Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 988 városban járt márFelfedező - 3067 helyen első értékelőNépszerű író - 323 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 61884 feltöltött kép
Érdekes 2025. augusztus 20. 0:07egyedül járt itt
Máriácska kegyhely a Mátrában is van, Mátrafüred mellett, szóval ez a kicsinyítőképzős kegyhelyecske nem egyedi eset. De hát ez itt Tatárszentgyörgyön van, a falu meg leginkább a cigánygyilkosságokról híresült el. Nagyon csúnya eset, főleg, hogy egy kislányt is lelőttek a támadók.
Máriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, TatárszentgyörgyMáriácska-kegyhely, Tatárszentgyörgy
Még több kép (13 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 92 városban járt márFelfedező - 136 helyen első értékelőNépszerű író - 26 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3117 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. augusztus 19. 22:34a párjával járt itt
Múzeumba jellemzően a kiállított tárgyakat, műkincseket megnézni megyünk, nem magát a múzeumot, az épületet. Mi most mégis ezt tettük, és már el is voltunk vele maradva több évet, hiszen a Szépművészeti Múzeum nagy, átfogó rekonstrukciója során újjászületett Román Csarnokot 2018-ban nyitották meg a közönség előtt.
Szépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, Budapest
Még több kép (24 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 109 feltöltött kép
Kiváló 2025. augusztus 19. 22:07gyerekekkel járt itt
Nagyon esztétikusan berendezett szálláshely, szép kerttel, közös étkezővel. Nagyobb, erkélyes szobában voltunk, a szoba szép és tágas. Minden szobához saját hűtő tartozik az étkezőben. A kert is nagyon szép, sok kényelmes bútorral. A szállásadók nagyon kedvesek. E-mailben minden szükséges információt megkaptunk az érkezés előtt. A ház előtt van parkolási lehetőség.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 31 városban járt már
Érdekes 2025. augusztus 19. 21:58gyerekekkel járt itt
Szép, tiszta és modern strand. Itt létünk idején -hétköznap- szerencsére nem voltak sokan, mivel nem túl nagyok a medencék. Az uszoda, az öltöző, a strand rész is modern, tiszta és nagyon szép. A büfé árai inkább a balatoni árakat idézik, de legalább a kaja finom volt és a kiszolgálás is jó volt!
Szörnyű 2025. augusztus 19. 20:22a párjával járt itt
Most voltunk ebben az étteremben.
Modortalan kiszolgálás, égett olajban sült hagyma. Sót nem kaptunk, de szervízdíj volt. Többet vett le a számlámról!
Átlagos 2025. augusztus 19. 17:03egyedül járt itt
Szeretném jelezni, hogy a lift elég lassú, volt amikor 15 percet is vártunk rá. A wellness részlegen belül az úszómedence nagyon hideg volt, nem tudtunk úszni. Még egy kis probléma volt, hogy az egyik este elég rossz minőségű volt a leves és az egyik második fogás is.
Egyébként nagyon szépek és tágasak a szobák és tiszták. Kedves a személyzet, jó helyen van a hotel.

Köszönöm a lehetőséget.
Kiváló 2025. augusztus 19. 16:30a párjával járt itt
Talán már kijelenthetem, hogy van némi rálátásom a gasztronómia széles palettájára, de ez a tegnap esti vacsora messze az élvonalban teljesített, verve talán más, magasra értékelt éttermeket is. Nagy szerencsémre DEndre kolléga hasonló menüt fogyasztott előttem, és annyira részletesen leírta a fogásokat és az összetevőket, hogy nekem szinte már nincs is mit hozzátennem.
Botanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, DánszentmiklósBotanica Étterem, Dánszentmiklós
Még több kép (33 db) >>
Szörnyű 2025. augusztus 19. 13:30családjával járt itt
Több alkalommal fordultunk már meg ebben a vendéglőben.
Általában probléma volt a kiszolgálásnál. Higiéniai szempontból és emberségből is jellemtelen volt az ominózus nap.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 11 városban járt már
Gyenge 2025. augusztus 19. 13:26családjával járt itt
Csak kávézni szerettünk volna. Vártunk, vártunk, 35 perc után felálltunk, hogy akkor mi megyünk, erre nincs időnk. Erre a felszolgáló lány nagyon félénken, hogy mindjárt hozza, ha mégis maradnánk. Másvalaki szolgált aztán ki minket, egyetlen elnézést kérő szó nélkül, egy tételt még így is sikerült lehagyni.
Átlagos 2025. augusztus 19. 12:44gyerekekkel járt itt
Szép nagy füves területek, árnyékot adó fák, vendéglátóegységek bőven, kisgyerekeknek játszóterek, ideális nekik fürdésre a partszakasz. Azonban:
gokartkölcsönző üzemel, ebből kifolyólag nagyméretű ilyen járművekkel nonstop folyik nem csak az egyéni, hanem a csoportos versenyzés is a közlekedőutakon, valamint a füves területeken szintén.