Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1009 városban járt márFelfedező - 3144 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63342 feltöltött kép
2025. október 3. 1:50egyedül járt itt
Délegyházára a bányatavakhoz jártunk a szabadság első bekopogásának hajnalain, ó, ház 80-as évek, vonat a Józsefvárosból, állomásról séta a földek között, hányszor de hányszor. . . valami kétszámjegyű volt a naturista igazolványom sorszáma. De azóta nem annyira járok ide, mert nincs miért.
AzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, DélegyházaAzziPizza, Délegyháza
Még több kép (22 db) >>
Érdekes 2025. október 3. 1:17egyedül járt itt
Már többször elmentem mellette, néha megálltam, megnéztem a szobrot, aztán a múlt héten úgy döntöttem, hogy annyi jelentéktelen semmiről és senkiről megemlékeztünk már itt, Bauer Sándor neve meg talán csendben kicsúszik a köztudatból, tegyünk hát ide egy memoárt róla is. Hős vagy őrült? Nekem inkább hős. Ő a hős.
Bauer Sándor mellszobra, BudapestBauer Sándor mellszobra, BudapestBauer Sándor mellszobra, BudapestBauer Sándor mellszobra, BudapestBauer Sándor mellszobra, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Átlagos 2025. október 3. 0:46egyedül járt itt
Ok, hát idekeveredtem megint. Ilyen helyzetekbe az ember úgy kerül, hogy a neten rendeltem mozijegyet a Toldiba. Meg is vehetné az ember, de akkor általában nem tudja érvényesíteni, hogy kopott, elaggott nyugger, ezt ugye helyben lehet. Viszont így mindig fél órával korábban kell menni a jegyért, mert különben elvész.
Viet Cuisine, BudapestViet Cuisine, BudapestViet Cuisine, BudapestViet Cuisine, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Átlagos 2025. október 3. 0:30egyedül járt itt
Elég erőteljes emlékmű ez, és a bicskei áldozatok sem voltak kevesen. A két világháború vesztes nyomorát hivatott szimbolizálni ez nagyméretű mementó, az öreg ördög tudja, hogy miért, de ezt általában hősi emlékműnek nevezik szerte a világon. De van rajta egy idézet, amin azért el lehet gondolkodni, ha az ember veszi a fáradtságot a gondolkodásra.
Hősi emlékmű, BicskeHősi emlékmű, BicskeHősi emlékmű, BicskeHősi emlékmű, BicskeHősi emlékmű, BicskeHősi emlékmű, BicskeHősi emlékmű, Bicske
Még több kép (4 db) >>
2025. október 2. 22:49egyedül járt itt
Nos, miután tizenvalahány étterem van a Time Out Food Marketben, eléggé visszajárós dolog, beletelik egy időbe, mire mindegyikben eszel valamit. Mai látogatásom eredménye a Szaletly, amely a régi Thököly étterem helyén olyan remek benyomást tett rám korábban. Azaz rám is, meg másokra is, igazi gasztrocélpont.
Szaletly - Time Out Market, Budapest, BudapestSzaletly - Time Out Market, Budapest, Budapest
Szörnyű 2025. október 2. 22:25gyerekekkel járt itt
Kicsi gyorsbüfé a Praktiker előtt. . . A gyanútlan, jött-ment arrajáró gondolná, hogy gyorsan, olcsón bekap itt valami laktatót, mielőtt belemerülne a Praktikeres vásárléás rejtelmeibe. . . ! Na ezt a helyet én nem szívesen ajánlanám erre a célra! ! ! Inkább menjetek fel az éttermekhez, és válasszatok egy desszerttel is teli, fullos menüt ezért a pénzért!
2025. október 2. 21:53a párjával járt itt
Visszatérő vendégek vagyunk az Aquarell Hotel Ceglédben. Az idei alkalommal egy kicsit csalódtunk, mivel a 3. emeleti, tetőteres szobában kaptunk szállást, ami nem tetszett annyira, az eddigi erkélyes szobákhoz képest. Legközelebb csak akkor megyünk, ha erkélyes szobát tudnak biztosítani.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 48 városban járt márNépszerű író - 37 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
2025. október 2. 21:40csoporttal járt itt
Azért válaszottam ezt az éttermet, mert könnyen tudtuk megközelíteni akár tömegközlekedésekkel, akár gépkocsikkal, vagy gyalog. Mindenki elégedett volt a helyszínnel. Az étlapról előzőleg zömmel a napi menüt válaszottuk, így szinte várnunk se kellett. A leves nem osztott általános sikert, a fő fogás ízletes és bőséges volt.
Kihagyhatatlan 2025. október 2. 21:29csoporttal járt itt
Egy csoport tagjaként vettem részt a Pétermonostora kiállításán és az ásatásokon. Lenyűgözött. Fantasztikusan gazdag leletanyag került elő a homokos talaj alól. Sétáltunk az ún. Aranyfolyosón, ahol a tatárjárás előtti kor Jelentős városának kincseit láthattuk. A filmvetítés és a 3D-s bepillantás is izgalmas volt.
Pétermonostora, BugacPétermonostora, Bugac
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 15 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. október 2. 19:44barátokkal járt itt
10-en találkoztunk a szállodában,gimnáziumi osztálytársak és párjaik. 3 éjszakát töltöttünk itt. A szobák tiszták és kényelmesek voltak. A reggeli és a vacsora finom és változatos. Fél panziós étkezést kaptunk. Minden bőséges volt. A pincérek nagyon kedvesek és figyelmesek. Ez a szálloda egész személyzetére jellemző.