Az Auguszt cukrászdát régóta ismerem, de ahhoz képest, hogy milyen régi tradíciókra néz vissza, igazából én is csak újonnan betévedőnek számíthatok. :) Szerintem ez egy szuper hely minőségi süteményekkel, fagylalttal és mindennel IS ami a kínálatban van. Az Auguszt család üzemelteti már huhh. . . nagyon régóta.
:) Van egy másik Auguszt cukrászda is valahol az Astoria környékén, de nekem ott közel sem voltak olyan jó élményeim, mint a Fény utcában, dehát ez lehet, hogy már csak szubjektív nézőpont. . . Különösen csodálatos, amikor karácsonykor megnyitják fent az adventi vásárt. :) Nagyon hangulatos.
A Fény utcai piac mellett található ez a cukrász manufaktúra, ahol minőségi, piaci alapanyagokból készítik a mai napig a finomabbnál finomabb süteményeket és fagylaltokat. Itt vajból, dióból, mandulából készülnek a sütemények, a lekvárt pedig maguk állítják elő - gyümölcsből!
Kiváló minőség gyors kiszolgálás.Csak ajánlani tudom mindenkinek. Túl rövid az értékelésem úgy hogy kiírom más szavakkal is nagyon remek. (Moderálva a szerkesztő által.) De tényleg 100 ból 100.
Zugló és Rákospalota határán található ez kitűnő pékség és kávézó. Nagy választék, kiváló minőség, remek csapat, korrekt árak. Kell ennél több? Akkor kezdjük a kenyerekkel. Természetesen kovászos kenyerek. Van fehér kenyér, teljes kiőrlésű rozsos kenyér és panderas kenyér (parasztkenyér burgonyával és sült hagymával).
. Új felfedezésem a croissant. Van sima vajas és sok más (málnás, pisztáciás, csokis, sonkás-sajtos stb. ). Van sima mini croissant is, remek kiegészítő egy remek kávéhoz, helyben fogyasztásra. És az ára? A hagyományos méretű sima vajas croissant mindössze 550 Ft. (Zárójel és nem reklám: a zsinagóga mellett a napokban nyílt egy croissantra specializálódott üzlet. Náluk a sima vajas croissant 2000, igen, kétezer Ft! ) Sorolhatnám még a finomságokat, de Zigzag után nehéz újat mondani. Úgyhogy iinkább csak annyit még: merem ajánlani!
Jó 2025. július 16. 9:07üzleti partnerrel járt itt
Szinte csak steak-et enni járunk oda, bár a többi étel is szinte kifogástalan. Az előételek közül a libamáj mousse, a ráksaláta (nem így van az étlapon, de nem emlékszem a nevére) közelít a tökéleteshez. Picit drága, de a minőséget meg kell fizetni.
Egy nagyon jó szakember által vezetett étterem, melynek a felszolgálói udvariasak jól össze válogatott szakemberek ! Az ételek és italok fantasztikusak! Szuper a konyha,csak ajánlani tudom mindenkinek!
Többször jártunk már itt, ha leszállunk a buszról általában éhesek vagyunk. Mi, a két éhenkórász, persze hogy betévedünk ide. A hamburgerek finomak, a Pesti pipi tállal nem voltam túl elégedett. A kiszolgálás jó, nem lassú. Ár- érték arány jó. Ide nyugodt szívvel beugorhatunk egy hambira. . . Bátran ajánlom azoknak, akik gyorsan szeretnének harapni valamit.
Régóta szemeztem már ezzel a hellyel. Születésnapot tartottunk, így hát fiammal és barátommal tértem be az étterembe. Barátságosan fogadtak miket, ahol kellemes hangerőn szólt a zene. Én rament kértem amire nem sokat kellet várni, és az eddigi legjobb amit Pesten eddig ettem. . . ,kiváló!
A többiek sushi válogatásra repültek rá és csalódás őket sem érte, jó ízek és szép tálalás. Az ár-érték arány jó, reális, a tisztasággal sem volt problémánk. Nagyon kedvesek voltak velünk, ha tehetjük máskor is benézünk ide, hiszen más ételeket is szeretnénk kóstolni. Aki szereti a távolkeleti ételeket, s erre jár, az feltétlenül nézzen be ide.
Ettem egy pacalt nemreg de bun rossz volt se ize se buze Sajnos raadasul gyomorrontas is lett belolle egy napig. senkinek sem ajanlom!!!! lehet hogy mas etel elfogadhato de a pacal fortelmes!!!!!!!ezzel sajnos mar egy vevot elvesztettek.