Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Kiváló 2026. április 8. 13:01a párjával járt itt
Félve kerestem fel a helyet! Szeretek jókat enni. Tudatában voltam, hogy sokat kell várni és annak is, hogy a belső helyiség nem túl nagy. Így ez nekem nem okozott csalódást! Kivártam a soromat! Az kell, hogy mondjam megérte. Egy nutellás és egy pisztáciás palacsintát kértem. Azt kell, hogy mondjam, hogy rég ettem ennyire jót.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4198 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117807 feltöltött kép
2026. április 8. 9:48egyedül járt itt
A GoodBar pesti étterme a Kecskeméti utcában, a Kálvin tér közelében talán már több, mint 10 éve is működik. A 2. , budai oldalon lévő éttermük az Internet bugyraiból jövő információk szerint 2023. novemberben nyitott, bár én későbbre tippeltem volna. Helyileg a Lövőház utca sétálóutcás szakaszának az északi végén helyezkednek el a saroképület szuterénjében.
Goodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), BudapestGoodbar Buda (Pizza & Burger), Budapest
Még több kép (13 db) >>
Átlagos 2026. április 7. 15:24egyedül járt itt
A kőbányai Kínai Negyedben az egyik legismertebb, évek óta működő étterem a Milky Way, ahol azonos nevű szálloda is működik. Eléggé eldugott helyen van, be kell menni egy belső udvarba, ahol a szokásos nagyker textil üzletek és raktárak között az egyik sarokban van maga az étterem. Lifttel vagy lépcsőn lehet felmenni az emeletre.
Milky Way Kínai Étterem - Milky Way Hotel, BudapestMilky Way Kínai Étterem - Milky Way Hotel, BudapestMilky Way Kínai Étterem - Milky Way Hotel, BudapestMilky Way Kínai Étterem - Milky Way Hotel, BudapestMilky Way Kínai Étterem - Milky Way Hotel, BudapestMilky Way Kínai Étterem - Milky Way Hotel, BudapestMilky Way Kínai Étterem - Milky Way Hotel, BudapestMilky Way Kínai Étterem - Milky Way Hotel, BudapestMilky Way Kínai Étterem - Milky Way Hotel, BudapestMilky Way Kínai Étterem - Milky Way Hotel, BudapestMilky Way Kínai Étterem - Milky Way Hotel, BudapestMilky Way Kínai Étterem - Milky Way Hotel, BudapestMilky Way Kínai Étterem - Milky Way Hotel, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2026. április 7. 14:50 járt itt
A budapesti Chinatown-ban jártam, a kőbányai Kínai Negyedben, mert egy online vásárlás körüli reklamációs ügyet kellett elintéznem személyesen. Az ügy megoldása sikerrel járt, a korábban kifizetett pénzt visszakaptam, így nyugodt szívvel gondolhattam a következő teendőre, mégpedig a jól megérdemelt ebédre.
Tai He Lou (Taihe Étterem), BudapestTai He Lou (Taihe Étterem), BudapestTai He Lou (Taihe Étterem), BudapestTai He Lou (Taihe Étterem), BudapestTai He Lou (Taihe Étterem), BudapestTai He Lou (Taihe Étterem), BudapestTai He Lou (Taihe Étterem), BudapestTai He Lou (Taihe Étterem), BudapestTai He Lou (Taihe Étterem), BudapestTai He Lou (Taihe Étterem), BudapestTai He Lou (Taihe Étterem), BudapestTai He Lou (Taihe Étterem), BudapestTai He Lou (Taihe Étterem), Budapest
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2026. április 7. 10:54egyedül járt itt
Szimpatikus olasz pár nyitotta meg ezt a remek helyet 2026. februárban. Teljesen véletlenül, a nyitás utáni napokban fedeztem fel, azóta a mértékadó gasztro-oldalak is hírét vitték. A pultban személyesen a tulajdonos páros szolgált ki pontosabban a mosolygós hölgy, Sofia, aki részben magyar származású.
Kiváló 2026. április 7. 10:21kollégákkal járt itt
Az Andrássy Garden a Mamaison Hotel épületének alsó szintjén található, hangulatos kerthelyiséggel. A beltér elegáns, tiszta, kulturált étterem. Az étteremhét programnak évek óta meghatározó résztvevői, több alkalommal díjazottjai is lettek, 2025. tavaszán megnyerték a versenyt. 2026.
Átlagos 2026. április 7. 9:29egyedül járt itt
Ahogy Ugor szokta jelezni, ez is most csak egy ilyen "plusz egy hely begyűjtése" jellegű kamu-szagú poszt lesz tőlem. Itt a környéken főleg kínai túltengés van gasztro vonalon, de nem lehet szó nélkül hagyni a Budafoki Hentest (részletesebb beszámoló hamarosan) és a sarkon lévő Fornetti büfét sem.
Fornetti Pékség - Karinthy, BudapestFornetti Pékség - Karinthy, BudapestFornetti Pékség - Karinthy, BudapestFornetti Pékség - Karinthy, Budapest
Még több kép (1 db) >>
2026. április 7. 9:17 járt itt
A Kádár Étkezde esetében nem túlzás a "legendás" jelző. A Klauzál téri vendéglő 1957-ben nyitotta meg kapuit, ahol a zsidó és magyar gasztronómia közkedvelt házias ételeit készítették és kínálták puritán körülmények között évtizedeken át. Amikor 2020-ban bezártak, sokan elszomorodtak, s titokban várták a megújulást.
Kádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, BudapestKádár Étkezde, Budapest
Még több kép (19 db) >>
Gyenge 2026. április 6. 22:48egyedül járt itt
2024 tavaszán nyitott japán konyhát kínáló étterem a Bulinegyedben, azon belül az Akácfa utcában. Szomszédságukban több bisztró működik, de más zsánerűek, másfajta konyhát visznek. A WLB oldalon egy erőteljesen pozitív hangvételű beszámolót olvastam a Cube-ról, igaz, az 2 évvel ezelőtt íródott.
CUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, BudapestCUBE Sushi, Budapest
Még több kép (12 db) >>
Kiváló 2026. április 6. 14:09egyedül járt itt
2026. tavaszi Dining City étteremhét program újabb állomása, Dózsa György út - Lendvay utca saroképület. Úgy kezdődött, hogy elrontottam az online időpont foglalást, majd amikor erre rájöttem, valamilyen technikai probléma miatt nem sikerült törölnöm, illetve módosítanom az eredeti időpontot.
Hősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, BudapestHősök Bistro, Budapest
Még több kép (16 db) >>