Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 395 városban járt márFelfedező - 2816 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32469 feltöltött kép
Kiváló 2025. június 3. 11:49egyedül járt itt

Néhány napja, három év után ismét betértem e remek strandbisztróba. Kreatív, izgalmas nemzetközinek mondható konyhát visznek eredeti ötletekkel, szezonális friss alapanyagokkal. Az étlap bizalomgerjesztően szűk: három előétel/leves, öt főétel, egy desszert.
Tiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, ZamárdiTiki Beach Bisztró, Zamárdi
Még több kép (15 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 90 városban járt márFelfedező - 129 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2913 feltöltött kép
Érdekes 2025. június 3. 11:39a párjával járt itt
Ismét egy Győrfi Lajos-mű, hiszen a Nagykunság szobrászai ők a testvérével, Györfi Sándorral. És nemcsak annyiban, hogy a régió meghatározó térművészei, hanem a témaválasztásaik okán is. Ez a Délibáb-díszkút Berekfürdőn a fürdő bejárata előtt áll, de hiába, hogy kút, amiből korábban meleg termálvíz folyhatott, az elnevezéséhez illően a közeli Hortobágy az ábrázolt témája.
Délibáb díszkút, BerekfürdőDélibáb díszkút, BerekfürdőDélibáb díszkút, BerekfürdőDélibáb díszkút, BerekfürdőDélibáb díszkút, BerekfürdőDélibáb díszkút, BerekfürdőDélibáb díszkút, BerekfürdőDélibáb díszkút, BerekfürdőDélibáb díszkút, BerekfürdőDélibáb díszkút, BerekfürdőDélibáb díszkút, Berekfürdő
Még több kép (8 db) >>
Szörnyű 2025. június 3. 11:04a párjával járt itt
Katasztrófa! Esküvői helyszínnek senkinek sem ajánlom! Kaptunk egy árajánlatot szerződéskötés előtt, majd két órával később módosították és közölték,hogy árat emelnek. A terembérlet árát majdnem 40%-al felvitték és más tételeken is emeltek.
Rendkívül nagy csalódás ez az esküvőnk előtt 3 hónappal, hogy ilyet megcsinálnak. Aki tudja,kerülje őket!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3832 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 109206 feltöltött kép
Kiváló 2025. június 3. 9:26egyedül járt itt
A közelben jártam, már túl voltam a reggeli kávén, s a google térképet böngészve találtam rá erre a pékségre. Egy igazán különleges helyről van szó, amely csak heti 3 nap tart nyitva, szerdán és pénteken 10-18 óra között, illetve szombaton csak délelőtt. A XI.
Szeliz Pékség, BudapestSzeliz Pékség, BudapestSzeliz Pékség, BudapestSzeliz Pékség, BudapestSzeliz Pékség, BudapestSzeliz Pékség, BudapestSzeliz Pékség, Budapest
Gyenge 2025. június 3. 9:15gyerekekkel járt itt
Vélemény a szállásról:

Sajnos több kellemetlenség is ért bennünket a tartózkodásunk során, amit fontosnak tartok megosztani:

A lányomék később érkeztek a szállodába, és bejelentkezéskor a recepciós hölgy nem adott nekik semmilyen tájékoztatást, mondván: „majd a szüleik elmondják, amit tudniuk kell.
2025. június 3. 9:13egyedül járt itt
Angyalföldön járva a google térkép alapján találtam rá erre a kis zugra, ami cukrászda, fagyizó és kávézó is egyben. Helyileg a Honvéd Kórház mögötti részen, zömében új lakóházas kis utcák egyikében található. Az alapterület nagyon kicsi, kifejezetten szűkös, alig tudtam megközelíteni a pultot, pedig kb.
Pisztácia Kávézó, BudapestPisztácia Kávézó, BudapestPisztácia Kávézó, BudapestPisztácia Kávézó, BudapestPisztácia Kávézó, BudapestPisztácia Kávézó, BudapestPisztácia Kávézó, Budapest
2025. június 3. 9:04egyedül járt itt
Fiatalos, életvidám kávézó a XI. kerületben a Bartók Béla úton, túl a Kosztolányi Dezső . Egy kicsit káoszos volt a napkezdet a srácoknak, az előző nap sokáig tartott a mulatság. De azért gyorsan összekapták magukat, s már készült is a finom kávé. A Cortado 1190 Ft-ba került, ez azért átlag feletti árszint, azt kell mondjam!
Pont.Itt.Cafe, BudapestPont.Itt.Cafe, BudapestPont.Itt.Cafe, BudapestPont.Itt.Cafe, BudapestPont.Itt.Cafe, BudapestPont.Itt.Cafe, BudapestPont.Itt.Cafe, BudapestPont.Itt.Cafe, BudapestPont.Itt.Cafe, BudapestPont.Itt.Cafe, BudapestPont.Itt.Cafe, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Átlagos 2025. június 3. 8:51kollégákkal járt itt
Nagyon egyszerű, retró hangulatú, puritán berendezésű, kívülről egyáltalán nem vonzó küllemű kifőzde Angyalföldön a Polgármesteri Hivatal mögött egy saroknyira, egy saroképületben a zebránál. Az étkezde nagyon népszerű a környéken, már délelőtt 10-kor nyitnak, s jönnek is az első korán éhes vendégek, de úgy 11-től már nemcsak bent a pult előtt, de egészen kint az utcán állt a sor a bejárat előtt.
Béke Önkiszolgáló Étkezde, BudapestBéke Önkiszolgáló Étkezde, BudapestBéke Önkiszolgáló Étkezde, BudapestBéke Önkiszolgáló Étkezde, BudapestBéke Önkiszolgáló Étkezde, BudapestBéke Önkiszolgáló Étkezde, BudapestBéke Önkiszolgáló Étkezde, BudapestBéke Önkiszolgáló Étkezde, BudapestBéke Önkiszolgáló Étkezde, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 938 városban járt márFelfedező - 2952 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 59337 feltöltött kép
2025. június 3. 0:27egyedül járt itt
A Bokréta utcán sétafikáltam koradélután, Emmanuel Sonnenschein, Salkaházi Sára és jómagam emlékei jöttek velem szembe, a Ferenc térnél már nagyon ihatnékom volt a hirtelen melegtől, éppen kapóra jött a Piazza di Francesco. . .
Piazza di Francesco Kávéház-Cukrászda, BudapestPiazza di Francesco Kávéház-Cukrászda, BudapestPiazza di Francesco Kávéház-Cukrászda, BudapestPiazza di Francesco Kávéház-Cukrászda, BudapestPiazza di Francesco Kávéház-Cukrászda, BudapestPiazza di Francesco Kávéház-Cukrászda, BudapestPiazza di Francesco Kávéház-Cukrászda, Budapest
Érdekes 2025. június 2. 23:21egyedül járt itt
Na, erre jó az ittjartam, valaki "ittjar", felteszi, értékel valamit, a másik meg jön és éppen ezért megnézi. No, tehát az értékelőtárs nyomdokain járva én is, sorra vettem Sülysáp bejárhatóságát, és ez már a negyedik vagy ötödik dolog, amit azért néztem itt meg, mert ajánlották. Különben eszembe sem jutott volna, pont itt és pont ezt keresgélni.
Lourdesi barlang, SülysápLourdesi barlang, SülysápLourdesi barlang, SülysápLourdesi barlang, SülysápLourdesi barlang, SülysápLourdesi barlang, SülysápLourdesi barlang, Sülysáp