A kiszolgálásra egy hang panaszom ne legyen, nem várattak sokáig, aki jött, az kedves volt és vendégbarát. Evés előtt és után is kértem egy-egy pohár világos sört, nagyon jól esett, friss volt. Borjúmájat kértem rántva. Na, ez nem volt valami tökély, a karamellizált alma jól hatott, de a krumpli nem volt teljesen puha. A májat jónak találtam. Kértem hozzá még külön tartárt, az nem jár vele. Amikor az ember malacot, kisbárányt vagy borjút eszik, azért elhangzik egy kis gasztroima a száján, én is elmondtam ezt, ittam rá sört, az ismeretlen borjúért, aki soha nem érte meg a lelki vagy testi szerelmet, aztán azt mondtam a sörrel, hogy "egészségedre! " és rögtön rá is jöttem, hogy ez milyen cinikus hülyeség. Közben Pataky Attila, a híres magyar UFO elsétált mellettem a rózsaszín dzsekijében meg a párjával. Amúgy az étterem láthatóan szimpatizál a vérrel gázolt Ukrajnával, több helyen is nagy ukrán zászló volt kifeszítve, úgy, mint Európa normális országaiban. Számlám úgy alakult, hogy 6490 Ft a borjúmáj, a két kis Paulaner 3180, a tartár 350, a szervizdíj meg 1490 forint.