Ottjártam idején, néhány napja, kínáltak az általam rendelt fogásokon kívül rántott kovászos uborkát kapros tejfölmártással, vegán mentás-lime-os zöldborsófőzeléket répafasírttal, garnélával vagy morzsolt kecskesajttal, pankó-morzsás rántott csirkemellet majonézes édesburgonyasalátával, márványsajtos tagliatelle-t steakcsíkokkal, Tiki burgert 180 grammos Charolais marhahúspogácsával, steak burgonyával és coleslaw salátával, valamint grillezett lazacfilét spárgával és burgonyapürével. Több kreatív séffel dolgoznak együtt, név szerint Kumi Gergővel, Tótfalusi Zoltánnal és Hegyi Richárddal. Tizenöt minőségi magyar bort kínálnak, legtöbbjét a déli part pincészeteinek nedűiből összeválogatva, de feltűnik a választékban a szomolyai Attila pince két bora is. Csapon Etyeki Pilst és Budaprés cidert tartanak, további minőségi tételek kaphatók dobozban. Töményválasztékuk szűk, de igényes, érdemes kiemelni, hogy a helyi Fenegyerek főzde pálinkáit tartják. Készítenek limonádékat, verjus fröccsöt és sokféle koktélt. Kávéjuk prémium kategóriás. A kiszolgálás kedves, szívélyes, udvarias, gyors és szakmailag felkészült. Az italok összeállításáért felelős Takács Alexandrosz közismert sommelier-barista és/vagy a tulajdonos személyesen foglalkozik a vendégekkel. Kovászos uborkalevessel indítottam, amit durvára turmixoltak, s tejfellel, valamint norvég füstölt lazac, kovászosuborka-kocka és madársaláta betéttel kínáltak. Az alapanyag kiváló volt, maga a leves harmonikus, üdítő, kellemesen kapros. Megkóstoltam a málnás sültcéklasalátát is, amit kecske- vagy fetasajttal adnak, jómagam a kecskesajtosra szavaztam. A sajt nem volt markánsan kecskés, de szépen belesimult a kompozícióba. Jól sikerült a bőségesen adagolt málnaöntetben felszolgált jó tartású és koncentrált ízű sült cékla kecskesajt rukkola - madársaláta - koktélparadicsom egyveleg. Nem hagytam ki a málnaszemmel és félbevágott áfonyával díszített díjnyertes tarhonyapudingot sem. A desszert tetején a jó ízű málnakrémben csökkenteni lehetne a zselésítő anyagot, a tarhonyából pedig kevesebb több lenne, de összességében ez is egy élvezetes fogás volt, szép zárása e vibráló kulináris kalandnak.