leereszkedve (nem akadálymentesített! ) egy különleges, egzotikus mesevilágba érkezünk. Mintha egy szempillantás alatt több ezer km-t repültünk volna keletre.
Flying Bird Tea House, BudapestFlying Bird Tea House, BudapestFlying Bird Tea House, BudapestFlying Bird Tea House, BudapestFlying Bird Tea House, BudapestFlying Bird Tea House, BudapestFlying Bird Tea House, BudapestFlying Bird Tea House, BudapestFlying Bird Tea House, BudapestFlying Bird Tea House, BudapestFlying Bird Tea House, BudapestFlying Bird Tea House, Budapest
Még több kép (9 db) >>
2025. október 5. 10:02kollégákkal járt itt
A kiskunfélegyházi székhelyű Félegyházi Pékségbe évek óta járok péksütemény beszerzése céljából. Délkelet-Magyarország a fő bázisuk, de Budapesten is van számos pékségük. Érdekesség, hogy a közel 90 egységük közül a Mester utcába 2 is jutott, egyrészt a 88. számú, amely közelebb esik a Ferenc körúthoz, míg a másik szintén itt a Mester utcában a 38.
Félegyházi Pékség 38. sz. Mintabolt, BudapestFélegyházi Pékség 38. sz. Mintabolt, BudapestFélegyházi Pékség 38. sz. Mintabolt, BudapestFélegyházi Pékség 38. sz. Mintabolt, BudapestFélegyházi Pékség 38. sz. Mintabolt, BudapestFélegyházi Pékség 38. sz. Mintabolt, BudapestFélegyházi Pékség 38. sz. Mintabolt, BudapestFélegyházi Pékség 38. sz. Mintabolt, Budapest
Még több kép (5 db) >>
2025. október 5. 9:51kollégákkal járt itt
Újabb étkezési lehetőség a Mester utcában. Helyileg a Haller utcához közelebb található, a Nagykörúttól többet kell ide gyalogolni. Nyitva tartása a környéken dolgozókra fókuszál, csak hétköznap tartanak nyitva 10. 30-15. 30 óra között.
Polpetti étterem, BudapestPolpetti étterem, BudapestPolpetti étterem, BudapestPolpetti étterem, BudapestPolpetti étterem, BudapestPolpetti étterem, BudapestPolpetti étterem, BudapestPolpetti étterem, BudapestPolpetti étterem, BudapestPolpetti étterem, BudapestPolpetti étterem, BudapestPolpetti étterem, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2025. október 5. 9:33egyedül járt itt
Minden jó volt, csak hiányzott a szálloda velness részlege. Mivel csak egy éve nyitották meg újra a felújítás után, a fürdő még nem készűlt el.
A szauna-világ nagyon tetszett. A személyzet udvarias.
Nekem szívem csücske Eger, és a Flóra Szálló is. Nagyon szeretem a városi strandot is, jó, hogy közvetlen átjárás van a szállodából.